Mal som problemy cely den ze mi neslo posielat spravy a vobec cely mobil blbol tak som zalohoval kontakty z telefonu na pametovu karty (cez telefon) a spravil trojhmat. Telefon sa nabootav znova, povodne nastavenia ale hned ako sa zapne na uvodnej obrazovke pyta blokovaci kod. a ked zadam 12345 tak napise chubny kod! a teda nemozem nic urobyt ani sa dostat do menu ani ho spojit s PC suitom lebo hned po starte sa pyta na blokovaci kod. skusal som trojhmat viac krat a stale to iste takze moja otazka je ci sa da este nejako zachranit? a potom druha ci je mozne nejakym sposobom s tej pametovej karty tie kontakty dostat? (ci je iny sposob ako pouzit druhu E63 a manualne na nej tie kontakty zobrazit a prepisovat)
Dakujem
Nokia E63 Uplne zablokovana?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia E63 Uplne zablokovana?
ak mas zalohovane kontakty na pamatovke, tak staci vlozit kartu do inej nokie (idealne ten isty model, nie vsetky NOKIE podporuju obnovu z pam.karty), obnovit kontakty zo zalohy do toho telefonu a potom si spravit zalohu cez PC suite
ak si nemenil ten ochrany kod, tak po zapnuti telefonu pri hlaske ked pyta ochrany kod skus pockat 15min a zadaj ho az potom
ak si nemenil ten ochrany kod, tak po zapnuti telefonu pri hlaske ked pyta ochrany kod skus pockat 15min a zadaj ho az potom
Po trojhmate by kody mali byt povodne ci nie? Lebo po nom telefon nabehne v povodnej teme vypyta krajinu, cas a datum vsetko ide a ked potrvdim cas tak nabehne domaca obrazovka a sekundu na to vypyta blokovaci kod (po 15 minutach stale "chybny kod!" ) A som v zahranici takze ho nemam ani ako vyreklamovat...Nejakym inym softwarom by sa tam nedal nahodit novy firmware? (aj ked si neviem moc dobre predstavit ako ho spojiom s pocitacom kedze ma cez to okno s blokovacim kodom nepusati ani moznost potvrdit.) a zablokovany na operatora tiez nieje...
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 3:23)
vyriesene... len zo srandy som skusil pin ktory bol na sim karte starej a zobral to cize evidentne kody ostali rovnake.... moja hlupost ale dakujem za snahu aj tak.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 3:23)
vyriesene... len zo srandy som skusil pin ktory bol na sim karte starej a zobral to cize evidentne kody ostali rovnake.... moja hlupost ale dakujem za snahu aj tak.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano po "trojhmate" zostava bezp.kod rovnaky