Skylink - diskusia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Digi TV ZADARMO

Príspevok od používateľa hughito »

Čo teraz ? :?

Čo odporúčate ? Aká karta či program je najvýhodnejšia ?
Nám by stačilo mať všetky slovenské a české programy + dva až tri programy, ktoré nie sú v tejto základnej ponuke (Sport1, Viasat history..)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

konecne mozu prejst na kvalitnejsi signal od Skylinku (samozrejme za jednorazovy poplatok za kartu)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

vcera mi skoncilo ruske digi ta by som chcel vediet co sa mi viac oplati kupit skylink alebo cs link? cs link by som skor kupil zato lebo sa tam da predplatit na 1rok a potom sa uvidi ci daco nepojde dalej po ,,rusky,,. :twisted:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

digi je rumunske.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

mirak2 napísal:digi je rumunske.
ale u nas sa tomu hovori ruske pretoze lacne prijimace kupene z ukrajiny daju sa kody a je to. takze sa tomu hovori digi ruske ja viem ze digi pochadza z rumunska
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rovnako nenazyvam pluto slnkom ako nenazyvam rumunsku tv na ukrajinskych prijimacoch ruskou
richard88888
Expert
Expert

DIGI - NAGRAVISION 3

Príspevok od používateľa richard88888 »

Dobry den nedame sa do kopy a neskusime prist nas sposob ako by sme dokazali pozerat satelit nie napr. na DIGI ale na ine ceske spolocnosti ktore maju tak isto v nasom alebo ceskom jazyku vysielanie ? Dakujem kazdemu kto prispeje do tejto temy :smt033
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tomaxx_199: Pokial viem, tak CSlink na Slovensku nekupis, jedine SkyLink. Ak mas niekoho v Cesku, tak mu daj kupit CSlink, pretoze okrem tych standardnych slovenskych stanic, ktore mas na SkyLinku, tak budes mat aj Novu, Nova Cinema, CT4..., vsak pozri popis oboch produktov a zistis co a ako.

richard88888: Myslim, ze ani nevies co chces a nemas ani len zaklady toho co by si rad spravil. V Europe je daleko viacej expertov ako si ty a Nagra3 robi problemy im, nie to este tebe. A podobne je to aj v pripade inych produktov.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

hojko-karta sa da "kupit" aj u nas ale zatial je to bezpredmetne lebo skylink vysiela vsetky CZ programy tak isto ako cslink slovenske akurat ze idu v "testovacom" rezime... ale ak by nastalo obdobie ze skylink prestane vysielat programy je tu jednoduche riesenie napr. showbox dokaze zdielat kartu cize stacia 2xshowbox+2xkarta (cs,sk) a zdielaju sa navzajom
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

karty sa predavaju aj na slovensku
naviac skylink to tam ma napisane hlavne z formalnej stranky, kedze vysielanie programov z inej krajiny je chranene autorskymi pravami
a to plati pre kazdeho poskytovatela SKYLINK, CS Link aj DIGI

naviac skylink sa da registrovat aj na cesku adresu - ziadno to neoveruju, adresa je dolezita len pre pripad ze poskytovatel bude menit typ kodovania a bude rozosielat nove karty, vtedy ich bude posielat na adresu registracie
za cely cas co pouzivam skylink (mam ho regnuty v CR) doslo k vypnutiu len STV3 pocas MS 2010 v afrike (ale tie sa dali pozerat na CT4), tj na kartach registrovanych na slovensku vypĺi (CT4)

podla mna momentalne najlepsóu volbou je urcite SKYLINK, za malo penazi velmi kvalitneý signal, urcite lepsi ako DIGI, naviac nove (zabalene a neregistrovane) karty sa na internete predavaju za daleko nizsie ceny ako v obchodoch
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

zdravíčko mam taku otazku, ked som mal mojho FERGUSONA flashnuteho na KEYs mno a teraz ked to cele padlo, tak stačí mi kupiť dajme tomu SKYLINK CARD ? Alebo musim mojho FERGUSONA zas flashnut na "ako keby original" ? Dik za odpoveď
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

