Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
O moznych dietach som pisal v predoslom poste, staci si vybrat. Ono v prvom rade si treba uvedomit ze ide o ten kaloricky deficit, ked viac spalim ako prijmem chudnem, ked viac prijmem ako spalim priberam.
Co budem chudnut a priberat zase urcuje zlozenie stravy. Ked sa budes stravovat tym co si mi tu napisal tak schudnes pomerne dost tuku ale svalstvo. Na zelenine sa zit neda a takmer kazda dieta musi obsahovat aj dost velke mnozstvo bielkovin, a to je maso maso maso, popirpade vajcia.
Ludia fakt tymito predpotopnymi dietami so vseliakych zenskych casopiov a podobnych sraciek o zdravej vyzive sa neriadte.
Co budem chudnut a priberat zase urcuje zlozenie stravy. Ked sa budes stravovat tym co si mi tu napisal tak schudnes pomerne dost tuku ale svalstvo. Na zelenine sa zit neda a takmer kazda dieta musi obsahovat aj dost velke mnozstvo bielkovin, a to je maso maso maso, popirpade vajcia.
Ludia fakt tymito predpotopnymi dietami so vseliakych zenskych casopiov a podobnych sraciek o zdravej vyzive sa neriadte.
Ja žiadne diéty ani nič podobné nepraktizujem, stravujem sa normálne až na to mäso ktoré obmedzujem, ale snažím sa ho nahrádzať vajíčkami, syrom, sójou, jasné, že si dám sem tam párky, salámu, šunku takmer každý deň, len nie som ten typ čo si chytí stehno do ruky a začne sa nažierať.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
lmao, ty si myslis ze z masa priberies alebo co? ked ho nejes? si normalny?
a brusaky ti HOVNO pomozu v "chudnuti" z brucha,hlavna je strava a palit kalorie
a brusaky ti HOVNO pomozu v "chudnuti" z brucha,hlavna je strava a palit kalorie
Ak si dobre nečítal alebo nepochopil čo som tým chcel povedať, jasné že jém mäso, chcel som povedať, že sa ho neprežieram!
Naschvál som napísal čo asi jém lebo na nejakú diétu sa nechystám, tak sa pítam čo mám pridať/ubrať z jedálnika.
Pri brušákoch sa nepália kalórie? Alebo aký myslíš pohyb? bike? beh?
Naschvál som napísal čo asi jém lebo na nejakú diétu sa nechystám, tak sa pítam čo mám pridať/ubrať z jedálnika.
Pri brušákoch sa nepália kalórie? Alebo aký myslíš pohyb? bike? beh?
-
vendo
Guru
palia, ale malo
bike, beh, rozne ine aerobne cvicenia, +/- hodinku 3-4x do tyzdna a pojdes s tukom dole, aj ked pomaly ale pojdes
(ale ber to tak ze tuk pojde dole z celeho tela, nikdy to cielene na brucho nenasmerujes)
bike, beh, rozne ine aerobne cvicenia, +/- hodinku 3-4x do tyzdna a pojdes s tukom dole, aj ked pomaly ale pojdes
(ale ber to tak ze tuk pojde dole z celeho tela, nikdy to cielene na brucho nenasmerujes)
Najlepšie na schudnutie je si dať pôst tak týždeň...telo sa prečistí, ty si precvičíš vôľu a schudneš razom tak 7 kg. Treba ale piť veľa minerálok.
a kazdy den 5krat otcenas a 5krat zdravas nech kym telo strada duch prijima X_X
-
Janio
Zablokovaný
Čavte, nožno sa to tu už riešilo no nemám veľa času to čítať celé...
Preto by som sa chcel spýtať čo by som mal spraviť aby som mal ake také tehličky na bruchu (viem že cvičiť) každý deň spravím tak 50 brušákov, ale výsledok žiadny (počul som že musím jesť nejaké tabletky na G, ale nechcem do seba to tlačiť ak nemusím...)
Jem všetko čo nájdem v chladničke no tučný nesom, práve naopak vážim len 60 kg
Vopred dík
Preto by som sa chcel spýtať čo by som mal spraviť aby som mal ake také tehličky na bruchu (viem že cvičiť) každý deň spravím tak 50 brušákov, ale výsledok žiadny (počul som že musím jesť nejaké tabletky na G, ale nechcem do seba to tlačiť ak nemusím...)
Vopred dík
ked nemas tuk ani tehlicky, zacni robit brusaky so zavazim aby sa ten sval zvacsil´=bol viditelny
No toto je najlepsia cesta ako dobre ztlsnut kvlatineho sadla.Sweetko napísal:Najlepšie na schudnutie je si dať pôst tak týždeň...telo sa prečistí, ty si precvičíš vôľu a schudneš razom tak 7 kg. Treba ale piť veľa minerálok.
-
Janio
Zablokovaný
ColdRain - ako myslíš so závažím ? Nemám žiade tie posilovacie stroja a do posilky nechodím...
si zober akekolvek zavezie daj na hrud a rob brusaky stym, trebas aj dve dvojlitrovky vody...ludia pouzivajte rozum, co vam na forum clovek nenapise to vas nenapadne?
-
Janio
Zablokovaný
Tak neviem ako mi to tam bude držať, ale niečo vymyslím... thx BTW - stačia brušáky, alebo ešte aj nejaké iné cviky ? 
musis si to pridrziavat rukami
staci to udrzat na mieste aby to nepadlo a snazit sa sustredit na to aby si to tahal len bruchom nie kadejakmi kmitmi celeho tela a podobne, proste to precitit... moj favorit na brucho je izometricky most http://www.trener.sk/brucho/izometricky ... etail.html vyzera lahko ale skus si to a uvidis 
kali520 : a aky by mal byt rozdiel v kaloriach ? o kolko menej ? a kolko g/kg bielkovin, sacharidov, tukov... je mi jasne ze tuky obmedzit na minimum, pre zachovanie svalovej hmoty zvysit prijem bielkovin a ako je to so sacharidmi ? Mohol by byt takyto podiel ? 50:40:10 S*B*T
tuky nehaj kludne hore, stiahni sacharidy, tlstne sa hlavne ztych, CKD ide sacharidy na nule, pri vlnach sa to strieda ale aj tak je to velmi nizko...
-
mackousko007
Expert
Na CKD a sacharidove vlny potrebujes najme sebazaprenie. Pri vecsine jedincov je to problem. CKD sa hodi skor ak mas velke mnozstvo podkozneho tuku (pozor treba prijimat vlakninu z tabliet, napriklad ja som mal problemy po carb up faze, som si povedal ze kaslem na to vsak to zvladnem aj bez toho a musel som utekat na pohotovost) a sacharidove vlny skor na vysekanie svalou (okrem toho je to o dost zdravsia metoda chudnutia). Ale skor odporucam obmedzit alkohol, rychle sacharidy, tuky z nasycenych mastnych kyselin. Vhodna kombinacia cyklovania sacharidov je napriklad v den ked posilujes das viacej sacharidov a v den ked mas aerobku tak menej sacharidov. Prajem prijemne chudnutie sice aj ja by som mal uz zasa znova schudnut uz som ako prasa. Tak sa pridavam k vam