čo ďalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Manka
Novice
Novice

čo ďalej

Príspevok od používateľa Manka »

Zdravim vas .. viem,že to čo vám napíšem nebude nič neobvyklé ale predsa chcem vedieť váš názor,vaše rady.
Takže mám 18 rokov. Môj celý "problém" spočíva v tom,že neviem čo ďalej. Mala som priateľa - 19 rokov ( o chvilu 20). Spoznali sme sa nejak na konci júna na kúpalisku ( keďže tam obaja brigádujeme). Stretávali sme sa ,bolo nám fajne a on chcel aby sme sa dali dokopy. Ja som moc nebola za vzťah pretože som sa nechcela sklamať. Bránila som sa tomu z toho dôvodu,že pri ňom som cítila to,čo som nedokazala citit pri inych. Až nakoniec som sa rozhodla,obetovať všetko do toho vzťahu. Bolo nám krásne,cítila som ,že ma má rád,že je šťastný.Všetko bolo fajn,až zrazu prišiel tento posledný týždeň a on sa správal úplne inak.Neozýval sa a v práci sa len usmial,pozdravil a to bolo všetko. Tak som sa s ním stretla a myslela som,že asi to chce skončiť..Rozpravala som sa snim o tom a povedal,že ma len nejake blbe obdobie. Ze si to nemam nejak pripustat,ze sa s nami nic nedeje. Bolo nam znova super,spraval sa ku mne velmi milo,stískal ma.. no proste bolo krásne. to bol utorok.. vo štvrtok sme si este zavolali a bolo vsetko ok.. Prisiel piatok,mali sme sa stretnut a on sa cely den neozval,ani vecer. Tak som mu vecer zavolala a spraval sa ku mne ako k poslednej handre.. Tak som si povedala,asi to je tym jeho "zlym" obdobim ,nejak sa nato povznesiem.. a v sobotu mi uz len prisla smska ze s amusime porozpravat,prisiel za mnou. Sadli sme si na lavicky a po dlhej chvili z neho vyslo,ze bude lepsie ked sa rozideme. Dovod uviedol, že mu velmi na mne zalezi a ma ma velmi rad ale nie je to laska. Ze ho to mrzi , ze to takto nechcel. A ja sa pytam ako je mozne ze clovek par dni predtym je do vas zalubeny aspon to teda tvrdi a nakoniec ste pre neho len kamaratka.. Ako je mozne ze clovek ktorý navonok vyzeral viac zamilovany ako vy vas opustil. Dokonca tomu nechape viac ludi, jeho kamarat sam povedal, este minule mi tvrdil ,ze mu je s tebou fajn a on ta necha. A ja sa vas pytam, mam sa pokusit nejak si ho ziskat? nie nasilu, mozno nie hned. Pomalicky,som ochotna obetovat hocikolko casu,mesiacov len pre neho.Pretoze nechcem verit tomu,ze sa len pretvaroval ten mesiac. Viem je to kratkadoba a prave preto,preco nedal tomu viac casu,a nezabojoval za ten vztah :( . Ja som ochotna spravit cokolvek. Nechcem ho ale nutit,len chcem poradit ci sa mam nejak posnazit. Krok za krokom si ho ziskat. Ak mam tak mi poradte ako? Chalani co by na vas mohlo zabrat ? ak vobec daco :) .. Dakujem za kazdu radu,za kazdy nazor. :smt006

PS : este som zabudla povedat,ze on je strasne zlozita povaha..
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: čo ďalej

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

podľa mňa zbytočne plačeš na rozliatym mliekom...
kašli naňho, život ide ďalej
možno Ti tu budú iní písať litánie a hľadať kadejaké riešenia, ale podľa mňa váš vzťah ten chalan už hodil za hlavu a išlo len o letný románik...
Ako hovorí jedno ľudové príslovie: každé čudo trvá 3 dni, 3 týždne, 3 mesiace... :)
"este som zabudla povedat,ze on je strasne zlozita povaha.."
Pod pojmom zložitá povaha si predstavuješ čo ?
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Litanie-nelitanie, pisala tu preto ze chce pocut nazory inych, popripade nejaku radu.

