Psychotesty k PZ
Re: Psychotesty k PZ
caute podal som si ziadost na tu policajnu akademiu do pezinka ktora je na 8 mesiacov tusim a pozvali ma na pohovor, viete mi niekto povedat co sa tam bude diat? lebo ze si mam zobrat pisacie potreby tak nevim co tam s nimi budem robit 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pravdepodobne budes nieco pisat...viem je to neuveritelne..ale je tam vysoka pravdepodobnost, ze budes nieco pisat.. btw..nechaapem kedy to uz pochopite..policajna akademia je nieco UUPLNE ine ako 8 mesacna skola v pezinku..
ved ja viem ale spytat sa môzem nie? a take odpovede si môzes kludne nechat pre seba 
-
Adulko1
Light Professional
To hovoria každému, aby si vzali pero a papier. Väčšinou na 1. raze to nie je tak treba. Proste je to na to, aby si si niečo mohol zapísať. Pokial si to nevieš zapamatat naspapat.
oni su takí drzgrosi, že ti pero a papier nedajú.
zdravím nemáte niekto presne tabuľky že koľko bodov dostanem čo ja viem napríklad za sedem zhybov a podobné lebo kamarát to mal len to stratil ... alebo aspoň poraďte kde to môžem nájsť
http://www.minv.sk/?muzi
chalani inak chcel by som sa spytat ako to je ked som bol nedavno na telesnej previerke a nespravil som...po akej dobe mozem poziadat? niekto hovoril ze po 3 mesiacoch iny zase ze po pol roku...
ako to teda je prosim vas?
chalani inak chcel by som sa spytat ako to je ked som bol nedavno na telesnej previerke a nespravil som...po akej dobe mozem poziadat? niekto hovoril ze po 3 mesiacoch iny zase ze po pol roku...
-
Bushido
Medium Professional
Keď niesi schopný spraviť tie trápne fyzické testy... No nič... Skús po troch mesiacoch. Ked nespravíš psychotesty, tak môžeš najskôr po pol roku.
ako fakt, co som to kukal, ved to musi dat absolutne podpriemerny clovek kedykolvek...
-
audiotrack
VIP
no neviem, ja som počul že je to veľmi neférovo hodnotené. Kamarát bol skúsiť na policajnej, spravil viac zhybov aj všetkého ako bol priemer a neprešiel. A nejaký "tučko" čo tam bol, nezvládol sa ani raz vytiahnúť na tyči, tak ten prešiel. Zrejme nejaká rodinka. Sám vravel že testy boli ľahké a bežná telesná na strednej býva niekedy náročnejšia, ale treba mať aj šťastie. Čo je na tom pravdy neviem, iba sprostredkujem
-
Bushido
Medium Professional
Audiotrack, vieš že tam nejde len o zhyby, ak z akejkoľvek disciplíny nezíska aspoň jeden bod (tj nedokončí plávanie, behanie, ale nespraví dosť brušákov atď.) tak hneď neprechádza. Samozrejme môže to byť aj rodinka..., ale netreba hneď ako prvú variantu voliť rodinkásrtvo...
-
audiotrack
VIP
čo hovoril, tak spravil všetky veci na lepšie ako bolo minimum. Aj mu verím, stačí sa na neho pozreť a hneď vidno že je športový a fyzicky zdatný typ človeka
skok z miesta som mal na 6, brusaky na 7 zhyby na 5, 100m beh na 6, 12minutovku na 9 a plavanie na 1 bod...to je 34 bodov a minimalne potrebne je 29 bodov..tak preco som nespravil??bolo mi povedane ze som nespril.to by som bol zvedavy kde mi co inak napisali ako som urobil
tie testy niesu tazke..ja som nato vobec netrenoval a nebehehal som ani nic podobne..robim v kancelarii takze kondicka je nulova a takto som to urobil...take mam nervy nato...

-
Bushido
Medium Professional
Čo dodať, môže byť že tie výsledky pripíšu niekomu, kto ich fyzicky nespravil a výsledky osoby, ktorá ich nespravila pripíšu tebe... Treba skúsiť nabudúce...
ked si to spravil na 29 ci kolko je minimum tak postupis dalej mozno diktat si nespravil ja som spravil diktat co sa cuduje lebo neviem ani jak y vipada a nespravil som telesni
a teraz ma dokonca zobrali hned na dvostojnicku
musis mat stastie
-
Point
Professional
nezobrali ta na dvostojnicku..iba tolko, ze v pezinku uz neni miesto tak ides tam do karlovky ci kde to je
v pezinku prerabaju existuju aj vinimky 
Psychotesty v Presove a fyzicke testy v kosiciach sos
ahojte vcera som robila psychotesty a chcem sa spytat ci nevie niekto ake tam je hodnotenie kolko som toho musela mat diky 
a vcera si sa komisie nespytala z dovodu ... ?
lebo mi to pripadalo dost blbe