Spoiler , a možno ani nie všetci sme to videli v jednotke ^^ http:://www.youtube.com/watch?v=CxeF4ZMieGw
Zabitie Tommyho Angela
Mohli nehat aspon take obleky ako v jednotke ,nech to ako tak vypada
Ked sa bijem v druhej misii, tak da sa dvihnut zo zeme ked ma ten chlapik po vyjdeni z domu zbije? Lebo niekedy len padnem na zem, srdce bije a nemozem nic robit. Alebo ma zabije a normalne mi napise, ze ma zabil. Hmm?
Mňa sere, že mi vyhadzuje black screen po PhysX logu. Je to kvôli tomu, že mám verziu Multi3 (RUS, CZE, POL) a nie je tam angličtina. A treba ju na nejaké načítanie či niečo také. Takže čakám na nejaký fix, alebo v noci sťahujem znova...
skvido - Staci to pri tej chybe vypnut cez spravcu - CTRL+ALT+DEL a potom nahrat crack, bude to v pohode bezat.
Ak ma niekto funkcnu medicinku, tak poprosim link do SS.
Neviem ci je problem u mna alebo je to celkovo v hre, skor sa pripajam k tej hre, ze pocujem tlkot svojho srdca, okraje sa stmafuju do cervena atd..., ale dost mi to vadi. Da sa to vypnut?
Takze od 3. kapitoly po 10. (10. som este neprechadzal) som hral s CZ dabingom. Paradne hlasky, slusny dabing a dobre prepracovane, zajuimave a celkom dlhe misie . Bratia uz tu hru presli, a dementi mi vytrubili, co sa stalo... Ja vam to vsak kazit nechcem, tak zostante trpezlivy