Kontaktne sosovky
Re: Kontaktne sosovky
jamesiq: aj viac a denne... ono pokial vidis dobre a sosovky su ako nove, ... 
-
jamesiq
Medium Star
ja som si tento mesiac nebol isty kedy to bude mesiac tak som bol troska v strese a vy takto..
inak mam pocit ze cez lavu sosovku vidim troska bledsie farby odkedy som si tam splechol chlorovu vodu 
Nj to musis preplachnut s roztokom, nemal by to byt problem.
Prečo so šošovkami vidím slabšie ( menej ostro ) na počítač ako s okuliarmi? Pritom dioptria je rovnaká. Pociťujem to len na počítači. Pýtal som sa v očnej optike a tam mi povedala, že je to vylúčené. 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Plasmon: nebude to tým, že menej žmurkáš, sa ti vysuší a vidíš ako keby "zahmlene"? Skúsila by som kvapky na suché oči alebo používať okuliare.
hmm som si myslel ze sa sosovky vzdy davaju slabsie ako okuliare.. aspon ja to tak mam a vyhovuje. inak ja vidim na monitor ok, az o polnoci sa to zhorsujePlasmon napísal:Pritom dioptria je rovnaká.
sosovky sa prave naopak davaju o pol dioptrie silnejsie 
/tak mi bolo povedane u ocneho lekara
/tak mi bolo povedane u ocneho lekara
-
jamesiq
Medium Star
Tak to umna potom nesedi alebo vidim lepsie heh
Dokonca mam o stvrt dioptrie na jedno oko slabsie ako predtym na okuliaroch
elessar: hmm.. mne to povedal opacne a aj realne mam o pol dioptrie menej na sosovkach.. 
od dnes mam aj ja sosovky. Akurat teraz som ich dal dole. Trvalo mi to asi hodinu, snad sa to naucim casom
Len neviem ako ich budem davat dole, ked sa vratim spolocensky unaveny z mesta.
Ale som velmi prekvapeny, za par minut si oci zvykli a uz ani necitim, ze tam mam nieco cudzie a vidim ovela lepsie ako s okuliarmi. Co ma nemilo prekvapilo bolo to, ze som minul na to skoro 80 euro. Cakal som, ze to bude do tych 50.
-
jamesiq
Medium Star
80€ je dost ted. Co tam je vsetko zauctovane?
) Ja dnes oficialne nosim druhy den mesacne sosovky po zaruke
Ale zajtra ich uz asi vymenim
2x33 euro za sosovky(mam rozdielne dioptrie)v kazdom baleni 6 sosoviek
10 euro roztok
1 euro za tie nadobky na sosovky.
uz som nasiel tie moje aj na nete za 25 euro, tak nabuduce budem asi objednavat odtial.
inak co sa tyka trvanlivosti doktorka vravela, ze pri kazdodennom 12 hodinovom pouzivani mi vydrzia mesiac(mesacne). Ja ich urcite nebudem vyuzivat kazdy den a uz vobec nie 12 hodin. Uvidim za ako dlho sa zacnu rozpadavat.
10 euro roztok
1 euro za tie nadobky na sosovky.
uz som nasiel tie moje aj na nete za 25 euro, tak nabuduce budem asi objednavat odtial.
inak co sa tyka trvanlivosti doktorka vravela, ze pri kazdodennom 12 hodinovom pouzivani mi vydrzia mesiac(mesacne). Ja ich urcite nebudem vyuzivat kazdy den a uz vobec nie 12 hodin. Uvidim za ako dlho sa zacnu rozpadavat.
-
viper1993
Medium Professional
Rozpadavat sa tak lahko nezacnu 
-
jamesiq
Medium Star
To by museli dlhe desatrocia byt nekde polozene
Za tristvrte rok sa ale scvrkli celkom 
mne kamarat vravel, ze sa po istom case zacnu trhat
Ake kvapky su najlepsie ked sa mi zahmlieva zrak. Mam nejake REFRESH ale nepomaha. A inak ked 5 sec nezmurkam tak uz aj po 2 hod nosenia sa mi zahmlieva pred ocami a je to dost neprijemne a je jedno ci som na cerstvom vzduchu alebo pred pc.
-
jamesiq
Medium Star
Mne sa stava to zahmlievanie ked ich uz mam dlho v ociach a malo zmurkam. Zacnem proste viac zmurkat 
pri sporte by mi vadit nemali nie? a ako je to s plavanim, mozem s nimi, alebo bez nich mam plavat? som sa to chcel dnes opytat na kontrole, ale som na to zabudol 
-
jamesiq
Medium Star
To plavanie by ma tiez zaujimalo. Niekde som cital ze hej ale niekde som cital ze urcite nie tak neviem
Ale tak s plaveckymi okuliarmi preco nie 
-
viper1993
Medium Professional
Keby otvoris oci pod vodou tak ti vypadnu sosovky. Ako je to s plavanim neviem ale ja sa bezne kupem so sosovkami. Pokial sa ti nedostane voda do oci tak by to malo byt ok.