Hej no bohuzial suhlasim, LP som mal velmi rad, Hybrid Theory a Meteora boli super, Reanimation to boli remixy a tak, Collision Course len taky experiment, ale ten posledny album som len preskipoval lebo som to nemohol pocuvat :-/ skoda ze takto zmenili styl podla mna k horsiemu.Dunlop napísal:Nikdy nepochopím kapely, ktoré za svoju existenciu neskutočne zmenili žáner, a pritom stále figurujú pod rovnakým menom... Pekný príklad je napr. slovenský gladiátor
Aký by bol problém po meteore ukončiť LP a premenovať sa? hoci aj pinkin lark aby bolo jasne že su to oni a že to neni to staré lp![]()
Po meteoru boli super, to ostatné nieje LP
Linkin Park
Re: Linkin Park
Dôvod? Tento jemnejší štýl je neutránejší a zasahuje do popu, to sa páči (bohužial) viac ľuďom = sldaké prašule. 
myslím že LP boli už dávno za zenitom, takže určite nepotrebujú nahánat peniaze... Dodnes im idú obrovské prachy zato že sa ich rádiové hity stále hrajú
A okrem toho ich žral celý svet, nikdy to nebol underground.
Ako vravím, stačilo zmeniť názov, nie "potopiť" ikonu moderného numetalu
A okrem toho ich žral celý svet, nikdy to nebol underground.
Ako vravím, stačilo zmeniť názov, nie "potopiť" ikonu moderného numetalu
to ani neni "jemnejsi" styl, to je proste sracka
bohuzial, je to tak...aj ked niektore pesnicky aj toho posledneho albumu, su live v chesterovom podani dobre, ale je ich zalostne malo...ale aj tak v kutiku duse dufam, ze tymto novym album si napravia renome
napadá ma inak ešte jedna vec tohoto postupného úpadku (neverím že by chlapci časom stratili vkus), a to že Chester má už tak zničený hlas, že proste ak chceli daľej hrať, tak trebalo zjemniť
Linkin Park bol vždycky sračka, neznášal som tú ich elektronicky "tvrdú" muzičku... 
Elektronických prvkov v Hybrid Theory by som dokázal spočítať na jednej ruke. Vtedy to bol plnohodnotný Rock/NuMetal. Je to o vkuse no.hughito napísal:Linkin Park bol vždycky sračka, neznášal som tú ich elektronicky "tvrdú" muzičku...
Dunlop: To určite nie, keď Chester spieva live aj v tomto roku, stále bez problémov potiahne výšky z prvého albumu. Tam problém nebude.
Toto je napríklad z 2008,
potiahnuť môže, len či by potiahol tak celý koncert
a tá pesnička je po "silovej" stránke odvar toho čo spieval na začiatku
hughito: je to o vkuse... ale môžem ti povedať že tak originálna kapela ako bola na prvych dvoch albumoch LP nieje a asi ani nebude... Hybrid theory je jeden z najlepších (ak nie naj) moderných metalových albumov posledného desaťročia
hughito: je to o vkuse... ale môžem ti povedať že tak originálna kapela ako bola na prvych dvoch albumoch LP nieje a asi ani nebude... Hybrid theory je jeden z najlepších (ak nie naj) moderných metalových albumov posledného desaťročia
Dunlop, na tom koncerte odohrali asi 20 songov. "Road to Revolution", viem to, pretože som ho asi pred 2 týždňami sťahoval, a potiahol to ozaj dobre. 
Ale akých songov? asi väčšina z nového albumu, a na to narážam... či by zvládol odspievať koncert s pesničkami ako na začiatku. Predsalen ten chalanisko spieva/screamuje väčšinou hlasivkami, a to je veľmi nebezpečné
Nech sa páči: http://img26.imageshack.us/img26/2062/linkinparkodp.jpg
+ tam ako bonus je ešte aj Papercut, a ešte 2 songy (nespomeniem si) no zo starých albov ich tam niekolko bolo.
+ tam ako bonus je ešte aj Papercut, a ešte 2 songy (nespomeniem si) no zo starých albov ich tam niekolko bolo.
Ďakujem, že ste ma ukarmovali za názor. Aj tak je to sračka.
A fanúšik Cannibal Corpse nie som, v živote som to nepočul.
Nenechaj si vziať svoj názor. Každý má svoj, podla mňa je staré LP super. To ale o novom povedať nemôžem. Mimochodom, iby tak OT, čo sa páči tebe? Žáner/kapela,...
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Som velky fanusik LP, vypocul som si The Catalyst a som si potom musel pustit hybrid theory aby som sa nerozplakal... Kde nechali gitary?
-
mirak2
Hardcore addict
novy album vonku a zbezne vypocuty, prve dve pesnicky - nejake intro rozdelene na dva? wtf, potom pesnicka s disko podmazom a debilnym spevom...a potom sa to takto strieda nejak az po 12. pesnicku, ktora je celkom prijemna, nieco ako WID...potom zase instrumentalny skit abo co to je, uz pocuty Catalyst, ktory mozem zaradit k vsetkym pesnickam pred 12tkou a posledna songa akusticka kde chester sa snazi spievat vysky...hodnotenie: 0,5/10 za 12tu songu Iridescent....
tento album nestoji ani za ten bandwidth, otras.
tento album nestoji ani za ten bandwidth, otras.
-
Royalflush
Guru wannabe
Nový album - otras, fuj, hnus, grc
Ako sa skupina môže zmeniť z Nu-Metalu na Gay-Ass-Electro-Pop ???
Ako sa skupina môže zmeniť z Nu-Metalu na Gay-Ass-Electro-Pop ???
bozeee, ved to je otrasne, to musi byt nejaky remix, kedy vydaju normalne pesnicky ? 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Jedina co sa mi trocha paci je blackout ... Ostatne wtf?
...
WTF?
...
WTF?
-
Royalflush
Guru wannabe
Zmenil som názor - album je úžasný!
Toto neni obyčajný album, na ktorom budú hitovky ako What I've Done alebo Breaking The Habit - toto je kniha, film, veldielo!
Skúste to počúvať tak, že zhasnete svetlo, zavrete oči, pustíte si komplet celý album od začiatku do konca. Sústreďte sa na text a premýšľajte nad hudbou. Pustenie si jednej pesničky má zmysel asi taký, ako keď si pustíte jednu epizódu filmu.
Toto neni obyčajný album, na ktorom budú hitovky ako What I've Done alebo Breaking The Habit - toto je kniha, film, veldielo!
Skúste to počúvať tak, že zhasnete svetlo, zavrete oči, pustíte si komplet celý album od začiatku do konca. Sústreďte sa na text a premýšľajte nad hudbou. Pustenie si jednej pesničky má zmysel asi taký, ako keď si pustíte jednu epizódu filmu.