Potrebujem pomoc s mobilom Sony Ericson
Potrebujem pomoc s mobilom Sony Ericson
Takže aj by som sa chcel spytať či ste mali nabijačku a po nejakom čase vam vobec nereagoval mobil na nabijanie až ked tam tu nabijačku poriadne zatačíte .... ak ano poradte mi čo mám robiť prosim rýchlo ppretože je to veľmi surne mam v mobile nejake veci a preto viete tak mi rychlo poradte čo robiť ... ja som to niekedy robil tak že som si to oblepil s paskou na pevno a tak no nevie mm poradfte mi ...
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem pomoc s mobilom Sony Ericson
nepises u akeho modelu, ale tak na zaciatok precistit piny na konektor v telefone a vyskusat s inou babijackou
podla toho uvidis co dalej
bud mas zlu nabijacku, spinavy konektor, pripadne u SE je velmi bezne zlomenenie pinou konektora (u modelov ktore ho maju pajkovany na dosku)
podla toho uvidis co dalej
bud mas zlu nabijacku, spinavy konektor, pripadne u SE je velmi bezne zlomenenie pinou konektora (u modelov ktore ho maju pajkovany na dosku)
jak písal bb5unlock prečisti konektory klincom alebo niečim podobným aj ja to robím pravidelne ,bohužiaľ takúto vec SE moc nedomylsel ked to vymyslel 
klincom?
zober starú kefku a ňou to prejdi. plus lieh ak treba
zober starú kefku a ňou to prejdi. plus lieh ak treba
konektory precisti ale neposkod ..najlepsie starou kefkou alebo vatovymi tycinkami do usi + alpa 
-
bb5unlock
Light Professional
doporucujem tvrdu kefku + lieh (alpu velmi nie)
preco nie? je to dost podobne ako lieh
a dostupnejsie 
-
weroro
Flash coder
Alpa obsahuje vodu, takže sa dlhšie vyparuje ako čistý lieh. Tým sa môže stať, že ak dá alpy moc na tyčinku (kefku), že trochu pretečie popri konektore do telefónu a môže to narobiť šarapatu (skrat a pod.).
dakujem za vase odpovedce no už asi viem čim to je skusim prečistit konektor na nabijačke ta koncovka tak sa na nej zlomila prava palička ( na koncovke su dve paličky a jedna sa zlomila ) ked sa zlomila tak ked som isiel nabijat tak mi ukazaloo ze nenabija tak som uplne zatlacil a tej spoj ( su tam dva ) jeden sa posunul do zadu a preto mi to nešlo no už mi ide zalepil som to a ten spoj som vitiahol na normalnu uroven kde by mal byt dakujem vam za vsetky rady ....