Inline korčulovanie

O športe...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Inline korčulovanie

Príspevok od používateľa Rachman »

Caute mam problem, bracho co ma inline korcule od vianoc a zlomil si nohu tak reku mne s aneoplati moc kupovat korcule.
Behavam v jeho: NIKE BAUER....no ale je tu menší problemik:

1. Je asi o pol čísla až číslo su vacsie nez by som potreboval....neda sa to vyriešiť nejakou vložkou? Existuje take cosi?

2. Su to korcule na snurky a moze mi nekto povedat ze ci je normalne sa obuvat do korcul pomaly 5min?....Lebo kym to zaviaem a riadne utiahnem az od spodku tak to trvá...

Dik za rady
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Inline korčulovanie

Príspevok od používateľa Janio »

Sranduješ ?

1. Ak nesú nastaviteľné tak môžeš tam dať jedine nejakú "vložku" alebo niečo podobné... (myslím že je to jasné)
2. :lol: :D Tak záleži od šikovnosti... niekto kto má v tom prax si ich obuje rýchlejšie niekto nie. (Moja 6 ročna sestra si ani sama korčule obuť nevie tak isto ako ja neviem prečo zakladáš tému kvôkli takejto prkotine)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

toto je skvost...su mi velke korcule a neviem si ich rychlo zaviazat, ma niekto podobny problem?
inliney nemam, ale v zime ked snurujem korcule a je vonku fest kosa tak mi to trva aj 10 minut a nikto sa nepozera na to ako dlho si ich viazem...aj tak zaviazem najprv len tak, trochu rozkorculujem a potom utiahnem viac
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

niektoré korčule (napr. moje rocesy, ale myslím že roces to používa vo väčšine svojích modelov) sú pamäťové papuče. To znamená, že vnútorná papuča sa ti vyformuje na nohu a tak ti sedí aj keď je väčšia. Ak si obuješ korčulu neskôr a už ti nesedí, tak to behom pár minút znova vyformuješ a zase je ti dobrá. Takto mám korčule už asi 7 rokov, a nemusel som kupovať väčšie. Nič iné okrem tohto nepoznám, možno by mohlo pomôcť dať si vatu do špičky, ale ak sú ti velké tak si len škodíš (zaťažuješ klby v členkoch, čaptáš..)

obúvať sa 5 minút je normálne, ak si ich uťahuješ až od spodu. Ja si iba zaviažem šnúrky (neuťahujem odspodu) a vrchnú klipsňu mám nastavenú na požadovanú mieru. Len ju zaklapnem. Celkovo ale nosím korčule volnejšie, lebo preferujem rýchlejší a obratný štýl korčulovania, a keby ich mám napevno tak ma obmedzujú vo väčších sklonoch, skokoch a pod. Ak ti vyhovujú pevne zatiahnuté (čo asi hej ak sú ti velké) tak si ich pevne zatiahni a venuj tomu toľko času, koľko treba :)
Napísať odpoveď