Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Gothar »

Skoda, ze ich nemozeme vyhostit rovnako ako francuzi, to by bola pohodicka :) A pritom by stacilo lepsie krytie policajtov pri zakrokoch proti tmavsim spoluobcanom, stacilo by tam nabehnut a vyhnat vsetkych, ktori tam nemaju trvale bydlisko a zburat vsetky cierne stavby + z davok strhnut pokutu za znecistovanie prostredia. Keby tam takto nabehli teraz, tak by ich este udali za rasizmus.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Lol, ja akože nechápem prečo tam nepošlú ale zo tri kukly, poriadne ich tam utĺcť a tie nepovolené chajdy na cudzích pozemkoch zbúrať.

Ako môže jeden dedko s francúzskou barlou a zopár 30 kg sopliakov terorizovať celé mesto ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No pretože ak by to niekto spravil, tak by sme mali na svete ďalší "rasistický škandál" a európske autority by sa na nás začali pozerať cez prsty a dočkali by sme sa X nasierajúcich ultra-liberálnych článkov v novinách a samozrejme od parazitov z ĽPR...Cigáni sú chránený druh a oni si to veľmi dobre uvedomujú...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

seth82 napísal:No pretože ak by to niekto spravil, tak by sme mali na svete ďalší "rasistický škandál" a európske autority by sa na nás začali pozerať cez prsty a dočkali by sme sa X nasierajúcich ultra-liberálnych článkov v novinách a samozrejme od parazitov z ĽPR...Cigáni sú chránený druh a oni si to veľmi dobre uvedomujú...
Chránený druh až tak nie sú, polovica ľudí ich nenávidí, dve desatiny (oprava) ľudí ich ochraňuje a zvyšok obyvateľstva sa o nich vôbec nezaujíma, až pokým s nimi neprídu k osobnému sporu :D.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

myslim ze to percento je vyrazne vyssie :) , ale vzdy sa musi najst par "hipisakov", kt. vyblakuju bludy o ochrane tohot druhu, aj ked ziadneho v zivote nevideli - leda tak z auta alebo vlaku
Gothar
Moderátor
Moderátor

haha11 napísal:
Chránený druh až tak nie sú, polovica ľudí ich nenávidí, dve desatiny (oprava) ľudí ich ochraňuje a zvyšok obyvateľstva sa o nich vôbec nezaujíma, až pokým s nimi neprídu k osobnému sporu :D.
Ale stale ich chrani zakon, moze ich nenavidiet aj 90% ludi, ale ak zakony ostanu nezmenene, tak to nepomoze. Ak by aj udanie nas sud zamietol, tak to mozu poslat na celoeuropsku uroven a tam uz bude sanca vyhrat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth82 napísal:No pretože ak by to niekto spravil, tak by sme mali na svete ďalší "rasistický škandál" a európske autority by sa na nás začali pozerať cez prsty a dočkali by sme sa X nasierajúcich ultra-liberálnych článkov v novinách a samozrejme od parazitov z ĽPR...Cigáni sú chránený druh a oni si to veľmi dobre uvedomujú...
Ale keď je situácia takáto, tak nie je o čom. Aj ja sa v podstate považujem za liberála a určite neskĺzam na vlne nejakého latentného rasizmu, čo je vidieť aj na mojich príspevkoch tu.

Avšak mám vlastný rozum a keď vidím, že nejaká banda terorizuje ľudí (a je úplne jedno, či cigán alebo marťan), tak nie je o čom.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

neskutocne co sa deje, mohol by minister vnutra postupovat jak pred par rokmi pri rabovackach na vychode postupoval Palko, ekompromisne potlacit akykolvek odpor a silou zabezpecit poriadok, poslat tam buldozery s korytnackami a zrovnat zo zemou vsetko co tam nema byt á la FR...ale to by bol zasa raz skandal europskej urovne, lebo LPR by sa o to postaralo, nech si to skusia sami...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

la byt obyvatel malaciek ... tak im po tme zapalim ten ich bordel a tu chajdu... a budu zaudeny viac jak su ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...keby to bol môj pozemok, tak tam nabehnem na buldozéri a chajda-nechajda to tam zrovnám so zemou...nechápem ako si majiteľ toho pozemku môže toto nechať robiť...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ako...nema kam ist, dom moze predat akurat tak ciganom za symbolicku cenu a v momente keby im to zrovnal so zemou, by na vodica buldozeru aj na neho zautocili, no riskoval by si to?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

GothaR: este by ho aj obvynili ze ich chcel povrazidit atd... slovensko nema ucinne paky na ako pan kotleba povedal prizivnikov a parazitov!
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

