Pravomiestne riadenie aut a ich registracia v SK
Pravomiestne riadenie aut a ich registracia v SK
No tak chcel by som sa opytat ci sa da na Slovensku zaregistrovat auto s volantom na pravej strane. da sa to? pripadne je na slovensku nejaky servis (alebo nieco podobne) ktory to prerobi na lavu stranu?
Re: Pravomiestne riadenie aut a ich registracia v SK
pokial viem, na SK znacky pravostranne auto nie je mozne zapisat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neda sa zaregistrovat a ked si dobre zaplatis tak ti to niekto spravi, ale oficialne pod razitkom asi nie
... navyse je to zbytocne drahe - prerobit uplne vsetko (nieje to iba o prehodeni volantu na druhu stranu
)
dalsia vec o ake auto sa jedna - ak sa v lavostrannej specifikacii nerobilo tak ti ho nikto nikdy neprihlasi ani keby bolo prerobene - mozno keby preslo vsetkymi moznymi atestaciami, ako nejake upravene modely a podobne (ktore tiez niesu lacne) 
... no proste bud registrovat v zahranici, alebo sa na to vyprdnut ((zas, ked to regnes v zahranici, tak si moc srandy na tom aute neuzijes - predsa len sedis na zlej strane cesty a nieje to tri krat bezpecne ))
... no proste bud registrovat v zahranici, alebo sa na to vyprdnut ((zas, ked to regnes v zahranici, tak si moc srandy na tom aute neuzijes - predsa len sedis na zlej strane cesty a nieje to tri krat bezpecne ))
-
Kibo
Hardcore addict
Musel by to byť dáky skvost, aby som sa podujal na túto strastiplnú cestu, ale pre bežného človeka je prihlásenie nereálne, aj po prerábke riadenia... 
-
Hellboy248
Guru wannabe
bud to bolo tu na fore alebo mi niekto vravel, ze si podas prihlasenie -> zamiernu a prave toto zamietnutie das na sud ktory vyhras za diskriminaciu ci aku pi*ov*** ..ci je natom nieco pravdy netusim, ale rad by som bol keby mi to niekto overi 
-
bb5unlock
Light Professional
ziadny sud ti nepomoze, zakonom je stanovene lavostrane riadenie (auta su aj tak certifikovane)
takze prihlasenie pravostraneho riadenia bude vzdy zamietnute (jedina moznost je prerobenie je lavostranne)
takze prihlasenie pravostraneho riadenia bude vzdy zamietnute (jedina moznost je prerobenie je lavostranne)
-
Kibo
Hardcore addict
Ani to Ti nepomôže, nakoľko na KO vedia z VIN čísla vyčítať, že auto bolo vyrobené s riadením na pravej strane a tým pádom ho aj tak neprihlásiš.bb5unlock napísal:(jedina moznost je prerobenie je lavostranne)