Zdravím, chcem sa informovať v prípade neskôršieho predaja koľko by som dostal a či by mal niekto záujem o kúpu tohoto mobilu. Mám kompletnú príslušenstvo. Záruka cca 4 mesiace. Mobil je 100% funkčný. Kryt telefonu ma male škrabance.
Veci navyše:
+ 1x nabíjačka
+ Bluetooth handsfree
Chcem vedieť koľko by som dostal za tento telefon s funkčným displeyom a koľko keby si neho dostal s poškodeným displayom. (poškodený: nieje nič vidno na obrazovke)
I: Nokia N95 8Gb
-
hopkok
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: Nokia N95 8Gb
odhadujem s nefunkcnym displayom cca. 80E
-
Bushido
Medium Professional
A má o to niekto záujem ?
-
kolac
Star
realna cena mozno je tych 80€, ale ci sa to niekomu oplati za 80€ kupit a investovat este do disp. je otazne, kazdopadne ja by som ti zan ponukol 40-50€. Alebo skus inzerat zavesit na bazosa.
-
bb5unlock
Light Professional
preco si ho nedas reklamovat, ked ho mas este 4m. v zaruke a ako si napisal mobil len nic nezobrazuje (takze predpokladam ze nie je zlomeny)
takto to moze byt akakolvek zavada od zleho lcd, flexu, cez zle LCD obvody na doske, pripadne uplne poskodena doska az po oxidaciu (na ktoru sa samozrejme zaruka nevztahuje)
takto to moze byt akakolvek zavada od zleho lcd, flexu, cez zle LCD obvody na doske, pripadne uplne poskodena doska az po oxidaciu (na ktoru sa samozrejme zaruka nevztahuje)
-
bakusgabor
Light Professional
za 50 predás hned v pohode