Clovek-bestia bez citu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Clovek-bestia bez citu?

Príspevok od používateľa zelovoc »

no neviem, ale ak chcu ochranari prirody tu prirodu chranit, tak nech zabijaju ludi, aspon miliardu alebo dve tri hoc aj sest, potom by sa priroda zotavila. zacat mozte u svojej rodiny... ale to sa vam uz asi nebude chciet a vsetci to pochopime. zo zabijanim zvierat pre sport nesuhlasim, ale bohuzial musime ich jest aby sme prezili. a pravdupovediac nemam ziadne vycitky v obchode ak si vyberam daku sunku alebo ryby alebo hocico. ak s tym chcete nieco spravit, musite zacat od seba. bohuzial ak nechcete napachat skody na prirode, tak sa zastrelte, inak to nejde.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

ithory napísal: Ja ti nevim Kajo,ale sudnemu" cloveku by sa raz stacilo pozriet na pod video,aby mu bolo jasne ze je to"choreeee!..

Súdny človek súdi z neutrálneho hľadiska, objektívne, je nad vecou. Tvoje súdenie však také rozhodne nie je. Poznám niekoľko ochranárov osobne (skutočných, nie internetových) a väčšina z nich svoju súdnosť dávno stratila.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Muffi napísal:
Súdny človek súdi z neutrálneho hľadiska, objektívne, je nad vecou. Tvoje súdenie však také rozhodne nie je. Poznám niekoľko ochranárov osobne (skutočných, nie internetových) a väčšina z nich svoju súdnosť dávno stratila.
to co za prispevok lol..este raz si to pozri a povedz mi ze je normalne normalne,ze je to v poriadku vyzibijat 544 delfinov in a single day..
http://www.odditycentral.com/pics/whale ... urope.html
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

od 88-ho sa uz poucili a teraz ich davaju len stofku, mas byt rada
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

audiotrack:
to je úplne jedno kto to má na svedomí. Fakt je stále taký, že sa populácie zotavujú a o tom sa ithory hádala naposledy. Rovnako faktom ostáva že ich pri zabíjaní nemllátia palicami 10 minút, a o tom sa hádala pred tým. Neviem o čom sa bude hádať teraz, a neviem či som niečo o čom sa hádala ešte vynechal, ale jej ide očividne iba o hádanie lebo neberie žiadne argumenty. Pritom svoje argumenty vôbec ničím nepodloží (jedine dvoma linkami kde si sama odporuje a jedným na nejaký blog kde o tom dokonca ani nepíšu)
Ale ja nie som ithory, ja som tu sám za seba, tak reaguj na mňa a na to, čo píšem ja. :wink:

zelovoc: Asi si sem chcel hodiť niečo riadne tvrdé, aby nás to tu všetkých uťalo, ale opak je pravdou. :roll:
Vegetariánstvo či vegánstvo ti asi nič nehovorí.

Inak, súhlasím s ithory, čo sa týka toho názoru na masakru, ktorá sa pravidelne deje na ostrove Feroe (a zdá sa mi, že podobné "slávnosti" sa robia na viacerých miestach - Nórsko, Faerské ostrovy).
Tam totiž nejde o jedlo či prežitie, ale o obyčajnú úchylnú tradíciu. Prirovnal by som to ku býčím zápasom, ktoré našťastie začínajú zakazovať.
Je vrchol úbohosti a stupídnosti nahnať stovky bezbranných rýb do zálivu a tam ich posekať (a je úplne jedno, akou rýchlou či (bez)bolestnou smrťou zomrú) len skrz akúsi tradíciu o zavŕšení dospelosti. Je to barbarský a krutý čin hodný stredoveku.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Lub0$ napísal:Farebne si zvyraznil fakty o 5tich druhoch z 10tich...skus zvyraznit aj tie ostatne, presne tie ktore su na pokraji vyhynutia, ktora sa doslova udrzuju umelo na zive, a musi to byt umelo kontrolovane aby vobec prezili.
Okrem toho ze ze su tie zvyraznene vety pekne vytrhnute z kontextu.
Audiotrack,aj keby co nieje/odhliadnuc co tu doteraz padlo,bol tu spomenuty zasadny argument-a to potomstvo,velrybe vyvrhne mlada raz za 3-5 rokov ,plus nadmerny vylov ..jednoducha matematika ..btw,ja sa nehadam,ani o tom umlateni,aj ked som sa o tom v minulosti docitala u viecerych zdrojov,v tejto diskusii som to spomenula iba raz,pretoze ono tu nejde pohadat sa do krvi,vydupat si svoju pravdu,ale aby sa ludia zamysleli,aby videli co sa deje okolo nas do boha uz ..

//autoeditácia príspevku (26 Aug 2010, 1:36)
beardie napísal:od 88-ho sa uz poucili a teraz ich davaju len stofku, mas byt rada
Aj jeden jediny delfin zabity pre je*** ludsku hlupost je vela ..

