Tak asi nie, presmeruje ta na novy classic
CS 1.6 Server hojko.com
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
s radostou, ak pojde rataj so mnou, treba hodit kapurkovu
-
hojko
Site Admin
Shamway: Rozluckova by sa dala, ale nedokazem zarucit, ze nebudu lagy. Okrem toho som uz deaktivoval par pluginov a nastavil presmerovanie na nove servre. Je taky problem si zahrat na niektorom z novych serverov???
-
Nadeo
Guru wannabe
Zajtra by som sa pridal, preco nie aj na novom classicu? Treba pokickovat strangerov 
-
Betarik
Professional
vsetko je nastavene ako ste chceli ... bh plugin na deathrune , spawnprotection na 2.4 sekundy ... admini vymazani ... cakam ze mi oznamite dalsie nedostatky .... diky ...
CLASSIC bude mat mozno troska blbe hitboxy ako som pisal do zajtra popripade stredy by to malo byt v poriadku
CLASSIC bude mat mozno troska blbe hitboxy ako som pisal do zajtra popripade stredy by to malo byt v poriadku
-
hojko
Site Admin
Pripomienky k novym serverom smerujte este do tejto temy, po doladeni sa vytvori nova dolezita tema v ktorej budu vsetky informacie k serverom, ako su nastavenia, mapy, admini atd...
-
johnykilla
Light Star
Staci uz len aby sa Leko vyjadril k adminom 
-
krtko42
Medium Expert
ked pojdete tu rozluckovu tak mi niekto napiste a ja urcite prijdem 
-
lekoklatik
VIP
Admini ktorych som doporucil:
r@mon, Drago - naval steam ID do SS, kolko?, avicen, nakazznicek, + novy admin krtko - naval steam ID do SS
ostatni na ktorych neostalo, admini adminujuci na hojku a nevidia sa v zozname ak mate nenajsnosti, napiste mi ICQ, SS.
Pocital som s tym ze zo strany betarik-a admini uz su, takze sme len doplnali rady.
Vyberal som podľa avatarov a farby očí. Niekto poskytol aj sladké slová a nakazza sa mi pchá do riti od kedy sme sa nevideli. To preto : )
Rad by som dal tiez na znamost, ze by som uvital cloveka ktory ma skusenosti s "pisanim" pluginov.
Tiez davam na znamost ze server HnS este dostupny nie je, nakolko nemam cas. Pokusim sa nastavit a vystavat minimalne 4ry mapy do konca mesiaca. Server je zatial nepristupny, nakolko nie je dokonceny. Mapy uz vystavane su, zakladne pluginy funguju tiez, ale mapy sa budu zjednodusovat + pribudne xp mod plugin, ktoré potrebujem nakodiť - preto pomoc od niekoho kto sa vyzna. Pravdepodobne pekne poprosim HERO . )
To bude sranda : ) Nahaxoruje mi do pluginu nejake haxy : )
r@mon, Drago - naval steam ID do SS, kolko?, avicen, nakazznicek, + novy admin krtko - naval steam ID do SS
ostatni na ktorych neostalo, admini adminujuci na hojku a nevidia sa v zozname ak mate nenajsnosti, napiste mi ICQ, SS.
Pocital som s tym ze zo strany betarik-a admini uz su, takze sme len doplnali rady.
Vyberal som podľa avatarov a farby očí. Niekto poskytol aj sladké slová a nakazza sa mi pchá do riti od kedy sme sa nevideli. To preto : )
Rad by som dal tiez na znamost, ze by som uvital cloveka ktory ma skusenosti s "pisanim" pluginov.
Tiez davam na znamost ze server HnS este dostupny nie je, nakolko nemam cas. Pokusim sa nastavit a vystavat minimalne 4ry mapy do konca mesiaca. Server je zatial nepristupny, nakolko nie je dokonceny. Mapy uz vystavane su, zakladne pluginy funguju tiez, ale mapy sa budu zjednodusovat + pribudne xp mod plugin, ktoré potrebujem nakodiť - preto pomoc od niekoho kto sa vyzna. Pravdepodobne pekne poprosim HERO . )
To bude sranda : ) Nahaxoruje mi do pluginu nejake haxy : )
Za rozlucku urcite som...
Hojko - Nedal by sa server spustit jednoducho bez rtv a pod? Nebude potreba menit mapy, admin nahodi d2 a hra sa. IMO to je dobry napad.
Betarik - tak uz mam iny nazor. Vyzera to lepsie, ABH je super, a spawn ochrana ma potesila
GJ man 
Hojko - Nedal by sa server spustit jednoducho bez rtv a pod? Nebude potreba menit mapy, admin nahodi d2 a hra sa. IMO to je dobry napad.
