Blackburn napísal:Grafity su aj zlocin a aj umenie, kupim si budovu dam si ju vymalovat za velke peniaze a pride daky sprejer a pocmara mi ju hej ? moze to spravit pekne ale aj skaredo, ale svihlo by ma.
ale aj keby to spravil pekne, je to proste poskodzovanie cudzieho majetku, ja som videl uz aj posprejovane auto, BMW, si predstav ze si kupis bavoraka a volaky curak ti ho posprejuje,...
alebo, mas firmu, postavis si budovo, resp kupis novu budovu, das ju vymalovat(ja viem, miion ludi totu pisalo) a curak v hip-hoperskych handrach ti ju pocmara,...
Teraz si predstav ako tazke je podnikat, hlavne ked mas malu/strene velku firmu,... A znova musis platit maliara, farbu, nebodaj kvoli opkaovanemu sprejerstvu aj spec. nater proti graffitom, nic nepoviem keby mi zazvonil na byt, ze ci mi moze posprejovat dom, ja by som mu bud povedal ze ench to skusi a zajtra dostane jeho matka telefonat od policie ze sa nasiel dobiti k smrti na ulici, alebo by som mu povedal:"aaaano, to je moj sen aby si mi posprejoval dom, mozem si potom ten sku*veny sprej strcit do riti? Mna hrozne vzrusuju tie sku**** je*** spreje, ktore maju take jasne farby, ty si umelec"
Takze si vyberte