TEKKEN (MOVIE)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: TEKKEN (MOVIE)

Príspevok od používateľa aviceN »

uz je to vonka na nete, rovno aj dvd rip, no fake
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ani poriadnych hercov nevedia zohnať.. už len podľa fotiek v galérii na csfd to vyzeralo tak, že tí "herci" ako keby ich na ulici len tak odchytili, že či nechcú hrať.. jediná solídna postava tam bude asi brian fury (a aj sa podobá), ostatné sú na smiech.. ako napríklad taký jin, ktorý je vlastne hlavnou postavou. ale tak to, že to bude sračka muselo byť ľudom jasné už len z toho príbehu/traileru. ja som si to pozrel zo zvedavosti ako budú vyzerať tie postavy po tom, čo som videl heihachiho :d
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

dnes som si to z nudy pozrel ... film ako taky je typicka "akcna" oddychovka, rozumej vysokooktanova sprostost na zabitie casu
anyways ... Kelly Overton waz hot :smt049
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Tak tie fotky na CSFD hadam ani niesu z toho filmu. Heihachiho som videl na screene na Lamkach, to je strasne :lol: . Ked pisete ze dobre na zabitie casu tak idem do toho. Skoro mi oci vypadli ked som videl na IMDB ze to ma 7,5 :shock:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neviete kedy k tomu budú titulky? :)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Už sa to sťahuje. Snáď to bude nadpriemer. :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Je to riadne zlé... Aspoň hudobný doprovod mohli urobiť poriadnejší. Ani na to sa nezmohli.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

inac ked sme pri tom,vyhrali ste niekto tu poslednu postavicku?? :D Dr. Bosconovitch??
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Filipito napísal:neviete kedy k tomu budú titulky? :)
40% na titulkaroch
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Ouch, neskutočná blbosť. :( A tolko sa z toho dalo vyťažiť...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

klasické bojove béčko, klasicka zapletka, klasicky dej => pridem o milovanu osobu, chcem pomstu, objavim father figure v niekom. zalubim sa, zistim ze clovek komu sa chcem pomstit v skutocnosti nieje ten zly, objavi sa dlho strateny brat,otec,matka,etc v ktorom sa skryva ozajstny zaporak, zabijem ho, the end... ale kedze som fanusik Tekkenu, tak to nejak prekusnem... obsadenie celkom vpohode, Kelly Overton v priliehavom bielom oblecku mi nedala spat, suboje dobre... no dajme tomu ze tak na oddych to bolo fajn... 6/10
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:smt007 vzhladom nato ze osm strasny fanusik tekkena (tekken 3, tekken 4 a tekken 5 dark ressurection) som si tento film okamzite stahoval ako sa objavil, no moje ocakavania nesplnil. Akoze nina, a christie boli super, fakt caje, jin mohol byt X krat lepsi. Celkovo som cakal take tie fatality zeby robili proste pecka suboje. Ako v hre. Chybalo mi tam dalej X postav dalsich a celkovo sa to dalo spravit ovela lepsie,.... 6/10 len preto ze do tej hry som blazon, inak 4/10 (a z toho dva body hodnotenia za tie kocky tam)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Film plný tak otrepaných klišé, že to až pekné nebolo...35 miliónov USD nie je málo peňazí a práve preto som od toho očakával niečo viac. Na druhej strane je pravda, že som nikdy nebol fanúšikom hernej série, takže ma to nijako nedostalo...Ešteže to malo iba hodinu a pol, pretože dlhšie by som to asi nevydržal :3
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Vlastním všetky diely tekkenu od PS1 až po PS3 a ako väčšiu volovinu som nevidel. Má to kaliber Uweho Bolla a keď som prečítal Sethov príspevok že film stál 35 mega dolcov? Len jedna vec, prepranie peňazí, film imo nestál ani mega dolárov. Herecké výkony nulové, boje žiadne, kamera nulová, hudba žiadna, príbeh blbý, celé to proste bolo bollovské. Odo mňa to má na iMDB 4/10 ale to len preto, že som fanúšik série. Ináč to bolo fakt na úrovni Bollových filmov, ktoré obdarúvam jednotkami a dvojkami.
Napísať odpoveď