JJ, ked sa sem po Les_ovi a Laszlo_vi rozhodnes prispievat pod dalsimi nickmi, mozno tuto anketu SMK aj vyhraSzentivanyi Laszlo napísal:Ja by som volil SMK. Vidim, ze su tam 3 hlasy aj to je velke plus
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Bela Bugar, nie preto, ze je z SMK, ale vidno, ze "nefachci" po peniazoch a ma rozum ako maloktori politik v parlamente... Mozno este bezvyznamni politici z KSS...Traktorista napísal: Povedz mi ktori politik si nic nenakradol? resp nevyuzil svoje politicke postavenie pre seba?
//dodatok: tymto nepriamo suhlasis, ze Slota si predsa len nejaky ten peniaz nakradol.. Protiotazkou
Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!Szentivanyi Laszlo napísal: + nakradol a nahrabal pre seba peniaze...
+ Neodtiahol ho ON sam, prisiel investor za nim a ti kkti s pozemkami pekne vyuzili situaciu. V tom so Slotom suhlasim, tie mrkvy si mohli strcit..
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
LOL, tak otomto neviem nic, mozno mas pravdu, a priznam sa z bugar mi je celkom sympaticky, ma rozumne nazory, ale rozhodne by som ho nevolil,...Szentivanyi Laszlo napísal:Bela Bugar, nie preto, ze je z SMK, ale vidno, ze "nefachci" po peniazoch a ma rozum ako maloktori politik v parlamente... Mozno este bezvyznamni politici z KSS...
preco? pretoze je madar,
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Traktorista
Guru
TY KOKSO, TAK FRANKY TOTO AKOZE FULL RESPECT, VAZNE, TO MA je*** ALE TAKTO DOBRE TO NAPISAT, WOW, FAKT GOOD,MS FRANKY napísal:Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!
-
Traktorista
Guru
TAKISTO ZILINA RESPECT, SLOTA JE MAX DOPOHODY,...Nymphested napísal:no ale zas Ján Slota si drzi pekny poriadok v Žiline to sa my velmi paci. a snazi sa dobre posobit medzi ludmi
ma krasne mesto, nema ziadne afery, mladu manzelku, neboji sa vyjadrit to co chce, proste on je dobry, mat ho ako vladnuceho politika to asi nie, ale jeho spravanie a povaha, akoze respect
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Ja ti to neberiem, chran si Slotu nadalej... Ved je to pravy Slovak tak ako sa patri na Slovaka no nie? Este valasku do ruky a opekat na ohniku slaninku...MS FRANKY napísal: Tí kokso les - laslo neviem ako ti to povedať ale si trapny. Akonáhle niekto pochvali politika ktorí nieje maďar tak sa hned pustíš do urážania daného politika! TY máš toho svojho Bugára ktorý má len svoje argumenty ALE nemá žiadne činy! Čo pre Slovensko spravil? Iba maďarizuje parlament! Ak návrh ktorý podala SMK ( aby sa v parlamente hovorilo ich "rodnou" maďarčinou ) nieje maďarizáciou tak ja potom neviem či máš právo mať Slovenskú národnosť!
Čo vravíš urážaš nás? Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!Szentivanyi Laszlo napísal: Ja ti to neberiem, chran si Slotu nadalej... Ved je to pravy Slovak tak ako sa patri na Slovaka no nie? Este valasku do ruky a opekat na ohniku slaninku...
Myslím že tieto dve veci ti vôbec nič nehovoria!
-
tomexx
King
Slota je dobry primator (aj ked si hoodne nakradol), ale nie dobry politik vo vrcholovej politike. Dalsia vec je, ze kazdy statny zastupca by mal dodrziavat iste pravidla slusnosti, no ale o Janovi sa neda povedat, ze by sa nejakymi riadil...Nymphested napísal:no ale zas Ján Slota si drzi pekny poriadok v Žiline to sa my velmi paci. a snazi sa dobre posobit medzi ludmi
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Tak to si velmi dobre napisal. Suhlasim a preto tak ako Belousovovu uz "nevidno" tak by sa mohol odpratat aj Slota. On ma moc, v Zilinskom kraji to je samozrejmost aj ked sa ide za hranicou zakona...tomexx napísal: Slota je dobry primator (aj ked si hoodne nakradol), ale nie dobry politik vo vrcholovej politike. Dalsia vec je, ze kazdy statny zastupca by mal dodrziavat iste pravidla slusnosti, no ale o Janovi sa neda povedat, ze by sa nejakymi riadil...
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Co ti to rodicia tlacia do hlavy... Chlapce ked toto povies a budes vysvetlovat v zahranici, tak sa ti vysmeju do oci.MS FRANKY napísal: Čo vravíš urážaš nás? Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!
Myslím že tieto dve veci ti vôbec nič nehovoria!
A tu prvu vetu mas z Do tankov na Budapest?
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
aj tak sa to da vysvetlit, ale nemyslel som to tak. Keby sa bavili o "oddanosti a hrdosti" a "spravny" Slovak musi tak uvazovat podla Frankieho. Je to blbost.Aryan Angel napísal: ok, takze ja som to pochopil tak ze sa mu "v zahranici vysmeju do oci" zato ze im povie "Vieš čo robí Slováka? Národná hrdosť a oddanosť!"
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star