Odomknut do vsetkych sieti zopar mobilov
Odomknut do vsetkych sieti zopar mobilov
Prvy NOKIA 6300 ako odomknut? Ma tam crapware z T-mobile chcem tam dat SIM O2 ako to urobit? Je tam este pojazdny pausal a v T-mobile mi ho neoblokuju iba za T-Mobile klub body alebo 3,95€ ale az po skonceni pausalu inac by som platil 300 € pokutu. Druhy mobil SE ale neviem cislo bude to stary gic spred 2 rokov na najlacnejsi pausal. Poradte najprv co s NOKIOU a potom dodatocne napisem o aky SE ide. Dik za rady. Da sa to? 
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odomknut do vsetkych sieti zopar mobilov
Nokia 6300 je ochrana BB5 SL2, v domacich podmienkach neodblokujes, kalkulacky niesu. Ale kedze je to telefon starsieho data v hocijakom servise by ti ho mohli spravit v cenovej relacii 10-15 € max. Co sa tyka toho starsieho sonyericsonu, popozeraj forum se-tuning.cz , je tam vela navodov ako odomknut telefon, ci uz natrvalo, alebo patch-om - co je docasne riesenie, po upgradnuti SW, je nutne patch aplikovat nanovo. Ale zalezi na konkretnom modeli.
-
bb5unlock
Light Professional
tak ako ti uz napisal luto
n6300 doma a zadarmo ziadno, daju sa kupit kody potom si to mozes spravit aj doma
SE zalezi aky model, niektore sa daju spravit aj doma (ak je extra stary napr. k700 a starsi tak tie doma nepojdu)
n6300 doma a zadarmo ziadno, daju sa kupit kody potom si to mozes spravit aj doma
SE zalezi aky model, niektore sa daju spravit aj doma (ak je extra stary napr. k700 a starsi tak tie doma nepojdu)
luto pockam kym skonci pausal a v T-mobile mi to spravia za 3,95 € co sa tyka tej nokie.
SE T-Mobile ho daval na pausal pred 2 rokmi taky mensi display a strieborny mobil to je.
pozrel by som presne aky prototyp ale nemam ho teraz v ruke mne sa zda ze je to T250i alebo len T250.
urcite je to on.
http://www.cyberindian.net/wp-content/u ... -phone.jpg
SE T-Mobile ho daval na pausal pred 2 rokmi taky mensi display a strieborny mobil to je.
pozrel by som presne aky prototyp ale nemam ho teraz v ruke mne sa zda ze je to T250i alebo len T250.
urcite je to on.
http://www.cyberindian.net/wp-content/u ... -phone.jpg
-
bb5unlock
Light Professional
tu najdes vsetko pre odblokovanie toho SE
Kód: Vybrať všetko
www.omnius-server.comRe: Odomknut do vsetkych sieti zopar mobilov
//edit text predtym zmazany
takze, mobil T280i mam ho teraz v ruke. dokonca som nasiel aj datovy kabel z ineho Sony Ericsonu a nahodne vyskusal ci kabel pasuje. Mam kabel mam mobil T280i. Ten program som stiahol z web stranky omnius-server spustil som ho ale mobil mi ho nechce zdetekovat podla navodu vyp zap vybrat baterku atd. Co s tym mam urobit? Moze mi niekto napisat navod? Nedojebem software na tom mobile? Potrebujem istotu.
takze, mobil T280i mam ho teraz v ruke. dokonca som nasiel aj datovy kabel z ineho Sony Ericsonu a nahodne vyskusal ci kabel pasuje. Mam kabel mam mobil T280i. Ten program som stiahol z web stranky omnius-server spustil som ho ale mobil mi ho nechce zdetekovat podla navodu vyp zap vybrat baterku atd. Co s tym mam urobit? Moze mi niekto napisat navod? Nedojebem software na tom mobile? Potrebujem istotu.