Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Dobry,ja riesim dilemu medzi samsung wave a htc legend.Pouzivat ich budem na hudbu,internet,maily,fcb.....Rozpocet je max 390eur
Zdravím mám takú dilemu. Idem si brať nokiu N97 ale neviem sa rozhodnúť či bielu alebo čiernu. Aké sú vaše názory. 
zdar, chcem si kupit novy mobil a moje parametre su jednoduche musi mat dobry fotak minimalne 3,2 mpx ale tie fotky musia byt proste dobre a nemal by mat nejake zavratne rozmery proste cim mensi tym lepsi.
za skoru odpoved dakujem
za skoru odpoved dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no podla mna biely lebo tak nepritahuje slnko...patress napísal:Zdravím mám takú dilemu. Idem si brať nokiu N97 ale neviem sa rozhodnúť či bielu alebo čiernu. Aké sú vaše názory.
aka otazka taka odpoved
-
lowmanek
Light Professional
Takze zdravim idem si kupovat phone ale chcel by som nieco s dotykovym displejom a WiFi, lenze cenova hranica je 0-150 evry, ak sa nieco najde budem vrelo vdacny 
samsung monte?
Caute oplati sa e 66 za 150 € ? alebo aky pouzivany fon by ste poradili v tejto cenovej hladine? e 52 nechcem ...čiže poradte niečo ine alebo či sa oplati aktualna ponuka
-
martinez13
Light Professional
Čaute kamoška mi písala aby som jej poradil s kúpou nového telefónu. Jej požiadavky sú:
- dobrý foťák
- qwerty klávesnica
- blesk
- veľký displej
- wifi
Ja som tie požiadavky nejako upravil pretože si myslím že taký fon nieje. Takže hladám telefon ktorý má veľký displej, led diódu, dobrý foťák aspoň 5 mpx, a tá qwerty klávesnica nemusí byť. Cenový strop je do maximálne 250€ možno by dala do 300. Ďakujem za rady
- dobrý foťák
- qwerty klávesnica
- blesk
- veľký displej
- wifi
Ja som tie požiadavky nejako upravil pretože si myslím že taký fon nieje. Takže hladám telefon ktorý má veľký displej, led diódu, dobrý foťák aspoň 5 mpx, a tá qwerty klávesnica nemusí byť. Cenový strop je do maximálne 250€ možno by dala do 300. Ďakujem za rady
qwerty + blesk neexistuje
teda blesk xenónový 
inak by vyhovoval SE Vivaz Pro, alebo počkať na nokiu C6
celkovo telefony s HW qwerty sú drahšie, na rozmerných displejoch sa dá písať aj na SW celkom slušne
inak by vyhovoval SE Vivaz Pro, alebo počkať na nokiu C6
celkovo telefony s HW qwerty sú drahšie, na rozmerných displejoch sa dá písať aj na SW celkom slušne
Zdravím,
mám jednu otázku, neviete z akým firmwarom predávajú v T-Mobile Nokiu 5530 Expressmusic? Poprípade či nie je problém s aktualizáciou cez nokia soft.
mám jednu otázku, neviete z akým firmwarom predávajú v T-Mobile Nokiu 5530 Expressmusic? Poprípade či nie je problém s aktualizáciou cez nokia soft.
caute, potrebujem poradit rozhodujem sa medzi HTC wildfire a Samsung wave, beriem z orangu a nechcem zanho davat viac ako 10 € tieto dva sa mi zdaju asi naj do tejto cenovej kategorie. Este som pozeral SE Xperia mini, ale tak neviem. dakujem
Za par dni si mam brat novy telefon z Orangeu,zaujima ma hlavne jedna vec a to je splahlivost dotykoveho displeja, rozhodujem sa medzi LG KU990 Viewty (http://www.fony.sk/index.php?cislo_clan ... evkov=desc) a SE Xperia X10 Mini (http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... tegorie=12) obidva vyzeraju pekne a maju aj dobre funkcie len sa bojim toho displeju, niekde som cital ze su 2 typy dot. displjeov a neviem ktory z nich je lepsi v tomto pripade...
-
guess.whoo
Redeemer
Tak to LG sa na mini nechyta vobec
-
Lord PROXI
King
potreboval by som poradit s mobilom ... chcem novy, len nemam ani sajnu ze co vybrat ... cena cca 150-250€ ... poziadavky asi len tolko aby bol dotykovy, wifi ( nieje podmienkou ) samozrejme volania/sms/mp3/net samozrejmost
a bolo by fajn keby mal klasiku 3.5mm audio jack, taktiez nieje podmienkou.
dik za rady
dik za rady
-
Thommas
Addict
Zdravím. Idem kupovať použitý mobil, len mám dilemu. Neviem si vybrať. Najviac sa mi páči Nokia N96 16GB a LG Arena. Som zástancom Nokie, ale nepotrpím si na ňu. poradíte mi nejaký z bazošu alebo pod.? Max. cena 120€. Podmienka: wifi a váha aspoň nad 100g.
-
guess.whoo
Redeemer
a to si nevies vyhladat na bazosi sam ci co? ked medzi tymi dvoma tak jasne vyhrava nokia
-
Thommas
Addict
ale to je v tom, že si neviem vybrať.. ale toto boli len 2 typy, neviem čo je v tej cene najlepšie.
-
guess.whoo
Redeemer
asi neni nic lepsie do 120e
chcela by som si kupit mobil s wifi, kvalitnym fotakom, dotykovy displej,popripade gps, ale nie je podmienkou. mohli by ste mi nieco poradit? kolo 250 eur