GothaR - v buldozéri sa dá zamknúť, cigáni by to nečakali, len tam behnúť, akože omylom :-D vycúvať a už by ma nebolo...keby som to takto spravil 5x tak by si rozmysleli či si tam tie chajdy postavia...lenže predtým by som sa asi musel odsťahovať niekde inde, kde by ma tí cigáni nenašli, lebo by ma mohli aj zavraždiť za to...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Grim: prepac, ale ty zijes asi v uplne inom svete, nevidel si co su zac? Coraz castejsie sa spravaju ako zvierata, keby si tam prisiel s buldozerom tak by zautocili, okna sa daju rozbit, spomen si ako chodili na zemiaky, darmo boli polia strazene, straznikov vyhnali vidlami a motykami.
Teraz ked idem autom a na ceste je tmavsie dieta, tak brzdim na minimalnu rychlost, pretoze to je este horsie ako pes, pes sa na auto pozrie a odide, toto dieta dokaze vliezt rovno pod iduce auto ktore vidi a jeho rodicia este dokazu vypi*ovat vodicovi ze co ide tak rychlo aj ked isiel pomalsie ako chodec. Proste ked su v svorke, tak si strasne dovoluju.
No a takychto pribehov mam(e) omnoho viac.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...je pravda že s cigánmi neprichádzam často do styku, s hentakými individuami som sa osobne ešte nestretol, takže moje názory niesú konfrontované s extrémami, ale iba s tým s čím sa denne stretávam ja (na západnom Slovensku)...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Najlepšie by bolo keby niekto z tých susedov čo tam žijú mal legálne držanú zbraň... Cigáni sa toho strašne boja... Ak by boli na jeho pozemku, padlo by zopár výstražnych výstrelov + zavolať políciu, náhlásiť pohyb cudzích osôb na súkromnom pozemku... A toto robiť až kým by tam neprestali chodiť... Pri zvýšenej agresivite väčšej skupinky ( nie jednotlivca) niekomu z nich streliť do nohy... Všetko riešiť cez políciu... Nech je to zdokumentované... Vtedy by sa karta obrátila. ONI by sa začali báť... Všetko robiť v rámci zákona... Občan má právo brániť svoj majetok...
Ja si myslím, že toto treba riešiť silou... Ukázať im že sa človek nebojí... Zastrašiť...

//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 13:55)
+ na svoj pozemok zavolať niekoho z budlozérom... + políciu... Má právo zbúrať čiernu stavbu... Ak by mu v tom bránili porušujú zákon... A polícia by musela zasiahnuť... Ak by to nespravili... Aj na nich sa stažovať na vyššich miestach... A kľudne to dotiahnúť až na ústavný súd... Nemajú šancu... Len sa ich netreba báť... Ale bez jednej zbrane doma by som to ani ja nerobil...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tu nie sme v amerike, u nas nemas pravo branit svoj pozemok zbranou a automaticky strielat po osobach ktore su na tvojom pozemku...pokial sa chces branit so zbranou, postrelis niekoho, musis na sude dokazat ze to bola "primerana obrana"...a niekedy sa toto dokazuje velmi tazko, obzvlast ked je ten druhy ozbrojeny maximalne palicou a ty si donho strelil viac ako 1 gulku...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Veď píšem... Najprv varovný vystrel... Osobne si myslím že by to bohate stačilo... No keby sa náhodou nejaká skupinka rómov nahrnula na pozemok s palicami... nejakou tou železnou tyčou... To uz by bola primeraná obrana... Ale je pravdou že je to obtiažne dokázať... Najlepšia by bola nejaká kamera na dvore, ktorá by to zachytila... Viem že je to už komplikované... Ale buď ich odtiaľ nejak vyhnať, alebo sa odsťahovať... Ja by som sa len tak nenechal...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

pozor na to použitie zbrane, možností máme dosť, avšak z nejakého dôvodu nie je tak populárny...
http://korzar.sme.sk/c/4504776/novy-tre ... jetok.html
http://www.puchalla.sk/papers/vzajomna- ... obrany.pdf (paragraf 26, odsek 2 Trestného zákona)

Za použitie zbrane v súlade so zákonom sa považuje
aj jej použitie proti inému vo svojom obydlí na
ochranu života, zdravia alebo majetku, ak osoba do
obydlia neoprávnene vnikne alebo v ňom neoprávnene
zotrvá a nejde o nutnú obranu. To neplatí, ak bola pritom
inému úmyselne spôsobená smrť.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zbraň môže človek v súlade so zákonom použiť vtedy, ak ide o nutnú obranu, ale aj vtedy, ak páchateľ na človeka priamo neútočí, ale stačí ak sa nachádza neoprávnene v jeho obydlí. Zbraň vtedy môže použiť iba na zneškodnenie človeka, nie na zabitie."
Rana do nohy... V prípade ak sa po výzve skupinka rómov z pozemku neodprace... Predtým varovanie... Všetko v rámci zákona... Ale namieriť zbraň na človeka, aj keď len na takéhoto parazita nesie veľkú zodpovednosť...
Toto by som spravil až keby po dlhej dobe polícia nezabránila ich pohybu na mojom pozemku... To po čase človek vytočí... Konkrétne tento príklad ktorý bol uvádzany na predchádzajucej strane je toho príkladom... Nie len že by som ho postrelil a čakal kým ma zažaluje, ale ešte by som ho obvinil za dlhodobé obmedzovanie mojej slobody, súkromia atď...
Nejak sa to musí dať riešiť... Keď polícia nepomôže, treba si pomôcť svojpomocne...
Napísať odpoveď