Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Szentivanyi Laszlo napísal:Ja by som volil SMK. Vidim, ze su tam 3 hlasy aj to je velke plus :)
JJ, ked sa sem po Les_ovi a Laszlo_vi rozhodnes prispievat pod dalsimi nickmi, mozno tuto anketu SMK aj vyhra :wink:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

Traktorista napísal: Povedz mi ktori politik si nic nenakradol? resp nevyuzil svoje politicke postavenie pre seba?
Bela Bugar, nie preto, ze je z SMK, ale vidno, ze "nefachci" po peniazoch a ma rozum ako maloktori politik v parlamente... Mozno este bezvyznamni politici z KSS...

//dodatok: tymto nepriamo suhlasis, ze Slota si predsa len nejaky ten peniaz nakradol.. Protiotazkou
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Szentivanyi Laszlo napísal: + nakradol a nahrabal pre seba peniaze...
+ Neodtiahol ho ON sam, prisiel investor za nim a ti kkti s pozemkami pekne vyuzili situaciu. V tom so Slotom suhlasim, tie mrkvy si mohli strcit.. :)
Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Szentivanyi Laszlo napísal:Bela Bugar, nie preto, ze je z SMK, ale vidno, ze "nefachci" po peniazoch a ma rozum ako maloktori politik v parlamente... Mozno este bezvyznamni politici z KSS...
LOL, tak otomto neviem nic, mozno mas pravdu, a priznam sa z bugar mi je celkom sympaticky, ma rozumne nazory, ale rozhodne by som ho nevolil,...
preco? pretoze je madar,
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

no ale zas Ján Slota si drzi pekny poriadok v Žiline to sa my velmi paci. a snazi sa dobre posobit medzi ludmi
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal:Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!
TY KOKSO, TAK FRANKY TOTO AKOZE FULL RESPECT, VAZNE, TO MA je*** ALE TAKTO DOBRE TO NAPISAT, WOW, FAKT GOOD,
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nymphested napísal:no ale zas Ján Slota si drzi pekny poriadok v Žiline to sa my velmi paci. a snazi sa dobre posobit medzi ludmi
TAKISTO ZILINA RESPECT, SLOTA JE MAX DOPOHODY,...
ma krasne mesto, nema ziadne afery, mladu manzelku, neboji sa vyjadrit to co chce, proste on je dobry, mat ho ako vladnuceho politika to asi nie, ale jeho spravanie a povaha, akoze respect
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

MS FRANKY napísal: Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!
Ja ti to neberiem, chran si Slotu nadalej... Ved je to pravy Slovak tak ako sa patri na Slovaka no nie? Este valasku do ruky a opekat na ohniku slaninku...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Szentivanyi Laszlo napísal: Ja ti to neberiem, chran si Slotu nadalej... Ved je to pravy Slovak tak ako sa patri na Slovaka no nie? Este valasku do ruky a opekat na ohniku slaninku...
Čo vravíš urážaš nás? Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!
Myslím že tieto dve veci ti vôbec nič nehovoria!
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Nymphested napísal:no ale zas Ján Slota si drzi pekny poriadok v Žiline to sa my velmi paci. a snazi sa dobre posobit medzi ludmi
Slota je dobry primator (aj ked si hoodne nakradol), ale nie dobry politik vo vrcholovej politike. Dalsia vec je, ze kazdy statny zastupca by mal dodrziavat iste pravidla slusnosti, no ale o Janovi sa neda povedat, ze by sa nejakymi riadil... :roll:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Szentivanyi Laszlo napísal:Bela Bugar, nie preto, ze je z SMK, ale vidno, ze "nefachci" po peniazoch a ma rozum ako maloktori politik v parlamente...
Resp. "nevidno, že fachčí po peniazoch". :wink:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

tomexx napísal: Slota je dobry primator (aj ked si hoodne nakradol), ale nie dobry politik vo vrcholovej politike. Dalsia vec je, ze kazdy statny zastupca by mal dodrziavat iste pravidla slusnosti, no ale o Janovi sa neda povedat, ze by sa nejakymi riadil... :roll:
Tak to si velmi dobre napisal. Suhlasim a preto tak ako Belousovovu uz "nevidno" tak by sa mohol odpratat aj Slota. On ma moc, v Zilinskom kraji to je samozrejmost aj ked sa ide za hranicou zakona... :roll:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

MS FRANKY napísal: Čo vravíš urážaš nás? Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!
Myslím že tieto dve veci ti vôbec nič nehovoria!
Co ti to rodicia tlacia do hlavy... Chlapce ked toto povies a budes vysvetlovat v zahranici, tak sa ti vysmeju do oci.

A tu prvu vetu mas z Do tankov na Budapest? :)
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

hm, tak inak : ziaden politik neni ideal 8)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Laszlo zaco sa to tomu Frankymu v tom zahranici vysmeju :?: :?:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Aryan Angel napísal:Laszlo zaco sa to tomu Frankymu v tom zahranici vysmeju :?: :?:
Napisal som to dost jasne, pre teba budem musiet pisat specialne vysvetlenie masterr?
barlow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barlow »

TheButcher napísal:madari za dunaj
Mas nieco proti madarom?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Szentivanyi Laszlo napísal: Napisal som to dost jasne, pre teba budem musiet pisat specialne vysvetlenie masterr?
ok, takze ja som to pochopil tak ze sa mu "v zahranici vysmeju do oci" zato ze im povie "Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!"
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Aryan Angel napísal: ok, takze ja som to pochopil tak ze sa mu "v zahranici vysmeju do oci" zato ze im povie "Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!"
aj tak sa to da vysvetlit, ale nemyslel som to tak. Keby sa bavili o "oddanosti a hrdosti" a "spravny" Slovak musi tak uvazovat podla Frankieho. Je to blbost.
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

TheButcher napísal:madari za dunaj
Ako ti vadia Madari? Cim?
Zamknuté