Caute mam problem, bracho co ma inline korcule od vianoc a zlomil si nohu tak reku mne s aneoplati moc kupovat korcule.
Behavam v jeho: NIKE BAUER....no ale je tu menší problemik:
1. Je asi o pol čísla až číslo su vacsie nez by som potreboval....neda sa to vyriešiť nejakou vložkou? Existuje take cosi?
2. Su to korcule na snurky a moze mi nekto povedat ze ci je normalne sa obuvat do korcul pomaly 5min?....Lebo kym to zaviaem a riadne utiahnem az od spodku tak to trvá...
Dik za rady
Inline korčulovanie
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Inline korčulovanie
Sranduješ ?
1. Ak nesú nastaviteľné tak môžeš tam dať jedine nejakú "vložku" alebo niečo podobné... (myslím že je to jasné)
2.
Tak záleži od šikovnosti... niekto kto má v tom prax si ich obuje rýchlejšie niekto nie. (Moja 6 ročna sestra si ani sama korčule obuť nevie tak isto ako ja neviem prečo zakladáš tému kvôkli takejto prkotine)
1. Ak nesú nastaviteľné tak môžeš tam dať jedine nejakú "vložku" alebo niečo podobné... (myslím že je to jasné)
2.
-
mirak2
Hardcore addict
toto je skvost...su mi velke korcule a neviem si ich rychlo zaviazat, ma niekto podobny problem?
inliney nemam, ale v zime ked snurujem korcule a je vonku fest kosa tak mi to trva aj 10 minut a nikto sa nepozera na to ako dlho si ich viazem...aj tak zaviazem najprv len tak, trochu rozkorculujem a potom utiahnem viac
inliney nemam, ale v zime ked snurujem korcule a je vonku fest kosa tak mi to trva aj 10 minut a nikto sa nepozera na to ako dlho si ich viazem...aj tak zaviazem najprv len tak, trochu rozkorculujem a potom utiahnem viac
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niektoré korčule (napr. moje rocesy, ale myslím že roces to používa vo väčšine svojích modelov) sú pamäťové papuče. To znamená, že vnútorná papuča sa ti vyformuje na nohu a tak ti sedí aj keď je väčšia. Ak si obuješ korčulu neskôr a už ti nesedí, tak to behom pár minút znova vyformuješ a zase je ti dobrá. Takto mám korčule už asi 7 rokov, a nemusel som kupovať väčšie. Nič iné okrem tohto nepoznám, možno by mohlo pomôcť dať si vatu do špičky, ale ak sú ti velké tak si len škodíš (zaťažuješ klby v členkoch, čaptáš..)
obúvať sa 5 minút je normálne, ak si ich uťahuješ až od spodu. Ja si iba zaviažem šnúrky (neuťahujem odspodu) a vrchnú klipsňu mám nastavenú na požadovanú mieru. Len ju zaklapnem. Celkovo ale nosím korčule volnejšie, lebo preferujem rýchlejší a obratný štýl korčulovania, a keby ich mám napevno tak ma obmedzujú vo väčších sklonoch, skokoch a pod. Ak ti vyhovujú pevne zatiahnuté (čo asi hej ak sú ti velké) tak si ich pevne zatiahni a venuj tomu toľko času, koľko treba
obúvať sa 5 minút je normálne, ak si ich uťahuješ až od spodu. Ja si iba zaviažem šnúrky (neuťahujem odspodu) a vrchnú klipsňu mám nastavenú na požadovanú mieru. Len ju zaklapnem. Celkovo ale nosím korčule volnejšie, lebo preferujem rýchlejší a obratný štýl korčulovania, a keby ich mám napevno tak ma obmedzujú vo väčších sklonoch, skokoch a pod. Ak ti vyhovujú pevne zatiahnuté (čo asi hej ak sú ti velké) tak si ich pevne zatiahni a venuj tomu toľko času, koľko treba