vyhybka ti bude postacovat v pohode, pri aktivnej vyhybke nezalezi ani na impedacii ani na prikone (vykone) reproduktora, kedze je pred zosilnovacom
co sa tyka zosiku, samozrejme postaci, aj ked lepsi by bol svab 7293jka ako 7294ka (pretoze tie vraj casto strielaju), alebo este lepsie LM3886ka
myslis asi na integrovanych obvodoch, ze? MUTE je obvod umlcania - tj. privedies na neho napajanie (vacsinou -) a obvod sa umlci (moze to byt aj naopak, tusim ja som mal pri LM-ku tak ze som musel priviest napajanie na MUTE aby obvod siel). STBY je vacsinou u integracov autozosilnovacov, po privedeni +12V obvod normalne funguje (koncovy stupen), bez privedenia obvod odobera par uA... (napr TDA 7375 podla datasheetu odobera v rezime STBY 100uA)
este raz dakujem .. ale je tu dalsi problem ... ked to spustim tak bere prud iba z plusu a do repraka ide jednosmerny prud .. a cim dlhsie je to zapnute tym viac stupa prud a tym viac sa samozrjem zohrieva IO ... ja som to vyriesil tka ze som dal este jeden kondik pred reprak .. moze byt ?
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 9:32)
takze uz stava ozvucnicu a nasiel som toto "Odborníci se při návrhu uzavřených ozvučnic schodli na tom, že optimální minimum rezonanci vzniká při zachování určitých poměrů stran. Mám ověřeny dva poměry - 0.62:1:1.62, nebo 0.8:1:1.25. " len terza neviem co je vyska sirka hlbka .. poradi mi niekto ?