EMU nie je treba rusit
staci kupit kartu, otocit parabolu na ASTRA 3 (23.5°) a naladit nanovo
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

bb5unlock napísal:EMU nie je treba rusit
staci kupit kartu, otocit parabolu na ASTRA 3 (23.5°) a naladit nanovo
diki moc starky. k+
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:tomaxx_199: Pokial viem, tak CSlink na Slovensku nekupis, jedine SkyLink. Ak mas niekoho v Cesku, tak mu daj kupit CSlink, pretoze okrem tych standardnych slovenskych stanic, ktore mas na SkyLinku, tak budes mat aj Novu, Nova Cinema, CT4..., vsak pozri popis oboch produktov a zistis co a ako.

richard88888: Myslim, ze ani nevies co chces a nemas ani len zaklady toho co by si rad spravil. V Europe je daleko viacej expertov ako si ty a Nagra3 robi problemy im, nie to este tebe. A podobne je to aj v pripade inych produktov.
a preco ved cslink ma aj slovensku stranku a da sa aj normalne objednat a mne CS link vyhovuje oproti skylink.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to je pre teba az take vyhodne kupovat CS link na 1rok za 699Kc (cca 30euro)? a po tom roku co spravis, kupis si znova dalsiu?
neobmedzeny skylink sa da zohnat za 55e cez aukro a nemusis sa nicim obmedzovat a strachovat co bude o rok
naviac ak si teraz kupis neobmedzenu kartu, co ti brani ju predat o rok (ked ju mozno uz nebudes potrebovat) za ten rozdiel ceny (25e ved nove karty urcite zlacnovat nebudu a s prepisom na noveho majitela nie je ziadny problem)

Nagra3 tak skoro pre verejne pouzitie prelomena nebude (aj ked rok je dlha doba), ale s prelomenim mozu byt spojene dalsie investicie do noveho HW
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sphinx: Dik za info, to som nevedel. Mam obycajnu analogovu kablovku, takze satelitmi sa nezaoberam, ale nedavno nam prisiel letak v ktorom sa spominal SkyLink, tak som to pozeral a o ceskych staniciach sa tam spomina toto: Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky). Je to zo stranky skylink.sk.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nj ale kedze tie ceske programy idu v "testovacej" prevadzke tak sa mozu vysielat aj na slovensku, mi mame Skylink nieco cez 2 roky a vsetky ceske programy (CT1, CT2, Prima, Nova, Prima Cool, Nova Cinema, CT24, Tv Barrandov,) idu v pohode ;)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

@hojko ano maju to tam vsade napinane (to iste maju napisane na ceskych strankach na slovenske programi)
ale ako uz bolo napisane doteraz nedoslo k ich vypnutiu (jediny rozdiel bol STV3 vs CT4 pocas olympiady a to bolo oznamene dopredu ze to vypnu pocas toho pre uzivatelov z ineho statu)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

bb5unlock napísal:to je pre teba az take vyhodne kupovat CS link na 1rok za 699Kc (cca 30euro)? a po tom roku co spravis, kupis si znova dalsiu?
neobmedzeny skylink sa da zohnat za 55e cez aukro a nemusis sa nicim obmedzovat a strachovat co bude o rok
naviac ak si teraz kupis neobmedzenu kartu, co ti brani ju predat o rok (ked ju mozno uz nebudes potrebovat) za ten rozdiel ceny (25e ved nove karty urcite zlacnovat nebudu a s prepisom na noveho majitela nie je ziadny problem)

Nagra3 tak skoro pre verejne pouzitie prelomena nebude (aj ked rok je dlha doba), ale s prelomenim mozu byt spojene dalsie investicie do noveho HW
a kolko stoji nova skylink karta? ved kupim cslink za cca 30 EUR na rok a potom daco mozno prelomia. ked stoji nova skylink karta cca 100 EUR tak sa to neoplati. a predavat ju nebudem mozno sa mi zide na druhy TV.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ako som ti napisal tak nova skylink sa da kupit uz od 55e (za 100e ju predavaju len nejaky zlodeji, oficialna koncova cena je 77e)
naviac ak zlomia ochranu na skylink tak bude prelomena na daleko viac kartach a poskytovateloch
Napísať odpoveď