Takže mám 18 rokov. Môj celý "problém" spočíva v tom,že neviem čo ďalej. Mala som priateľa - 19 rokov ( o chvilu 20). Spoznali sme sa nejak na konci júna na kúpalisku ( keďže tam obaja brigádujeme). Stretávali sme sa ,bolo nám fajne a on chcel aby sme sa dali dokopy. Ja som moc nebola za vzťah pretože som sa nechcela sklamať. Bránila som sa tomu z toho dôvodu,že pri ňom som cítila to,čo som nedokazala citit pri inych. Až nakoniec som sa rozhodla,obetovať všetko do toho vzťahu. Bolo nám krásne,cítila som ,že ma má rád,že je šťastný.Všetko bolo fajn,až zrazu prišiel tento posledný týždeň a on sa správal úplne inak.Neozýval sa a v práci sa len usmial,pozdravil a to bolo všetko. Tak som sa s ním stretla a myslela som,že asi to chce skončiť..Rozpravala som sa snim o tom a povedal,že ma len nejake blbe obdobie. Ze si to nemam nejak pripustat,ze sa s nami nic nedeje. Bolo nam znova super,spraval sa ku mne velmi milo,stískal ma.. no proste bolo krásne. to bol utorok.. vo štvrtok sme si este zavolali a bolo vsetko ok.. Prisiel piatok,mali sme sa stretnut a on sa cely den neozval,ani vecer. Tak som mu vecer zavolala a spraval sa ku mne ako k poslednej handre.. Tak som si povedala,asi to je tym jeho "zlym" obdobim ,nejak sa nato povznesiem.. a v sobotu mi uz len prisla smska ze s amusime porozpravat,prisiel za mnou. Sadli sme si na lavicky a po dlhej chvili z neho vyslo,ze bude lepsie ked sa rozideme. Dovod uviedol, že mu velmi na mne zalezi a ma ma velmi rad ale nie je to laska. Ze ho to mrzi , ze to takto nechcel. A ja sa pytam ako je mozne ze clovek par dni predtym je do vas zalubeny aspon to teda tvrdi a nakoniec ste pre neho len kamaratka.. Ako je mozne ze clovek ktorý navonok vyzeral viac zamilovany ako vy vas opustil. Dokonca tomu nechape viac ludi, jeho kamarat sam povedal, este minule mi tvrdil ,ze mu je s tebou fajn a on ta necha. A ja sa vas pytam, mam sa pokusit nejak si ho ziskat? nie nasilu, mozno nie hned. Pomalicky,som ochotna obetovat hocikolko casu,mesiacov len pre neho.Pretoze nechcem verit tomu,ze sa len pretvaroval ten mesiac. Viem je to kratkadoba a prave preto,preco nedal tomu viac casu,a nezabojoval za ten vztah
PS : este som zabudla povedat,ze on je strasne zlozita povaha..