Betarik - tak uz mam iny nazor. Vyzera to lepsie, ABH je super, a spawn ochrana ma potesila
Caute, mam nick Apple a chcel by som aj ja nieco povedat..
vas server sa mi velmi pacil od zaciatku lebo tam bol knife mod- co je dost velka sranda.. ale teraz ked ste tam pridali autoBhop to ma dost hneva, neznasam to, naco viem bunnyhop ked nejake 13rocne decko skace s ABH.. to ma byt o skille.. vsetky polske servery maju autobhop a sa mi pacilo ze tento server je originalny.. no teraz ma to tam uz moc nebavi mapy su potom moc lahke.. a nic sa tam potom nenauci nikto.. co takto hlasovanie?
vas server sa mi velmi pacil od zaciatku lebo tam bol knife mod- co je dost velka sranda.. ale teraz ked ste tam pridali autoBhop to ma dost hneva, neznasam to, naco viem bunnyhop ked nejake 13rocne decko skace s ABH.. to ma byt o skille.. vsetky polske servery maju autobhop a sa mi pacilo ze tento server je originalny.. no teraz ma to tam uz moc nebavi mapy su potom moc lahke.. a nic sa tam potom nenauci nikto.. co takto hlasovanie?
Na classic sa da pripojit uz len s protokolom 48??, lebo mam 47 a nechce ma pripojit...
//podte hrat
//podte hrat
-
Betarik
Professional
uz by to malo ist 
No tak teraz sme hrali cca. 5on5, co je celkom slusne
(myslim classic server), cize verim, ze sa to rozbehne
Celkom dobre sa hralo, kym zacal MOE kickovat bezdovodne...
-
Betarik
Professional
bezdovodne ? nejaky dovod to muselo mat ? treba nahrat demo alebo ScreanShot a parva mu hned zoberem ...
-
Nadeo
Guru wannabe
Hral som na deathrune a tam sa tiez stazovali ze kickoval z nicoho nic...
Takze, situacia bola nasledovna:
System nas nejak blbo podelil, ze to bolo 6 vs 2. Potom zobral hraca "PX" a prehodil ho do ineho teamu, aby sa ako-tak vyrovnal pocet hracov v teame. Ja som napisal "Neber mi ho
" (pretoze sa s nim hralo dobre), on mi to odovodnil, a po skonceni kola to aj mna prehodilo do ineho teamu. Napisal som, ze "asi nebudeme" alebo nieco take. Potom som dostal kick.
Zrejme je niekde v mode chyba pri rozdelovani, ked ma to prehodilo do ich teamu/popr. nejaky bug.
Ako tak teraz rozmyslam, mohol to MEO pochopit, ze over nicim, tak mozno z jeho strany to bezdovodne nebolo.
//autoeditácia príspevku (10.08.10, 15:56)
A este nieco, vcera ma na deathrune zarazili hlasovania.
Mtof a este niekto s tym blbli, co by som pochopil, novy server tak sa jasime, ale hlasovania typu "Je hrac *** cigan", "Je hrac *** kok..", tak to mi az tak normalne nepride.
System nas nejak blbo podelil, ze to bolo 6 vs 2. Potom zobral hraca "PX" a prehodil ho do ineho teamu, aby sa ako-tak vyrovnal pocet hracov v teame. Ja som napisal "Neber mi ho
Zrejme je niekde v mode chyba pri rozdelovani, ked ma to prehodilo do ich teamu/popr. nejaky bug.
Ako tak teraz rozmyslam, mohol to MEO pochopit, ze over nicim, tak mozno z jeho strany to bezdovodne nebolo.
//autoeditácia príspevku (10.08.10, 15:56)
A este nieco, vcera ma na deathrune zarazili hlasovania.
Mtof a este niekto s tym blbli, co by som pochopil, novy server tak sa jasime, ale hlasovania typu "Je hrac *** cigan", "Je hrac *** kok..", tak to mi az tak normalne nepride.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
bol som tam (nick "blbecek") a tiez som ten kick nepochopil, a ked sa PX opytal zaco to bolo tak dostal odpoved: "chces aj ty?"
-
Betarik
Professional
zobral som im prava uz sa to nestane ... mna to tiez vytocilo ked som sa to dozvedel ...MEOVI som napisal nech sa kludni inac pride o prava aj on ...este raz sa ospravedlnujem za ten deathrun .... prava tam nema uz snad nik ... nemalo by sa to opakovat
co sa tyka toho bugu ...nebol to bug ... bolo 6na2 , po kole autoamticky presuva hraca do teamu kde je mensi pocet hracov
co sa tyka toho bugu ...nebol to bug ... bolo 6na2 , po kole autoamticky presuva hraca do teamu kde je mensi pocet hracov
Betarik - dakujem(e).
Ten bug bol taky, ze mna to presunulo aj ked bolo 3 na 4, a z tych 3 k tym 4om. Snad pisem zrozumitelne
Ten bug bol taky, ze mna to presunulo aj ked bolo 3 na 4, a z tych 3 k tym 4om. Snad pisem zrozumitelne