nejde spustit pc
nejde spustit pc
caute,pc mi doteraz isiel bez problemov a dnes ked som ho chcel zapnut tak proste nenabehol....stlacil som power tlacitko a vobec nic sa nedialo....co s tym ??? vcera sa mi stalo ze sa mi nejak zasekla mechanika ale to som spravil,pc som potom este aj restartoval a isiel v pohode.mohlo by to nejako suvisiet ???
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nejde spustit pc
skus pozriet ci si si neodpojil power cabel teda ten co ti ide z vypinaca do dosky ...
// to netusim ... popripade skus odpojit a zapojit zdroj vypnut PC z prudu na par minut
// to netusim ... popripade skus odpojit a zapojit zdroj vypnut PC z prudu na par minut
ako by sa mi to mohlo podarit odpojit??? kazdopadne idem to pozriet...
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 20:23)
nepomohlo :-/
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 20:23)
nepomohlo :-/
-
Don_Pipino
Darca
Skus vymenit zdroj, lubia sa odpalit zo dna na den z nicoho nic....teda hlavne ak su NoName.
zdroj je praveze kvalitny Seasonic....takze sa tomu dost cudujem....
-
hrban
Addict
keď si sa hrabal v bedni neodpojil si náhodou tlačítko power od dosky ???
Kebyže odpoji tlačitko power tak bi mu ani ledka neblikla.
nie,nic som neodpojil....vsetko by malo byt zapojene....a moze to byt len zdrojom ?
asi anobushi napísal:nie,nic som neodpojil....vsetko by malo byt zapojene....a moze to byt len zdrojom ?
-
hrban
Addict
môžeš otestovať poodpájaj zdroj od PC
spoj zelený káblik s hocijakým čiernym (oba káble sú na 24 pine) ak sa zapne tak je zdroj v poriadku poprípade to môžeš skúsiť aj so zapojeným zdrojom mal by nabehnúť PC (ak nabehne pri odpojenom a nenabehne pri zapojenom tak je chyba nejaký skrat, skrat sa myslí aj chybná RAM, grafika, doska ..... alebo je zdroj už slabý na tvoju zostavu )
spoj zelený káblik s hocijakým čiernym (oba káble sú na 24 pine) ak sa zapne tak je zdroj v poriadku poprípade to môžeš skúsiť aj so zapojeným zdrojom mal by nabehnúť PC (ak nabehne pri odpojenom a nenabehne pri zapojenom tak je chyba nejaký skrat, skrat sa myslí aj chybná RAM, grafika, doska ..... alebo je zdroj už slabý na tvoju zostavu )
zdravim vas, potrebujem radu. zapnem pc, normalne sa zapne, ale mam stale ciernu obrazovku, vymenil som grafiku, kupil som aj novy disk a stale to iste. ked som otvoril bednu zapol som pc tak sa roztocil chladic na procaku a potom sa prestal tocit. kde bude asi problem v procaku, doske alebo zdroji?
p.s. sem tam mi nabehne, zda sa mi ze ma problem s bootovanim.
vdaka za radu
p.s. sem tam mi nabehne, zda sa mi ze ma problem s bootovanim.
vdaka za radu
-
Thommas
Addict
BIOS na doske bude problémový, flashni ho.
myslis prehodit jumper alebo ako? toto som este neskusal robitBiGTomEE napísal:BIOS na doske bude problémový, flashni ho.
To bi mu musel ist naštartovat.
-
Thommas
Addict
Nie. Keď ti raz nabehne, tak preinštalovať.cappy201 napísal: myslis prehodit jumper alebo ako? toto som este neskusal robit
ved toto ze nemozem nastartovat pc, no nic skusim asi servis a par eur za diagnostiku
-
Thommas
Addict
ale to bude buď doska alebo zdroj... ale ja asi poviem dosku skôr
no na dosku myslim aj ja, ale radsej by som bol ak by to bol zdroj
-
Thommas
Addict
ešte skús niečo takéto. Vyber zdroj, poodpájaj. Zober jeden drótik, chyť ho kliešťami, jeden koniec strč do zeleného ATX kábla (je len jeden) a druhý koniec pridrž na plechu zdroja a sleduj, či sa ti na zdroji roztočí vetrák. Ak si to robil dobre a vetrák sa neroztočil, bude v háji zdroj. Ak sa ti vetrák rozkrúti aspoň na 10 - 15sec. (treba tam pridržať ten kábel), tak bude problém asi v doske.
tak skusil som to, chyba zrejme bude asi v doske ta parada, vdaka za radu chalani, idem hladat novu dosku