OT: Tiež vnímam psychológov ako prežitok doby. V podstate im poviete to čo chcete počuť.
Ale zároveň netvrdím že sú úplne nepotrební a že to študovali ľudia ktorí v prvom ročníku medicíny zistili, že tečúca krv im spôsobuje nevoľnosť, nakoľko sú medzi nami aj labilnejšie povahy, ktoré si svoje myšlienky nedokážu utriediť samé. Tiež tam raz možno skončím ktovie.
No a k téme. Poviem ti úprimne zprvoti som sa veru aj smial, ale potom som to dočítal do konca a trocha som sa zamyslel. Sex po telefóne vlastne nie je sex a nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu. No na to sa ozvala druhá strana že prečo to kurnik robila. Totiž ak niekto podvedie je zväčša pod vplyvom momentálnej vášne a vzplanutia (chémie), ale tu k takému ničomu dôjsť nemohlo a teda tam muselo byť aj niečo citové k danej osobe. Každopádne mi chýbajú údaje ako napríklad jej reálne vysvetlenie prečo to spravila čo ju k tomu viedlo a najmä nech narovinu povie či niečo cíti k tamtomu. Vyjadril si sa totiž iba zmätočne, teda možno ona sa tak vyjadrila a práve preto by som na ňu tlačil nech to jasne vysvetlí.
Tiež som háklivý na neveru a hneď po takom čine balím kočke kufre, ale myslím že toto by som bol schopný odpustiť ak by som ju fakt moc ľúbil ale základ je komunikácia musíte si otvorene povedať aj tie nepríjemné veci a kým ty stále nerozumieš tomu prečo to spravila tak to asi nepôjde
Taktiež nezabúdaj, čo ti nikdy nepomôže nájsť odpoveď ale pomôže zabudnúť na otázku.
Drž sa