Otazka zaludna celi den sme dvaja googlili a bud nemáme stastie alebo je to zahada lebo sa to nepodarilo najst. Snazil som sa najst dve veci.
1. Kolko je odporucana denna davka ze clovek spotrebuje a teda mal by skonzumovat kalorii. Ok to bola ta lachsia cast naprilad tato stranka.
Kód: Vybrať všetko
http://www.eosobnytrener.sk/?page=28Zistim ze cez den potrebujem alebo by som mal prijat pri mojeje cinnosti 2000 kalorii a teraz no dobre ale coho presne ? Kolko coho ? 2000 kalorii sak to nieje problem to dostanem do seba za par minut cez jendoduché cukry dožeriem sa praškoveho cukru a je to a nemusim celi den teoreticky jest a mam svoju davku ale takto to jasne nefunguje.
Proste fakt by ma zaujiamlo ako to je ci niekto nemá nejaký kolačový graf alebo čosi kde by akože bola ta celodenna davka rozdelená na jednotlivé tie veci uplne presne s čoho sa skladá potrava. Ani neviem ake to su nejake tuky take vitaminny take take .....
Alebo percentualne proste hocijako nazorne vysvetlene jednoducho ze co je vlastne ako idealna a vyvazena strava nieco ako granule ze z coho ma byt tých 2000 kalorii ako zlozene a nemysli mpresne ze zeler alebo tak to uz moze byt ako detajl ma nto zaujima s cisto toh ohladiska ze prvky laeb oak oyb so mto nazval ze vapnik, železo, vitamin A, soľ, cukor.....
nejaka stranka obrazok alebo nejaky e book keby bol kde to je presne toto len povedane to by ma zaujimalo.
Nejde mi o ziadnu dietu ja osobne mam este 4 ci 5kg podvahy udajne podla toho indexu a vobec sa nezdravujem stravo jem co sa mi vidi a ani ziadny vegetarian nie som ani sa nechystám byt len ma to proste zaujima. Ze ako vyzera idelana ludska strava ? Potencialne zloženie ľudských granulí