prihlasenie auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

prihlasenie auta

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Ahoj, chcem sa opytat ako je natom prihlasenie auta zo zahranicia, teda cena ale pre firmy.
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: prihlasenie auta

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Kolok - 66€
Prihlásenie - 33€
TEČ - 33€
KO - cca. 70€

Toto je štandardne pre FO, ale aby boli nejaké iné ceny pre prihlásenie na firmu, tak to neviem o tom. :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

asi tak rok a pol dozadu sme prihlasovali auto z ciech na slovensko. normlane na fyzicku osobu by to vyslo 16k ci kolko sme to vyratali, no na firmu to bolo lacnejsie ..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Podľa krajiny, odkiaľ to auto privezieš ešte prirátaj úradne overené preklady, STK a EK... Ak bude auto z ČR, preklady robiť nemusíš, v tomto prípade je čeština akceptovná ako úradný jazyk a ak má auto platnú STK a EK, stačí si to len dať zapísať na základe protokolov, ktoré ale v tomto prípade musíš k autu mať. Dá sa zapísať aj STK a EK zo zahraničia, ale treba dať preložiť protokoly, lenže to Ťa bude stáť toľko, ako keby si tou STK a EK prešiel :D
Ešte mám pocit, že treba zaplatiť recyklačný poplatok, jeho výška sa určí podľa typu auta...

Na firmu k tomu ešte treba prirátať cestnú daň, tá sa tiež vyrúbi podľa tabuliek... :)

Hellboy248, ja som auto prihlasoval zhruba v tom istom období a medzi tým išli ceny dole, tiež ma prihlásenie stálo zhruba Tebou udávanú sumu...
Napísať odpoveď