Ľudia v snoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ľudia v snoch

Príspevok od používateľa Janio »

Viem že tu je plno tém o snoch, ale konkretne toto som nenašiel (takže ak sa to tu niekde riešilo sry...)

No konkretne by som chcel vedieť či ľudia s ktorými sa mi sníva naozaj existujú a či ich poznám.
Sníval sa mi taký sen a stále sa nad tým zamyšľam... Pýtal som sa brata a ten mi povedal že vraj ľudský mozog si tváre v sne vymyslieť nemôže no chcel by som o tom vedieť viac :wink: (Googlil som, ale nenašiel som nič :( )
iWin
Light Professional
Light Professional

Re: Ľudia v snoch

Príspevok od používateľa iWin »

Neviem o tejto téme nič ale ak je ako hovorí tvoj brat tak jediní ľudia v tvojich snoch budú tvoji známy alebo tí ktorých si videl v TV atď?
I keď podľa mňa vo sne je vymyslené všetko a stále je to tak reálne... niekedy pri niektorých snoch sa napríklad naštvem keď sa zobudím ... viete aké sny mám na mysli :P pri niektorých mi chvíľu trvá než si uvedomím ,že to nebola realita pri iných si poviem ihneď aký blbý sen :D
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Ono sny by mali byt na roztriedenie zazitkou alebo teda spomienok za ten den. Tak nejako som to pocul :)
Valdyyyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Valdyyyy »

v sne zevraj mozes videt iba ludi ktorych si uz niekde videl je jedno ci nazivo v TV alebo na facebooku :sly:
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Valdyyyy napísal:v sne zevraj mozes videt iba ludi ktorych si uz niekde videl je jedno ci nazivo v TV alebo na facebooku :sly:
Myslis podvedome zafixovane tvare?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

ithory: myslim ze, mozes vidiet tvare aj tych ludi(vo sne) ktorych si sice videla ale nevnimala si ich. Napr prechadzka mestom na dovolenke v ktorej si prvy a posledny krat a porozhliadnes sa po ulici a uvidis tam 100 ludi, ty sa samozrejme na kazdeho nepozeras ale to co oko videlo, mozog zaznamenal a mas tam 100 ludi = 100 tvari(ak boli vsetci k tebe tvarou otoceny).
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

TheMEMBER napísal:ithory: myslim ze, mozes vidiet tvare aj tych ludi(vo sne) ktorych si sice videla ale nevnimala si ich. Napr prechadzka mestom na dovolenke v ktorej si prvy a posledny krat a porozhliadnes sa po ulici a uvidis tam 100 ludi, ty sa samozrejme na kazdeho nepozeras ale to co oko videlo, mozog zaznamenal a mas tam 100 ludi = 100 tvari(ak boli vsetci k tebe tvarou otoceny).
http://detskechoroby.rodinka.sk/index.p ... em-sustava
Asi tak?
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

ithory napísal:
http://detskechoroby.rodinka.sk/index.p ... em-sustava
Asi tak?
btw,nexcem slovickarit,ale napisal si "aj tych ludi"..preklep abo ma aj iny vyznam?A co to mas na avatare?
OT: aj tých ľudí nejak nerozumiem kde je tam chyba? ale tak x hovori za vše :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

iWin napísal: OT: aj tých ľudí nejak nerozumiem kde je tam chyba? ale tak x hovori za vše :D
Niekedy si len bleskem prebehnem text..a potom to tak dopadne..
btw,
Iba hlupaci robia/o inych ludoch/rychle zavery:)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ľudia, ktorí sa nám prisnijú poznáme v reálnom živote alebo túžime ich spoznať. Mne sa párkrát snívalo aj o neznámych prípadne raz zhliadnúcich ľudoch a tiež som nad tým premýšlal, že prečo práve tá osoba sa mi prisnila. Ak sa hlboko zamyslíte nad snom a spomienkami, ktoré sa týkajú prežitých udalostí, je veľká pravdepodobnosť že odpoveď najdete aj sami :).
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

haha11 - a sníva sa mi s nimi iba keď som ich videl v reale, alebo napr. v TV ?

iwin - No nemyslím si žeby mi brat klamal, ale viac mi o tom povedať nevedel. Vraj to niekde čítal no ja som to nenašiel nikde tak sa pýtam či neviete o tom niečo viac :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

hocikde...anie len ludia...napr. kamarat ti hovoril o psoch ( :) ) a tebe sa moze snivat v noci o psoch
preto niektory ludia pocas hororu, alebo ked nieco chutne rozpravam vecer, povedia: "Ticho lebo sa mi o tom bude snivat!" Na mna to neplati, lebo ja si sen pamatam rano asi raz za.....velmi velmi dlhu dobu :)
Napísať odpoveď