Ako sa stat zaciatocnicky dj .
Ak sa nemylim, pripaja sa to LEN na pcDomco461 napísal:Hmm bi som sa chcel spitat ci sa da prepojit HERCULES DJ-Console MK2 zos cd prehravacmi ako napr. pioneer cdj 400 alebo len zos gramcami??
Mulatt: mohol yb si prosim ta odfotit herculesa zozadu ? ako su kable a tak lebo na nete nikde taky obrazok nevidimmulatt napísal:jj len na pc..ide z toho jeden kabel usb do pc
To je predok, nie ?mulatt napísal:?? imi kukni si ten prispevok na ktory si mi odpovedal
ja si chcem kupit na zaciatky a domace "mixovanie" kupit behringer bcd3000 hned jak bude robotka + casom nejake klavesy na produkciu ( zatial len jeden track minimal house). a naucit sa to na tom a ked budem mat 18 tak si najdem poriadnu robotu a zarobim si na poradne cd prehravace a mixpult na hranie . chcem sa trochu venovat produkcii a viac hraniu. inak popravde rad by som radsej na vyniloch ale jedna platna 8 eur a to je na nej len jeden track?... neviem strasne sa mi pacia gramofonove platne
Re: Ako sa stat zaciatocnicky dj .
Nwm či sa to sem hodí, ale! Mám VirtualDJ a na jednej platni mám Nahrávku a na druhej song mám tam efekty všetko! Ako to mám do seba spojiť aby vznila taká zvučka????
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Crossfader si daj do stredu aby bolo počuť aj to aj to, spusti nahrávanie a naraz pusti aj zvučku aj tú druhú kde máš tie efekty
jj dík už to ide!
Re:
Behringer vyzera dobre, ale co sledujem po forach, tak vela ludi radi " ruky prec od tohto kontroleru" - velka kazovost. Skor si pozri NUMARK TOTAL CONTROL - teraz by to malo stat 199 € alebo vyssia verzia numarku stoji 250 € - ma uz integrovanu zvukovu kartu.owned napísal:ja si chcem kupit na zaciatky a domace "mixovanie" kupit behringer bcd3000 hned jak bude robotka + casom nejake klavesy na produkciu ( zatial len jeden track minimal house). a naucit sa to na tom a ked budem mat 18 tak si najdem poriadnu robotu a zarobim si na poradne cd prehravace a mixpult na hranie . chcem sa trochu venovat produkcii a viac hraniu. inak popravde rad by som radsej na vyniloch ale jedna platna 8 eur a to je na nej len jeden track?... neviem strasne sa mi pacia gramofonove platne
-
kusalino
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim chcem sa opytat ci by na zaciatok DJ-ingu stacili 2x gramce Omnitronic DD-2250 + nejaky ten mixak (mozete poradit
) chcel by som hravat Hip-Hop... diky 
Uz sa to tu riesilo, ze OMNITRONIC je prosne NEkvalita. Radsej dosporit na technicsykusalino napísal:Zdravim chcem sa opytat ci by na zaciatok DJ-ingu stacili 2x gramce Omnitronic DD-2250 + nejaky ten mixak (mozete poradit) chcel by som hravat Hip-Hop... diky
chcel by som sa spýtat o dákej lacnejšej výbave na hranie akcií.
Ja mam teraz otazocku..ako je to vlastne s tou licenciou? Co musis mat vsetko legalne a na co treba licenciu, aby ti kontrola nezhabala veci/nedala pokutu? Predsa na diskotekach v kluboch hraju pomaly aj deti...
Dakujem za rozumne vysvetlenie
Dakujem za rozumne vysvetlenie
chcem sa opytat ci sa daju do tohto produktu daju zapojit aj sluchadla proste ze hraju repraky aj sluchadla naraz aby sa dali robit prechody http://www.pixmania.sk/sk/sk/3509417/ar ... p3-e2.html
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 17:13)
MIXPULT OMNITRONIC DJ-50, alebo MC KRYPT DJ-60 alebo MC CRYPT DJ-50.
MIXPULT OMNITRONIC DJ-50, alebo MC KRYPT DJ-60 alebo MC CRYPT DJ-50. co nane hovorite ktory je najlepsi
MIXPULT OMNITRONIC DJ-50, alebo MC KRYPT DJ-60 alebo MC CRYPT DJ-50.
MIXPULT OMNITRONIC DJ-50, alebo MC KRYPT DJ-60 alebo MC CRYPT DJ-50. co nane hovorite ktory je najlepsi
Ahojte
Mám 15 rokov a chcel by som začať z Dj-ingom .. čítal som už veľa článkou a aj som sa rozprával z pár Dj-my.. Chcel by som od vás radu ohľadne toho. Nechcem teraz mixovat pesničky chcem ich len púsťať na zaciatok a tak..Preto by som sa chcel opýtat aké mašiny by som potreboval.. Zatiaľ ďakujem..
Mám 15 rokov a chcel by som začať z Dj-ingom .. čítal som už veľa článkou a aj som sa rozprával z pár Dj-my.. Chcel by som od vás radu ohľadne toho. Nechcem teraz mixovat pesničky chcem ich len púsťať na zaciatok a tak..Preto by som sa chcel opýtat aké mašiny by som potreboval.. Zatiaľ ďakujem..