Podvod pri dobierke - čo robiť?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: V balíku som mal namiesto tovaru fľašu s tekutinou-čo robiť?

Príspevok od používateľa Gothar »

brm: to je mi jasne, ale uz len z toho prispevku som si bol na takych 80% isty, ze to je on, IP adresa to iba potvrdila :)
andydul
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa andydul »

:D A teraz sme už všetci v ...
Dostaneme bejzbolkou po papuli, nechcel som vás do toho zatiahnuť chlapi... :oops:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

no ak už vieš adresu, je to bezpredmetné... ehm.. no je to verejná zdieľaná.. ja len aby si vedel, že nie len on má takúto IP...... ja mám našťastie na konci iné číslo, čiže môj sused to nebude... ;)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Heh nieco som premeskal??? Niekto spominal ze pavlo vytahuje palku z pod postele,??? hmky
Podla mna mozno pise vyhrazky ale on nieje ten typ zeby skocil do bitky,..skor sa utiahne
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Acer01 napísal:Heh nieco som premeskal??? Niekto spominal ze pavlo vytahuje palku z pod postele,??? hmky
Podla mna mozno pise vyhrazky ale on nieje ten typ zeby skocil do bitky,..skor sa utiahne
Myslim ,ze teraz nema na vyber :D
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ale tak snáď ho nebudú biť :P
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

S kupovaním vody vo fľaši skúsenosť nemám, ale balík so starým HDD namiesto nového mi už pár krát prišiel. Neverili by ste, ako vám je dotyčný ochotný po nájdení adresy a následnom stretnutí s ním vrátiť peniaze, dokonca niečo navyše :) biť takýchto blbcov, ktorí zarábajú na dôverčivosti druhých ľudí...

... inak je úsmevné, ba až smutné čo sa dnes dá o človeku zistiť z jednej blbej e-mailovej adresy :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

no, da sa toho vela zistit ked je dotycny natolko blby ze vsetky svoje informacie vytrubuje do sveta...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Ok mažem účty a idem podnikať :D

Na východ to mám ďaleko ale natoč aspoň nejaké to video jak vás bude biť :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ty by si mal skôr podniknúť niečo s gramatikou.

"jak vás bude byť" :slap: omg

//ale no, rýchlo opravil, beťár.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Ja ? Veď to je dobre :D :D :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Nejak to tu utichlo,... zeby sa pohli lady,??? :D :D :D
nunu1979
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nunu1979 »

Ahojte všetci som tu nový a veľmi sa ospravedlňujem za spamovanie ale mne sa stalo pred mesiacom niečo podobné objednal som si netbook Acer D250Bk a dotyčný mi poslal predfaktúru aby som ju zaplatil cena 130Eur vypredávajú sklad avšak nič neprišlo až neskôr som sa dozvedel na firme z predfaktúry že daná firma GAMA Komp v Trnave existuje ale takého zamestnanca nemá predstavil sa ako Tomáš Hutník.Komunikoval z e-mailu: [email protected] ,A dokonca ani číslo účtu nieje ich!No dali mi na tej firme Gama Komp číslo ešte na jednu paní zo Zlatých Moraviec ktorá tiež bola podvedená ale o 240Eur keďže ona kupovala mobilný telefón neviem presne aký ale tiež mu poslala peniaze takto.Na polícii som samozrejme u nás bol a aj keď sa im nechcelo tak nakoniec to vzali že sa stým budu zapodievať dal som im číslo telefónu na tú dotyčnú paní že nech to dajú dohromady aby to neboli 2 priestupky ale trestný čin no neviem písali do VUB banky aby im poslali nejaké údaje o majiteľovi účtu ale povedali mi že banka im takéto info zrejme nedá?!Keď si pozriete v google tú jeho e-mailovú adresu zistíte že má dobré ceny na všetkom :shock: !Neviete mi nejak poradiť čo sa dá v takomto prípade vymyslieť???Ak nič tak takú malú pomstu ako ho pripraviť o pár Eur som si už pripravil ale z toho by som ja nemal nič!Budem Vám veľmi vďačný za akýkoľvek nápad!
nunu1979
Amateur
Amateur

meno inzerenta Peter Novák?! :shock:
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ako si sa mohol nechat takto okabatit??pokial to neni niejaka znama firma peniaze nedavam n ucet 8) aj ked to mohol mat dobre premyslene neviem
nunu1979
Amateur
Amateur

V podstate sa mi to nestalo ešte a neviem ako som to mohol takto dofušovať.A tak teraz neviem čo a ako!Na polícii mi hneď povedali že to nebudú vedieť vyriešiť pretože zrejme ten účet je založený na nejakého bezdomovca a toho nedohľadá nikto a tak...A skončilo to tak že asi neni pomoci :? len nerozumiem načo tu je polícia keď nemôžu zistiť ani majiteľa účtu?!?Nerozumiem tomu nejak!
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Chod s tym vyssie, zisti si ich nadradeneho trebars... najlepsie si zistit ci nepoznas niekoho kto robi na policii nech sa na to pozrie .. pretoze ak znameho na policii nemas tak ta banda darmozracov nespravi pre teba absolutne nic ... ak som niekoho urazil tak sorry, ale vo vacsine pripadov je to tak.
A aj preto sa tito zlodeji a podvodnici neboja nieco take podniknut.
nunu1979
Amateur
Amateur

No na to som už prišiel to môžem potvrdiť absolútne nič sa im nechce robiť.Ale tak skúsim to podať ešte raz ale teraz už na to ich skrátene vyšetrovanie vraj to spadá pod prokuratúru a tam by možno vedeli zistiť majiteľa účtu.Aspoň tak mi to poradili že keď to dozoruje prokuratúra tak im to banka dá!
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nunu1979 napísal:V podstate sa mi to nestalo ešte a neviem ako som to mohol takto dofušovať.A tak teraz neviem čo a ako!Na polícii mi hneď povedali že to nebudú vedieť vyriešiť pretože zrejme ten účet je založený na nejakého bezdomovca a toho nedohľadá nikto a tak...A skončilo to tak že asi neni pomoci :? len nerozumiem načo tu je polícia keď nemôžu zistiť ani majiteľa účtu?!?Nerozumiem tomu nejak!
Fizli su lenive prasata necudujem sa ze ich nikto nema v laske.S akou urcitostou ti to povedali ze ucet je na bezdaka??Vedia oni kto je to bezdomovec?Taky co v obcianke vzadu nema uvedene bydlisko cize takym ludom len rohlik v obchode predaju a ziadne zmluvy sa snimi nerobia.Stoj si za tym fizli su spiny co chcu len sediet a nic nerobit a tlc im do hlavy ze neodides dokial nespisete zapisnicu.Oni su povinny toto riesit,je to opodstatnena vec.Tu nejde o to ze sa ti stratila macka alebo uletel papagaj.
Napísať odpoveď