Mafia 2
Re: Mafia 2
Kks, plná riť žien v tej hre a nebudem mať ženu, no moc, to je pre mňa potom 7.5 / 10 .
No som zvedavý, každopádne si to už dnes nezapnem, uvidíme čo prinesie ďalší deň.
No som zvedavý, každopádne si to už dnes nezapnem, uvidíme čo prinesie ďalší deň.
uz je neake DLC "Made Man" ?
Jj, nechcem tu robiť znovu warez ale na nete k verzii Skidrow bol vydaný crackfix ktorý obsahuje DLC Made Man 
Je to niečo ohľadom oblečenia.
Je to niečo ohľadom oblečenia.
-
Space5800
Medium Professional
No dohral som to 
10,5h na strednej obtiažnosti so simulačnym módom (Na snehu to šlo fakt pekne)...Čakal som trocha viac, chcelo by to pridať ešte nejakých 5h hrania. Pár príjemných zvratov tam bolo (výlet za mreže)...Som rád že sa to neskončilo tak ako sme si väčšina mysleli ale aj tak ten koniec bol taký suchý...Jednotka bola príbehovo lepšia ale inak vo všetkom dvojka vyniká
btw našiel som len 7 playboyov
Inak myslel som že tie obchody budú mať väčšiu dôležitosť... nakúpiť zbrane som si nebol ani raz... Pre "zlodejské potreby" som bol len pri zoznameni s "džuzepem" (fakt neviem ako sa to píše) v autodielni som bol jedine raz a to vtedy keď to cvakal Joe, aspoň oblečenie som využíval keď trebalo splynuť s davom
Čakal som v príbehu viac scén s rodinou, niečo dojemné no nestalo sa (najdojemnejšia bola časť ktorú všetci dobre poznáme z jednotky). No ale dalo sa to tušiť keď vraveli že to bude zamerané na prestrelky...
10,5h na strednej obtiažnosti so simulačnym módom (Na snehu to šlo fakt pekne)...Čakal som trocha viac, chcelo by to pridať ešte nejakých 5h hrania. Pár príjemných zvratov tam bolo (výlet za mreže)...Som rád že sa to neskončilo tak ako sme si väčšina mysleli ale aj tak ten koniec bol taký suchý...Jednotka bola príbehovo lepšia ale inak vo všetkom dvojka vyniká
btw našiel som len 7 playboyov
Inak myslel som že tie obchody budú mať väčšiu dôležitosť... nakúpiť zbrane som si nebol ani raz... Pre "zlodejské potreby" som bol len pri zoznameni s "džuzepem" (fakt neviem ako sa to píše) v autodielni som bol jedine raz a to vtedy keď to cvakal Joe, aspoň oblečenie som využíval keď trebalo splynuť s davom
Čakal som v príbehu viac scén s rodinou, niečo dojemné no nestalo sa (najdojemnejšia bola časť ktorú všetci dobre poznáme z jednotky). No ale dalo sa to tušiť keď vraveli že to bude zamerané na prestrelky...
treba pockat na koniec tituliek 
-
Space5800
Medium Professional
callop: si robiš srandu?
No tak to idem pozrieť ešte
neviete mi prosim pomoct? stiahol som uz vsetky mozme verzie hry aj clone aj tu multi 3 do tej clone som stahoval samostatnu cestinu a vsetko som robil podla navodu, ale proste v hre ako cestina ide v poriadu akurat pri cutscenach nepocut nic a idu iba titulky nevietie cim to moze byt? robi to aj pri tej multi 3 verzii
callop, ja som dopozeral titulky až do konca, ale nič nezvyčajné tam nebolo. Čo si myslel?
-
Space5800
Medium Professional
Taktiež som ich práve dopozeral nič zaujimavé som nevidel
-
JeffHardyy
Light Professional
tí čo to už hrali,ako to tam je s tým snehom?...ked zabočite s autom tak sneh padne? alebo sa nepohne zo strechy?
hmm, niekde na nete som cital ze po nich mala nasledovat este nejaka scenka. teraz som ich dopozeral (tusim boli dlhsie ako cela hra) a tiez nic. tak sorry ale potom je ten koniec vazne odflaknuty. dost sklamanie
-
Space5800
Medium Professional
JeffHardyy: Spadne, stačí keĎ sa len rozbehneš 
No ten koniec bol divný 
-
JeffHardyy
Light Professional
jj díki space
Lol aj som si tiez isiel kknut titulky , cakal som nieco ze Jou ich tam vyzabija v aute
Alebo pohlad na Jou a Vita niekde na dovolnke alebo porste nieco. no nic len tma
lol a ze podakovanie dakujeme manzelkam 
Ale viete co je zaujimave ze nikde tam neni ze The END alebo KONEC alebo co
//jj 70 asi setky playboe a tak bude 100 ja ich mam 3
Ale viete co je zaujimave ze nikde tam neni ze The END alebo KONEC alebo co
//jj 70 asi setky playboe a tak bude 100 ja ich mam 3
inak pozeram priebeh hry a mam tam len 70%. kolko mate vy?
-
Space5800
Medium Professional
71 zaratavaju sa do toho aj zozbierane playboye, zatykače a podobne
takže keď to nemaš percenta chybaju... aspoň myslim
Ludia kolko to ma dokopy kapitol? Ja som v 14tej.
15
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som zatial v 9.paci sa mi ta hra,az na tu basu som myslel,ze tam ostanem tych 10 rokov 
//och to dost malo kapitol mohli spravit aspon 50
//och to dost malo kapitol mohli spravit aspon 50