Zo zaciatku ta "dobijal" a ked sa mu to podarilo, tak zistil ze pomaly straca zaujem,
a tie pekne chvilky ku koncu, to sa mozno pokusal v sebe najst nejake city k tebe.
Neviem ci uspejes ale ak si ochotna sa este kvoli nemu trapit a obetovat nejaky ten volny cas, tak sa snim skus aspon kamaratit a mozno casom sa date dokopy, mozno aj nie.
Prajem vela energie a trpezlivosti pri prekonavani toho tvojho "problemu"
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

20rocny chalan sa este asi tak milion krat zamiluje a odmiluje do 30tky ;)
kazdy dobre vie ze letne lasky dlho nevydrzia, ked mas pekne spomienky tie si uchovaj, ak nemas ani tie treba zabudnut
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Už za ním nechoď. Ty chceš chlapa, ktorý ani nevie, čo chce? Pokiaľ si to neujasní v hlave a nakoniec nepríde za tebou on sám, tak ty za ním nelez. Radšej zabudni, ako strácať čas a ešte sa ponižovať.

Zabojovať už jednoducho nemal prečo, keďže k tebe necítil nič viac. Nikto predsa nebude vytvárať niečo nasilu, pokiaľ to tak necíti. Presne ako napísal NEVO, len sa pokúšal v sebe nájsť city k tebe. Nepodarilo sa mu to, choď ďalej. Neboli ste predsa spolu tak dlho, aby si sa nejak extra namotala. Pravá láska vyzerá inak...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

zaujimave ale neuviedol ti dovod to je dost chabe aspon ja to tak beriem skor by som prijal ak by povedal ze kvoli inej ale toto ma dostalo :)

Ber to tak ze ta berie ako sestru ma ta velmi rad ale boji sa zeby to ako vztah nefungovalo ako keby si nebola pren pritazliva ma ta rad ako sestru nie ako priatelku preto ta pritazlivost, inac si to neviem vysvetlit a ci bojovat dalej? hm je to narocne ak on nebude chciet tak sa mozes aj na hlavu postavit a imho zbytocneho ho budes lamat

inac GL
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to je tak, ked nerobis drahoty.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

vies...na tvoju otazku s tym, ze ako ta moze niekto lubit a potom zas hned nelubit...tak to by som chcel odpoved aj ja...ale to ti moc nepomoze...ani mne nie....ale...nevie co che..to je fakt...tak ze...napisem to kratko a strucne
‎...put your middle finger up in the air, go on and say "F*CK YOU"...
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.Mattes »

no naozaj ako väčšina...ti hovorím že život ide ďalej...nech to tak :!: :!:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Neviem, či by si sa s takýmto človekom mala v živote brzdiť :) Pravdepodobne ťa dobíjal, len preto, aby ťa získal. Myslím že ani pred vzťahom si pre neho nebola moc atraktívna, no jeho hlúposť bola v tom, že on ťa musel dobíjať len preto, aby sám sebe niečo dokázal. Akonáhle to dosiahol, tak sa jeho "misia" skončila. On si to síce potom uvedomil, že to bola hlúposť, ale samozrejme ho to nejak netrápi. Nemá ho čo trápiť, pretože o nič neprišiel. Neboj rýchlo si nájdeš niekoho kto ťa bude ozaj lúbiť :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

S.T.E.A.L.T.H ty máš na klávesnici namiesto bodky tri bodky? :D :D
K veci - iní napísali celkom pravdivo, že sa máš na neho vykašľať - chalan to chcel s teou skúsiť. Hlavne nedoliezaj, nešlap si na hrdosť. GL
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

KaptMichal napísal:S.T.E.A.L.T.H ty máš na klávesnici namiesto bodky tri bodky? :D :D
Sorry za OT, ale
No to si pis, ze mam...:D
A co sa chytas blbosti, ty nemas ziadne zlozvyky? A mimochodom...pouzivam to ako pauzu, miesto ciarky...:D...niekedy...:D
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

Zložitá povaha = na chlapcov ???
potom sa nedivím
Ale ak ho miluješ nie je čo riešiť a možes sa preoperovať
Napísať odpoveď