IvanSK: o čom sa tu teraz bavíme? Či denník SME klamal, alebo či sme my všetci tu / celé Slovensko klamalo, že zhromaždenie nebolo nahlásené? Pretože ty sa na predchádzajúcej strane dušuješ, že zhromaždenie ohlásené bolo. Pričom nebolo a je mi úplne jedno, čo napísalo SME, pretože ja som sem 2 krát kvôli odporcom SME poslal link z Pravdy.
Absolútne nechápem, čo tu vlastne rozpútavaš za diskusiu - myslím, že je totálne jedno, čo napísalo SME, ako sa koplo SME a v čom klamalo SME - PODSTATA celej kauzy je tá, že to druhé zhromaždenie nahlásené NEBOLO, pričom po opakovaných výzvach a po ponuke individuálnych návštev sochy, ktoré samozrejme Kotlebovci odmietli, boli spacifikovaní.
Ty fakt nevieš čítať - Kotleba MAL povolenie na prvé zhromaždenie a bolo aj nahlásené, PO JEHO ROZPUSTENÍ sa ale zišli ZAS a na to už ohlásenie nemali, pričom ich bol dokonca vyzvať aj starosta mestskej časti.
Prestaň tu hromžiť, že ja trepem a namiesto toho si prečítaj články na Pravde, keďže SME ti nie je po vôli. Prečítaj si ich pomaly, s rozvahou a snaž sa pri tom rozmýšľať. Nik tam (a ani tu) totiž nepíše o zhromaždení feťákov, ale o dvoch zhromaždeniach Kotlebovcov, o ktorých ty zjavne nevieš a preto tu vypisuješ sprostosti.
Zas a znova tu každého jedného diskutujúceho obviňuješ z klamstva, pričom už samotné fakty hovoria za seba. Ibaže vďaka tvojej nedostatočnej informovanosti a možno aj vďaka propagande Kotlebovej strany, si myslíš, že všetko to vzniklo neprávom.
Takže na záver si to zhrnime - mne je jedno čo píše SME, ja som tu citoval Pravdu, ktorá potvrdila, že Kotlebovci boli spacifikovaní kvôli nepovolenému druhému zhromaždeniu pred bránou. A ešte raz ti pripomeniem, o čom táto diskusia je:
IvanSk napísal:Hughito prečo klameš, združenie bolo ohlásené, nevpustili ich ale na hrad.