Viem že tu je plno tém o snoch, ale konkretne toto som nenašiel (takže ak sa to tu niekde riešilo sry...)
No konkretne by som chcel vedieť či ľudia s ktorými sa mi sníva naozaj existujú a či ich poznám.
Sníval sa mi taký sen a stále sa nad tým zamyšľam... Pýtal som sa brata a ten mi povedal že vraj ľudský mozog si tváre v sne vymyslieť nemôže no chcel by som o tom vedieť viac (Googlil som, ale nenašiel som nič )
Neviem o tejto téme nič ale ak je ako hovorí tvoj brat tak jediní ľudia v tvojich snoch budú tvoji známy alebo tí ktorých si videl v TV atď?
I keď podľa mňa vo sne je vymyslené všetko a stále je to tak reálne... niekedy pri niektorých snoch sa napríklad naštvem keď sa zobudím ... viete aké sny mám na mysli pri niektorých mi chvíľu trvá než si uvedomím ,že to nebola realita pri iných si poviem ihneď aký blbý sen
ithory: myslim ze, mozes vidiet tvare aj tych ludi(vo sne) ktorych si sice videla ale nevnimala si ich. Napr prechadzka mestom na dovolenke v ktorej si prvy a posledny krat a porozhliadnes sa po ulici a uvidis tam 100 ludi, ty sa samozrejme na kazdeho nepozeras ale to co oko videlo, mozog zaznamenal a mas tam 100 ludi = 100 tvari(ak boli vsetci k tebe tvarou otoceny).
TheMEMBER napísal:ithory: myslim ze, mozes vidiet tvare aj tych ludi(vo sne) ktorych si sice videla ale nevnimala si ich. Napr prechadzka mestom na dovolenke v ktorej si prvy a posledny krat a porozhliadnes sa po ulici a uvidis tam 100 ludi, ty sa samozrejme na kazdeho nepozeras ale to co oko videlo, mozog zaznamenal a mas tam 100 ludi = 100 tvari(ak boli vsetci k tebe tvarou otoceny).
Ľudia, ktorí sa nám prisnijú poznáme v reálnom živote alebo túžime ich spoznať. Mne sa párkrát snívalo aj o neznámych prípadne raz zhliadnúcich ľudoch a tiež som nad tým premýšlal, že prečo práve tá osoba sa mi prisnila. Ak sa hlboko zamyslíte nad snom a spomienkami, ktoré sa týkajú prežitých udalostí, je veľká pravdepodobnosť že odpoveď najdete aj sami .
haha11 - a sníva sa mi s nimi iba keď som ich videl v reale, alebo napr. v TV ?
iwin - No nemyslím si žeby mi brat klamal, ale viac mi o tom povedať nevedel. Vraj to niekde čítal no ja som to nenašiel nikde tak sa pýtam či neviete o tom niečo viac
hocikde...anie len ludia...napr. kamarat ti hovoril o psoch ( ) a tebe sa moze snivat v noci o psoch
preto niektory ludia pocas hororu, alebo ked nieco chutne rozpravam vecer, povedia: "Ticho lebo sa mi o tom bude snivat!" Na mna to neplati, lebo ja si sen pamatam rano asi raz za.....velmi velmi dlhu dobu