Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa seth82 »

qwerty-xyz: no povedali mi tak, že keď som nabehol do obchodu a začal som hovoriť o tom, že chcem reklamovať telefón, pretože stráca signál, tak si boli stopercentne istí, že im na stôl položím iPhone 4. O to viac prekvapení boli, že to bol Dell. No a keď som im naznačoval, že už ma to nebaví a že asi vezmem niečo iné, tak spomenuli, že počet reklamácií iPhone 4 je fakt vysoký a že už proste menia kus za kus bez akýchkoľvek otázok. Tak neviem, viem, že poniektorým ide bez problémov, ja osobne bývam v oblasti, kde je pokrytie OK, takže netuším, ako by to fungovalo. Sranda je, že na eBayi je o ne furt veľký záujem a idú približne po 600-650 libier, takže ak si vezmem iPhone, tak ho môžem streliť povedzme za 600, za 350 si kúpim HTC Desire a ešte mi aj ostane...Uvidím, dnes idem do O2 shopu, nechám sa prekvapiť, hoci predpokladám, že dnes mi dajú ešte tretí kus Dellu.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pri tej antene je ten problem, ze ta kauza je vo vsetkych mediach a ked vies, ze taky problem existuje, tak si to zacnes az prilis vsimat. Pritom v reali by si si to mozno nikdy nevsimol. Exhibit A: vsetky media ktore recenzovali iPhone v prvych dnoch (tj pred antennagate) si problem nevsimli a casto CHVALILI signal (i ked myslim na Engadget napisali, ze im pride v tomto lepsi 3GS). Aj Consumer report najskor odporucali iPhone (nebol tam uvedeny, ako najlepsi smartphone v predaji?), az po prepuknuti kauzy nahle zmenili verdit.
Takze v momentalnom stave je nemozne objektivne zhodnotit, ci je problem s antenou fakt az taky velky. Snad len ak dokazes na ten problem zabudnut ("nemysli na slona!") a vyskusas ten telefon v reali. Potom mozno prides k rovnakemu zaveru ako Woz. Navyse keby to nevyslo, tak tu mas este ten e-bay :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako sa vola app, ktora prida na status bar ikony mailu (obalku), pocasia a udaj o prenesenych datach?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

status update: dostal som ďalší Dell :) takže fail. Posledná šanca, aby fungoval...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Preco mi na iOS4 nejde pocuvat ipod a hrat hru zaroven? Ked uz ten multitasking pre mna nema ziadne vyuzitie tak som od toho ocakaval aspon toto. Akonahle zapnem hru tak sa ipod "pauzne".
To iste aj ked vypnem audio v hre.

// tak som zistil ze to robi len pri The Settlers(odporucam, vyborna hra). Neda sa to nejako obist?
Stopa
King
King

Ak mas originalne sluchadla, tak v hre stlac tlacidlo na mikrofone(samozrejme normalne pred hranim zapni hudbu a nechaj ju vypnut samotnou hrou). Bohuzial, na sluchadlach inych vyrobcov to nefunguje, odskusane.
dildo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dildo »

Viper, robi to este pri par hrach, neviem, ktore konkretne, ale parkrat sa mi to stalo. :-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

seth82 napísal:status update: dostal som ďalší Dell :) takže fail. Posledná šanca, aby fungoval...
:D to je na rit, daj vediet ci tej treti kus dellu uz funguje tak ako ma, mimo ineho ten iphone sa reklamoval len kvoli tomu signalu?

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2010, 10:44)
Stopa napísal:Ak mas originalne sluchadla, tak v hre stlac tlacidlo na mikrofone(samozrejme normalne pred hranim zapni hudbu a nechaj ju vypnut samotnou hrou). Bohuzial, na sluchadlach inych vyrobcov to nefunguje, odskusane.
:D otazka, ako iphone vie ze ma originalne sluchatka? a nie len klasicke? rsp, nejaku presnu napodobeninu originalnych? ma cip ? ci nejaku spatnu vazbu kablov ako mal creative na A/V vystupe? len taka otazka, . . . ma zaujima
Stopa
King
King

qwerty-xyz: To ja ani len netusim. Ale tuto fintu som vyskusal 2x - s originalnymi sluchadlami (este z dob iPhone 3G, bez ovladania hlasitosti) a so sluchadlami Sennheiser mm50ip. Este je moznost, ze medzi tymito 2 pokusmi stihli opravit "chybu" a ja som urobil zlu dedukciu :D Aj by som to vyskusal, ale nemam ani iOS 4, ani originalne sluchadla.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Originalne sluchadla mam a skusal som to pustit aj tym tlacidlom no pri The Settlers to proste nejde.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vykašľal som sa na to a vzal som Galaxy S...Povedali mi, že iPhone 4 má vyše 30-percentnú kazivosť, takže na niečo také sa môžem vykašľať, už som mal dosť mesiac s kazivým Dellom. Galaxy S na mňa spravil skvelý dojem, všetko fičí, krásny display, proste zatiaľ spokojnosť, signál má nepomerne lepší ako Dell...takže AK si niekedy v budúcnosti zaobstarám znovu iPhone, tak až iPhone 5..
Stopa
King
King

