Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

Príspevok od používateľa kali520 »

O moznych dietach som pisal v predoslom poste, staci si vybrat. Ono v prvom rade si treba uvedomit ze ide o ten kaloricky deficit, ked viac spalim ako prijmem chudnem, ked viac prijmem ako spalim priberam.

Co budem chudnut a priberat zase urcuje zlozenie stravy. Ked sa budes stravovat tym co si mi tu napisal tak schudnes pomerne dost tuku ale svalstvo. Na zelenine sa zit neda a takmer kazda dieta musi obsahovat aj dost velke mnozstvo bielkovin, a to je maso maso maso, popirpade vajcia.

Ludia fakt tymito predpotopnymi dietami so vseliakych zenskych casopiov a podobnych sraciek o zdravej vyzive sa neriadte.
parleyvoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa parleyvoo »

Ja žiadne diéty ani nič podobné nepraktizujem, stravujem sa normálne až na to mäso ktoré obmedzujem, ale snažím sa ho nahrádzať vajíčkami, syrom, sójou, jasné, že si dám sem tam párky, salámu, šunku takmer každý deň, len nie som ten typ čo si chytí stehno do ruky a začne sa nažierať.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

lmao, ty si myslis ze z masa priberies alebo co? ked ho nejes? si normalny?

a brusaky ti HOVNO pomozu v "chudnuti" z brucha,hlavna je strava a palit kalorie
parleyvoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa parleyvoo »

Ak si dobre nečítal alebo nepochopil čo som tým chcel povedať, jasné že jém mäso, chcel som povedať, že sa ho neprežieram!

Naschvál som napísal čo asi jém lebo na nejakú diétu sa nechystám, tak sa pítam čo mám pridať/ubrať z jedálnika.

Pri brušákoch sa nepália kalórie? Alebo aký myslíš pohyb? bike? beh?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

palia, ale malo
bike, beh, rozne ine aerobne cvicenia, +/- hodinku 3-4x do tyzdna a pojdes s tukom dole, aj ked pomaly ale pojdes
(ale ber to tak ze tuk pojde dole z celeho tela, nikdy to cielene na brucho nenasmerujes)
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Najlepšie na schudnutie je si dať pôst tak týždeň...telo sa prečistí, ty si precvičíš vôľu a schudneš razom tak 7 kg. Treba ale piť veľa minerálok.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

a kazdy den 5krat otcenas a 5krat zdravas nech kym telo strada duch prijima X_X
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Čavte, nožno sa to tu už riešilo no nemám veľa času to čítať celé... :(

Preto by som sa chcel spýtať čo by som mal spraviť aby som mal ake také tehličky na bruchu (viem že cvičiť) každý deň spravím tak 50 brušákov, ale výsledok žiadny (počul som že musím jesť nejaké tabletky na G, ale nechcem do seba to tlačiť ak nemusím...) :( Jem všetko čo nájdem v chladničke no tučný nesom, práve naopak vážim len 60 kg

Vopred dík ;)
ColdRain
Addict
Addict

ked nemas tuk ani tehlicky, zacni robit brusaky so zavazim aby sa ten sval zvacsil´=bol viditelny
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sweetko napísal:Najlepšie na schudnutie je si dať pôst tak týždeň...telo sa prečistí, ty si precvičíš vôľu a schudneš razom tak 7 kg. Treba ale piť veľa minerálok.
No toto je najlepsia cesta ako dobre ztlsnut kvlatineho sadla.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ColdRain - ako myslíš so závažím ? Nemám žiade tie posilovacie stroja a do posilky nechodím...
ColdRain
Addict
Addict

si zober akekolvek zavezie daj na hrud a rob brusaky stym, trebas aj dve dvojlitrovky vody...ludia pouzivajte rozum, co vam na forum clovek nenapise to vas nenapadne?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak neviem ako mi to tam bude držať, ale niečo vymyslím... thx BTW - stačia brušáky, alebo ešte aj nejaké iné cviky ? :)
ColdRain
Addict
Addict

musis si to pridrziavat rukami :D staci to udrzat na mieste aby to nepadlo a snazit sa sustredit na to aby si to tahal len bruchom nie kadejakmi kmitmi celeho tela a podobne, proste to precitit... moj favorit na brucho je izometricky most http://www.trener.sk/brucho/izometricky ... etail.html vyzera lahko ale skus si to a uvidis ;)
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

kali520 : a aky by mal byt rozdiel v kaloriach ? o kolko menej ? a kolko g/kg bielkovin, sacharidov, tukov... je mi jasne ze tuky obmedzit na minimum, pre zachovanie svalovej hmoty zvysit prijem bielkovin a ako je to so sacharidmi ? Mohol by byt takyto podiel ? 50:40:10 S*B*T
ColdRain
Addict
Addict

tuky nehaj kludne hore, stiahni sacharidy, tlstne sa hlavne ztych, CKD ide sacharidy na nule, pri vlnach sa to strieda ale aj tak je to velmi nizko...
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Na CKD a sacharidove vlny potrebujes najme sebazaprenie. Pri vecsine jedincov je to problem. CKD sa hodi skor ak mas velke mnozstvo podkozneho tuku (pozor treba prijimat vlakninu z tabliet, napriklad ja som mal problemy po carb up faze, som si povedal ze kaslem na to vsak to zvladnem aj bez toho a musel som utekat na pohotovost) a sacharidove vlny skor na vysekanie svalou (okrem toho je to o dost zdravsia metoda chudnutia). Ale skor odporucam obmedzit alkohol, rychle sacharidy, tuky z nasycenych mastnych kyselin. Vhodna kombinacia cyklovania sacharidov je napriklad v den ked posilujes das viacej sacharidov a v den ked mas aerobku tak menej sacharidov. Prajem prijemne chudnutie sice aj ja by som mal uz zasa znova schudnut uz som ako prasa. Tak sa pridavam k vam :D
Napísať odpoveď