Alien Swarm
Re: Alien Swarm
keď to nie je dokončené tak prečo to vydávajú 
to je hra typu DO-DO
-
Pindo01
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
a neda sa to po slovensky lebo to prve riešenie s GCF neviem najst a integrita game cache kde sa overuje 
-
lekoklatik
VIP
integrity of game cachePindo01 napísal:a neda sa to po slovensky lebo to prve riešenie s GCF neviem najst a integrita game cache kde sa overuje
Prave tlacidlo na hru ktorej chces ukon vykonat - properties - local files - verify integrity of game cache
-
Pindo01
Light Expert
Ok diky lekoklatiklekoklatik napísal: integrity of game cache
Prave tlacidlo na hru ktorej chces ukon vykonat - properties - local files - verify integrity of game cache
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 2:18)
tak som vyskusal lekoklatik vsetky riešenia co pisu na tej stranke http://www.gamebrood.com/2010/07/21/ali ... #more-2549 ale nejde mi to stale spusiti pise stale tu istu chybu tak neviem co može byt s tou hrou
robí to aj kamarátovi, vyskúšal snad všetko a nepomohlo nč...
-
Pindo01
Light Expert
Dunlop tak ten launcher dll nieco brzdii a to ani nejde to GCF overovat takze vyje*** som sa na to a proste mazal som hru a neriešim už
sak na co budem si zatazovat hlavu s nejakou 2D hrou ked mam L4D 2 alebo Killing Floor 2 takze len asi zo zvedavosti som to xcel čeknut a to ked nejde spustit tak nejde

určite máš daky amd athlon procak, tie staršie robia problemy... tak preto nejde, a asi už ani nepôjde 
co ma typ procesora spolocne s nefunkcnostou hry?
chýba podpora SSE2
SSE2 je u AMD podporovana od roku 2003, chces mi povedat, ze ma starsi procak a preto mu to nejde?
tak presne takymto idiotom by som banoval cely ucet..to by ich potom presli tie somariny..mimochodom nedame vecer hard?
Ja by som siel...
Momentálne to ťahám, takže som zvedavý, oplatí sa? 
Zopar dni ta to bude bavit...lama zozen este dvoch a mozme dat.
Tak mám to doťahané, idem skúsiť. Ak by ma to bavilo môžme aj COOP 
to sa hra len COOP
Tj ale s "hojkármi" to má lepšiu šťavu

-
Pindo01
Light Expert
No Dunlop sklamem ta praveze mam procak Opteron a nie Athlon na dual-core preto tomu nechapem ze to pišeDunlop napísal:určite máš daky amd athlon procak, tie staršie robia problemy... tak preto nejde, a asi už ani nepôjde
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 22:31)
No Dunlop sklamem ta praveze mam procak Opteron a nie Athlon na dual-core preto tomu nechapem ze to pišeDunlop napísal:určite máš daky amd athlon procak, tie staršie robia problemy... tak preto nejde, a asi už ani nepôjde
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 22:43)
Beardie ja som sa docital o tom SSE 2 ze to pre intelacke procaky a na AMD co mam ja procak to nepojde a nefunguje takze technologia SSE 2 podroruju viac ako 128 bit procaky a to ja praveze nemambeardie napísal:SSE2 je u AMD podporovana od roku 2003, chces mi povedat, ze ma starsi procak a preto mu to nejde?