Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
michal547
Novice
Novice

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa michal547 »

hmmmm.....mozem sa na nieco opitat??ked mate visku 165 cm.A teraz zacnete cvicit a nahodou sa stane ze zakrpatiete.Tak sa vasa postava zmensi??alebo len prestanete rast..... :o :o
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

michal547 napísal:hmmmm.....mozem sa na nieco opitat??ked mate visku 165 cm.A teraz zacnete cvicit a nahodou sa stane ze zakrpatiete.Tak sa vasa postava zmensi??alebo len prestanete rast..... :o :o
jo zmensis sa, bude z teba midget :smt006

teraz seriozne, ak budes normalne cvicit a nie hrat sa na arnolda s tym ze kazdy cvik budes robit nakokot tak sa ti rast nezastavi (za predpokladu ze by si inac este mal rast) a ani sa nezmensis
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

MámHemofiliu je to zlá zrážanlivosť krvi, pozrite viac v googli je toho veľa. Potreboval by som celkovo posilniť svaly, hlavne na rukách. V poslednom čase sa mi totiž úplne strácajú žily a preparáti nieje kde už pomali dávať. Účinné a jemné cviky, aby to nebolo niečo veľmi aktívne, može mi to spôsobiť krvácanie do kĺbov(na rukách hlavne do lakťov). :smt017 Chodil som aj na rehabilitácie a podobné veci, ale tým to bolo evidentne jedno. A tak isto mám problém môžem žrať od rána do večera čo chcem a nič. Čo mi teda poradíte?

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 12:23)
MámHemofiliu je to zlá zrážanlivosť krvi, pozrite viac v googli je toho veľa. Potreboval by som celkovo posilniť svaly, hlavne na rukách. V poslednom čase sa mi totiž úplne strácajú žily a preparáti nieje kde už pomali dávať. Účinné a jemné cviky, aby to nebolo niečo veľmi aktívne, može mi to spôsobiť krvácanie do kĺbov(na rukách hlavne do lakťov). :smt017 Chodil som aj na rehabilitácie a podobné veci, ale tým to bolo evidentne jedno. A tak isto mám problém môžem žrať od rána do večera čo chcem a nič nepriberem ani gram. Čo mi teda poradíte?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

riesit tvoj ocividne odborny problem s profesionalom, ked na teba na rehabkach srali, zmen rehabilitacne centrum, pochybujem, ze ti tu niekto poradi co mas robit, toto je zalezitost pre lekara, ked nic ine, nikto si tu podla mna nezobere na tricko to, ze sa ti nieco stane, minimalne, uz len koli tomu, ze nevieme ako vaznu mas tu hemofiliu...
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

ok, ja som žiadal o radu. Tak či tak by som to musel prekonzultovať s doktorom. Veď uvidím, mám tu niečo v Dudinciach vyhliadnuté.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

Zdravim...
Tiež mám otázku ohľadom doplnkov...
Ak beriem whey proteín, oplatí sa mi popri tom brať aj BCAA tablety?
Lebo keď pozerám na zloženie peoteinu tak obsahuje aj tie prvky ktoré obsahuje BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin)...
tým, že budem brať zároveň BCAA + proteín, prekročím dennú dávku nie ?
alebo to upravím do menších dávok???
vďaka...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

čaute chcel by som sa spýtať jednu otázku. Mám kamošku ktorá by chcela pribrať a poslal som jej jedálnik čo sem napísal na predchádzajucej strane hughito. Lenže nebude brať gainer a nebude asi ani cvičiť kedže nemá chodiť kde a s kým. Mohla by pribrať z toho keby sa tak začala stravovať ako natom jedálniku? Ťažko priberá tak by som jej chcel pomôcť.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

klm16 napísal:Zdravim...
Tiež mám otázku ohľadom doplnkov...
Ak beriem whey proteín, oplatí sa mi popri tom brať aj BCAA tablety?
Lebo keď pozerám na zloženie peoteinu tak obsahuje aj tie prvky ktoré obsahuje BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin)...
tým, že budem brať zároveň BCAA + proteín, prekročím dennú dávku nie ?
alebo to upravím do menších dávok???
vďaka...
Ak chceš nabrať tak s prekročením dávok si nerob hlavu, to čo píšu výrobcovia je čisto orientačné alebo si myslíš, že to dáky kulturista dodržiava ??? Môžeš si dať toho koľko chceš, najhoršia vec, čo sa ti môže stať, že sa z toho posereš, alebo sa ti to znechutí (pri množstve výrobkov je to najmenší problém). BCAA sú dobré na ochranu svolov a len ti pomôžu.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

kezde BCAA su kapsule tak tak sa mi nema co znechutit.... vdaka za radu ;-)
:posilka3: :posilka3:
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

Ahojte potreboval by som do konca mesiaca schudnut co najviac kil prosim poradili by ste my ze ako? Diky
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

chces to na nejaky konkretny den? dlhodobo? pre kratkodobe by som ti poradil jednoduchy tyzdenny plan na <7kg (keby si bol bol v tom zbehly tak aj 10 a viac) :smt047
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

dlhodobo teraz posilujem a mam 78 kg a vysku neviem asi 171cm a cchel by som dat 68 kg alebo aj menej , ale mozes dat aj tvoje kratkodobo a na dlhodobo sa neda schudnut takze daj tvoje dik
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

http://www.grapplearts.com/How-to-Cut-Weight.html
v priebehu tyzdna s tymto dokazes zhodit ked si profik aj 10 a viac kg, ked s tym zacinas 3-7 das v pohode, bohuzial na konci tyzdna sa budes citit ako keby ta styria bili palicami :D
ty si max si spravis fotky aky si "vyrysovany" a nafuknes sa spat, kedze sa to pouziva pre sporty s vahovymi kategoriami, kde sa jeden den pred sutazou vazi takze schudnes, navazis co najmenej a na druhy den mas +/- povodnu vahu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

martinez13 napísal:čaute chcel by som sa spýtať jednu otázku. Mám kamošku ktorá by chcela pribrať a poslal som jej jedálnik čo sem napísal na predchádzajucej strane hughito. Lenže nebude brať gainer a nebude asi ani cvičiť kedže nemá chodiť kde a s kým. Mohla by pribrať z toho keby sa tak začala stravovať ako natom jedálniku? Ťažko priberá tak by som jej chcel pomôcť.
A čo jej je ?
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

nič jej neni, len nevie pribrať.. to je všetko no..
hughito
Redeemer
Redeemer

martinez13 napísal:nič jej neni, len nevie pribrať.. to je všetko no..
Heh, tak skúsiť to môže, podľa mňa by mala pribrať. :) Aj keď, pôjde to do tuku.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

ja som kupil Gaspariho super Pump 250 a ide to skvele. podporene Syngexom a este aj Universalmi aminacmi.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja mám od Gaspariho Halodrol, USA verziu, ktorú stiahli z európskeho trhu, pre prílišnú anabolickosť, alebo také niečo. :D

Už sa teším, ako to bude makať (snáď bude, referencie boli dobré).
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Chcem ist teraz CKD a este mi ostalo trochu kreatinu z min. treningu, nebude to vadit ked to budem brat aj pocas diety
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ares011 napísal:Chcem ist teraz CKD a este mi ostalo trochu kreatinu z min. treningu, nebude to vadit ked to budem brat aj pocas diety
Nie ale je to uplne zbytocne
Napísať odpoveď