Subwoofer

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Subwoofer

Príspevok od používateľa snopy »

cawte mam reprak

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=d65bb5c00acfe9c5ee4b9c9184d62aa4
a chcem sa spytat ze ci knemu mozes kupit vyhybku http://www.sos.sk/?str=371&artnum=45314 neni tam uvedena wataz takze neviem vie mi niekto poradit ? :)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Subwoofer

Príspevok od používateľa hrban »

tam wattaž neni treba, nieje to zosilovač, je to len čisto filter pre sobwoofer
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aha dakujem :) a bude mi nato stacit tento zosik ? http://www.sos.sk/?str=371&artnum=48823
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

vyhybka ti bude postacovat v pohode, pri aktivnej vyhybke nezalezi ani na impedacii ani na prikone (vykone) reproduktora, kedze je pred zosilnovacom :)
co sa tyka zosiku, samozrejme postaci, aj ked lepsi by bol svab 7293jka ako 7294ka (pretoze tie vraj casto strielaju), alebo este lepsie LM3886ka :)
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dakujem :) ...a moze mi niekto vysvetlit na akom principe pracuje to mute a STBY ??
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

myslis asi na integrovanych obvodoch, ze? MUTE je obvod umlcania - tj. privedies na neho napajanie (vacsinou -) a obvod sa umlci (moze to byt aj naopak, tusim ja som mal pri LM-ku tak ze som musel priviest napajanie na MUTE aby obvod siel). STBY je vacsinou u integracov autozosilnovacov, po privedeni +12V obvod normalne funguje (koncovy stupen), bez privedenia obvod odobera par uA... (napr TDA 7375 podla datasheetu odobera v rezime STBY 100uA)
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

este raz dakujem .. ale je tu dalsi problem ... ked to spustim tak bere prud iba z plusu a do repraka ide jednosmerny prud .. a cim dlhsie je to zapnute tym viac stupa prud a tym viac sa samozrjem zohrieva IO ... ja som to vyriesil tka ze som dal este jeden kondik pred reprak .. moze byt ?

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 9:32)
takze uz stava ozvucnicu a nasiel som toto "Odborníci se při návrhu uzavřených ozvučnic schodli na tom, že optimální minimum rezonanci vzniká při zachování určitých poměrů stran. Mám ověřeny dva poměry - 0.62:1:1.62, nebo 0.8:1:1.25. " len terza neviem co je vyska sirka hlbka .. poradi mi niekto ?
Napísať odpoveď