Portal 2
Re: Portal 2
Nie su take tiene uz aj v L4D2?
Sám si to povedal nie?Presne ako vravis - su tam pouzite akurat dynamicke tiene (to je uz aj v left 4 dead 2)
Ach jaj
Dik.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez sa mi tie dynamicke tiene pacia. Pripomina mi to Doom 3, ktory ich mal uz pred pol storocim
Bude to zazitok, no 
-
Drdek
Expert
Portal 2 - 'Co-op Mode' Trailer
najs, tesim tesim
-
DeJF
Addict
takže jeden robot bude mat iba modrý portal a druhy zase iba orange ? Hm
. Trošku blbe že dá dva modré portály a cez oba pekne ide . Lepšie by bolo keby to je normalne ako v singláči že jeden modrý a druhý orange. Modrý robot by strelil iba jeden modry a oranžovy iba jeden onanžovy ^^
-
lekoklatik
VIP
je to len trailer. Boh vie ako to bude vyzerať hotové.
Mimochodom veľmi jednoduchý a cute trailer : )
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2010, 13:46)
tiscali: "Portal 2 oficiálně stanoven na 9. února 2011 pro všechny čtyři platformy."
únor = február
Mimochodom veľmi jednoduchý a cute trailer : )
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2010, 13:46)
tiscali: "Portal 2 oficiálně stanoven na 9. února 2011 pro všechny čtyři platformy."
únor = február
Vyzerááá to dobre

dufam ze nebude tazka jak prelude lebo to pojdem demonstrativne zapalit na ulicu a film poslem do valve 
-
lekoklatik
VIP
Podľa single player gameplay videí to vyzerá konečne na výzvu. čo je si myslím pre vačšinu normálnych hráčov super, nakoľko portál jedna bol síce pekný, ale dosti jednoduchý. Za večer si to mal za sebou. Nezazlievam im to vôbec.
je to hra pri ktorej budeš musieť premýšľať a ak sa ti to nepáči tak ju nehraj.
//žiaľ tá hrá je pre ľudí ktorí sú ochotní popremýšľať. Nie je to držanie W + mouse1
je to hra pri ktorej budeš musieť premýšľať a ak sa ti to nepáči tak ju nehraj.
//žiaľ tá hrá je pre ľudí ktorí sú ochotní popremýšľať. Nie je to držanie W + mouse1
ja si ju kupim ja len vravim ze by to nemuselo byt az take tazke ako pri prelude.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Podľa toho čo považuješ za ťažké.
Ja budem len rád. Dnes sú všetky hrozne jednoduché.
-
DeJF
Addict
Nový trailer . Vyzerá to epicky
-
prask
Light Professional
tazke ako prelude to urcite nebude. predsa to len bol komunitny mod.
vo valve vedia ako robit level design a vedia vyvazit hru tak aby si ju uzila drviva vacsina hracov.
vo valve vedia ako robit level design a vedia vyvazit hru tak aby si ju uzila drviva vacsina hracov.
super trailer, ako inak. teším sa ako malé decko. ešte furt 
zaujímavé
veľmi zaujímavé, len sa bojím toho aby tomu to otvorené prostredie len a len neuškodilo 
Portal 2 spolu s Bulletstormom a Dirt 3 sú moje najočakávanejšie hry roka 2011, čiže premňa to bude must have
Portal 2 spolu s Bulletstormom a Dirt 3 sú moje najočakávanejšie hry roka 2011, čiže premňa to bude must have
Kde si nechal Duke Nukem Forever ?Filipito napísal:zaujímavéveľmi zaujímavé, len sa bojím toho aby tomu to otvorené prostredie len a len neuškodilo
OT - ak by bola dlzka vyvoja Dukeho priamo umerna kvalitam hry, slo by rovno o hru tisicrocia. Kedze sa po nejakom case z priamej umery stava nepriama, nie je dovod sa velmi tesit, skor nezaujate ocakavat na slova prvych obeti tohoto projektu - recenzentov.