vaše grafické výtvory
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vaše grafické výtvory
jasne ze hej
vzdy sa najde vyuzitie. nadpis na plagat alebo nieco podobne... kazdopadne by to bol len titulkovy font. na bezny text je to nepouzitelne
-
Grim
Darca
leko...my dvaja ako tak pozerám máme úplne iný štýl...mne sa to písmo páči...
Uplink, musím ťa opraviť tu máš týmto fontom nálepku v skutočnosti je asi 8cm dlhá a je bezproblémovo čitateľná.
-
weroro
Flash coder
co je napisane tym malym pismom? na tom to pozadi to je necitatelne. mohol si tam pouzit aspon jemne glow nech je to citatelne aj na tmavych povrchoch. Mne osobne sa to logo celkom pozdava. 
Skús na to logo kliknúť, keď sa ti zväčší mal by si to prečítať.
Je ta napísane ( Hifonics, Crunch, Visaton, Car and home audio)
Je ta napísane ( Hifonics, Crunch, Visaton, Car and home audio)
-
uplink
VIP
maro myslel som normálnu nálepku, tak a teraz to logo vtesnaj do rozmerov hojko loga, alebo do rozmerov perovej hlavičky...Maro. napísal:Uplink, musím ťa opraviť tu máš týmto fontom nálepku v skutočnosti je asi 8cm dlhá a je bezproblémovo čitateľná.
Uplink, tak v takýchto malých rozmerov je jasné že tie malé písmená nebudú rozoznateľné, to mi je jasné, ale to logo je robené na minimálne takú veľkosť akú som dal na fórum. V menších rozmeroch nebude nikde.
a tvoj avatar? 
Čo to má spoločné s mojim avatarom ? Tam je úplne iné logo ktoré s týmto nemá nič spoločné, tak nechápem čo ho sem pletieš. 
-
lekoklatik
VIP
napís v slove MTS je nečitateľný. Narážal na to. Pletieš to sem ty : )
//jj prepáč. Keď som písal príspevok neuvedomil som si to : )
//jj prepáč. Keď som písal príspevok neuvedomil som si to : )
Nechápem prečo narážate na čitateľnosť písma v mojom avatare ktoré je asi 2cm veľké, keď tu riešime úplne iné logo ktoré nikdy nebude použité v takých rozmeroch, v týchto rozmeroch čo som sem dal to bude najmenšie.
lekoklatik, nieje to MTS ale MTE
lekoklatik, nieje to MTS ale MTE
Tak som zacal aj ja s Ps hram sa s tym iba par dni toto je mojprvy obrazok
Pacia sa mi take abstraktne obrazky vedel by mi niekto poradit ako vytvorit nieco podobne? http://obrazky.4ever.sk/obrazky/najnovs ... ce-5633561
http://obrazky.4ever.sk/obrazky/najnovs ... ne-2844157
http://obrazky.4ever.sk/obrazky/najnovs ... ne-2844157
-
weroro
Flash coder
To je kôň alebo len moja predstavivosť?
to je my little pony s kridlamy.
-
lekoklatik
VIP
s pouzitim niekolkych nahodne pouzitych filtrov... 
-
weroro
Flash coder
Zdravím Vás
Už dlhšiu dobu vyvíjam jednu aplikáciu v prostredí flex a konečne sa mi (nám - ako tímu) podarilo dospieť k plne funkčnej (Internal beta) verzii, ktorá funguje aj on-line. Program (aplikácia) slúži na automatické konvertovanie a následné automatické 3D spracovanie, nie veľmi zložitých obrázkov (nakreslený tvar alebo grafit a pod.), ktoré sú len odfotené foťákom alebo naskenované s maximálne 3 farebným podkladom. Mňa by zaujímal Váš názor na terajšiu kvalitu výstupu z tohto programu. Prikladám jednu ukážku príloha 1: originál fotografia, príloha 2: 3D výstup z programu. Ďakujem za názory.
Už dlhšiu dobu vyvíjam jednu aplikáciu v prostredí flex a konečne sa mi (nám - ako tímu) podarilo dospieť k plne funkčnej (Internal beta) verzii, ktorá funguje aj on-line. Program (aplikácia) slúži na automatické konvertovanie a následné automatické 3D spracovanie, nie veľmi zložitých obrázkov (nakreslený tvar alebo grafit a pod.), ktoré sú len odfotené foťákom alebo naskenované s maximálne 3 farebným podkladom. Mňa by zaujímal Váš názor na terajšiu kvalitu výstupu z tohto programu. Prikladám jednu ukážku príloha 1: originál fotografia, príloha 2: 3D výstup z programu. Ďakujem za názory.
-
Grim
Darca
...parádne, ale prečo to robí čierne tiene?...
-
weroro
Flash coder
Farba tieňu na objekte a tieňu ktorý vrhá objekt sa dá nastaviť pred výsledným 3D spracovaním. Ak myslíš, prečo je ten tieň čierny na ukážke, tak to preto lebo zdroj svetla je na pravo a objekt je stočený zadnou stranou k svetlu ale nápis stále vyčnieva, tak reflexne je trochu na-svietený. Po niekoľkých testoch sme dospeli k názoru, že nasvecovanie z jednej strany nie je efektívne a tak som naprogramoval nasvecovanie z troch polôh (x a y, z+, z-).
-
uplink
VIP
Grim myslel prečo nemáte použité pre vykreslenie tieňov zložitejšie algoritmy, ako napr. light dispersion. Grim ide o to že ten ich soft nemôžeš zrovnávať s Rendermanom, alebo v-rayom. Renderery ktoré poznáš využívajú stovky nastavení a tisíce algoritmov na vykreslenie tieňov v danej scéne, zatiaľ čo ich projekt je na úplne inej úrovni [elementárnej]. Preto to vykresluje tiene "len" čierne a transparentne čierne a nie s odtieňmi čiernej, sivej, lomenej čiernej, softnutej a neviem akej upravenej tieňovej farby.
Ináč gj s tým softom
. Len ja osobne v tom nevidím moc zmysel, vyvýjať niečo také, ale ako medzistupeň ku niečomu lepšiemu, alebo začiatok vlastého 3D konvertoru je to fajn.
Ináč gj s tým softom
-
Grim
Darca
...narážal som skôr na to, že stačí pridať jedno alebo dve svetlá a výsledok môže byť lepší...