Potom sem napis nejaku recenziu, ja som velmi zvedavy, kedze ten telefon ma neskutocny hype na tech-blogoch.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Okej, prvé pocity - dizajn obalu je kradnutý od iPhone, to je jasne vidieť :) V každom prípade telefón je prekvapivo ľahký, ale treba priznať, že ten plastový zadný kryt pôsobí dosť lacno, pričom ale ak je zacvaknutý na telefóne, nie je tam žiadne vŕzganie a ani nič podobné. Obrovské plus je možnosť výmeny karty bez vypínania kraxne, na rozdiel od HTC Desire, čo ma celkom potešilo. No a poďme k štartu - bleskový, oveľa rýchlejší ako v prípade Dellu. Na display nemám slov, už som tu v minulosti písal, že snívam o Super AMOLED a to som aj dostal - krásne farby, čierna farba dokonalá, porovnával som to s iPhone, bez konkurencie. Zvyšok ma tiež prekvapil, samozrejme vždy HSDPA, žiadne dropy v signáli ako v prípade Dellu, jednoducho spoľahlivo sa drží siete. No a rýchlosť je sama o sebe super, ťukol som na ikonu JewTube, do sekundy nabehlo aj s náhľadmi (to už ale na mojej wifine), všetko fičí bez sekania a zádrheľov. Celkom ma prekvapil media player, ktorý ma celkom originálne spracovanie albumov, tiež animované ako Apple, ale z trochu iného súdku. Testoval som aj zvuk s Denonmi a AKG, veľká spokojnosť a hlavne rýchla odozva v prepínaní skladieb. Najviac ma prekvapila ale schopnosť prehratia BDRipu, vopchal som tam 2,2GB BDRip Swordfish, bez problémov, 25FPS s plynulým pretáčaním...

Takže pokiaľ sa nič nedoserie a nebude robiť nejaké extrémne kixy, tak mám vysnívaný phone, do ktorého môžem kedykoľvek kopírovať čo len chcem, bez kadejakých iTUnes a konverzií. Ešte má zatiaľ Android 2.1, ale Froyo je von v Septembri s všetkými jeho vychytávkami (hoci Galaxy S už teraz vie nahrávať video 720p), predsa len poteší...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pouzivate niekto nejaky slovnik? Respektive vie mi niekto odporucit nejaky slovnik co dokaze prekladat hlavne zo slovenciny do anglictiny a naopak, nemcina by tiez nebola na skodu. Mal by pracovat offline.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja mám v kraxni akýsi English-Slovak dictionary, vie prekladať oboma spôsobmi, 57839 Anglicko-Slovensky a 87116 Slovensko-Anglických výrazov...Netuším ale, či je free, keď som dal info, tak je to z iPhone.PlanetDrives.com...
NeWbie414
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NeWbie414 »

Preco mi na iOS4 nejde pocuvat ipod a hrat hru zaroven? Ked uz ten multitasking pre mna nema ziadne vyuzitie tak som od toho ocakaval aspon toto. Akonahle zapnem hru tak sa ipod "pauzne".
To iste aj ked vypnem audio v hre.

// tak som zistil ze to robi len pri The Settlers(odporucam, vyborna hra). Neda sa to nejako obist?
Ked ti vypne hudbu prehod sa na lock screen dvakrat stlack home tlacitko a naskoci ti ovladanie hudby uz len odomkni a hraj.

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 12:31)
Viem ze uz je dlho ale keby nahodov niekto nepoznal a potreboval userland jb na jailbreakme.com jailbreakuje sa priamo v iDevice
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

NeWbie414: Nejde ani tak, ked mam zapnutu hru tak mi na lockscreene to dvojite stlacenie home nejde. Ked vypnem hru tak to funguje. Kazdopadne ale tento postup nefunguje len pri The Settlers kde som to prave chcel, tam tu hudbu asi nijako nedostanem.
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Zdravim, chcel by som sa opytat ako sa mozem co najskor dostat k novemu iPhone 4, ktory bude fungovat bez problemov na Slovensku? Financne prostriedky na nho uz mam, a preto nechcem cakat, az pokym pride na Slovensko. Samozrejme neviem, ci ho nasi operatori budu predavat aj bez viazanosti. Vopred dakujem.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neblokovany je momentalne podla mna najlepsie kupit v UK no musel by ti ho tam niekto osobne zobrat ale co som pocul cakacia doba je aj 3 tyzdne a dovtedy podla mna bude uz aj na Slovensku. Pripadne by si mohol skusit nejake inzeraty, na bazosi som uz par videl.
Stopa
King
King

Zacinam byt rad, ze John Carmack je fanusikom iOS, tech demo Rage na iPhone 4... http://gizmodo.com/5611608/id-unleashes ... the-iphone uz aby to vyslo :D

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2010, 10:53)
Lepsie video, bez sekania http://gamevideos.1up.com/video/id/30824
Napísať odpoveď