//autoeditácia príspevku (26 Aug 2010, 1:41)
zelovoc napísal:no neviem, ale ak chcu ochranari prirody tu prirodu chranit, tak nech zabijaju ludi, aspon miliardu alebo dve tri hoc aj sest, potom by sa priroda zotavila. zacat mozte u svojej rodiny... ale to sa vam uz asi nebude chciet a vsetci to pochopime. zo zabijanim zvierat pre sport nesuhlasim, ale bohuzial musime ich jest aby sme prezili. a pravdupovediac nemam ziadne vycitky v obchode ak si vyberam daku sunku alebo ryby alebo hocico. ak s tym chcete nieco spravit, musite zacat od seba. bohuzial ak nechcete napachat skody na prirode, tak sa zastrelte, inak to nejde.
Tu je rec o zabijani pre sport..Cely cas je tu rec o zabijani pre sport lol..teda preslovy o bohuzial musime jest" a pod.. sem netahaj..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hughito napísal:
Ale ja nie som ithory...[/quote]
hughito napísal:Inak, súhlasím s ithory
toto je internetová diskusia. Viem že nie si ona, ale keď s ňou súhlasíš, je jedno komu z vás to budem adresovať. Tak ako aj ja reagujem ak napíšeš kravinu nordkapovi alebo beardiemu...

ithory: nič nie je vytrhnuté z kontextu, veď tam máš všetko. Že si prečítaš iba to zelené a zvyšok nie, to je tvoj problém. A okrem iného, mslím že je jedno či vylovia za jeden deň 700 rýb a potom celý rok nie, alebo každý deň dve. Ročný podiel je stále rovnaký
hughito
Redeemer
Redeemer

toto je internetová diskusia. Viem že nie si ona, ale keď s ňou súhlasíš, je jedno komu z vás to budem adresovať. Tak ako aj ja reagujem ak napíšeš kravinu nordkapovi alebo beardiemu...
Heh :) , ale toto si pekne vytrhol z kontextu. Ja som napísal aj presne v čom s ňou súhlasím :arrow:

Kód: Vybrať všetko

Inak, súhlasím s ithory, čo sa týka toho názoru na masakru...

My tu nie sme nejaké dva tábory, čierni a bieli, ktorí stoja proti sebe, tak pozor na to. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hughito napísal:My tu nie sme nejaké dva tábory, čierni a bieli, ktorí stoja proti sebe, tak pozor na to. :)
hlasim sa k BIELYM ! ! ! za ciernych ani bohovi :-P :-P :-P
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Ja som jing jang:D čierno biely. Jesť musíme (mám potravinovú alergiu na ryby) ,ale zabíjať a nazývaťsa športovcom.To isté platí pre tradície.Keby sa aspoň jedná o žraloky bolo by tam viac krvic a to nielen žraločej(joke :D)

Nie som proti lovu rýb ale ohrozené druhy ako veľryby,delfíny,rôzne druhy žralokov sú lovené preto,lebo je ich tak málo a kadejaký snob si kúpi zraločie plutvy len preto ,že sú žraločie.

OT: Mne sa najviac páči keď sa takéto video objaví napr na facebooku a všetci píšu aké to je strašné a ako plačú. Ale in every day life ich nič takéto nezaujíma.
hughito
Redeemer
Redeemer

Presne na toto slúži stupídny fackbúk, zakladať trápne skupiny proti niečomu. Tomu hovorím protest ! Pridať sa do skupiny, ktorá je proti niečomu, resp. za niečo. To je aktivizmus.

Fackbúk slúži na degeneráciu mladej generácie.

Prepáčte za OT, ale nedalo my. :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

iWin napísal:Ja som jing jang:D čierno biely. Jesť musíme (mám potravinovú alergiu na ryby) ,ale zabíjať a nazývaťsa športovcom.To isté platí pre tradície.Keby sa aspoň jedná o žraloky bolo by tam viac krvic a to nielen žraločej(joke :D)

Nie som proti lovu rýb ale ohrozené druhy ako veľryby,delfíny,rôzne druhy žralokov sú lovené preto,lebo je ich tak málo a kadejaký snob si kúpi zraločie plutvy len preto ,že sú žraločie.

OT: Mne sa najviac páči keď sa takéto video objaví napr na facebooku a všetci píšu aké to je strašné a ako plačú. Ale in every day life ich nič takéto nezaujíma.
jop cely England je v rozhorceni..kolko im tam denne zdochne maciek v utulkoch to uz nikoho netrapi..Nie zeby som to tomu bezbrannemu tvorovi priala/
http://www.care2.com/causes/animal-welf ... dentified/
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Je to hrozné s tým zabijaním delfínov, ale media nám takéto informácie podhadzujú schválne, aby zakryli iné ešte horšie ohavnosti, ktoré nemajú so zdravým rozumom nič spoločné :?.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

haha11 napísal:Je to hrozné s tým zabijaním delfínov, ale media nám takéto informácie podhadzujú schválne, aby zakryli iné ešte horšie ohavnosti, ktoré nemajú so zdravým rozumom nič spoločné :?.
Hej moze byt,aj ked som myslela,ze na podobne ucely sluzia skor rozne reality a dancing show,a ine duchaplne zalezitosti:)
Btw,tie ohavnosti,sice ot,ale to ma zaujima,mas nieco priblizne/konkretne ??
Sem s tym ak mas..
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

"Posvätná indická rieka Ganga je silne znečistená. Na zlepšenie kvality jej vody treba jeden a pol miliardy dolárov."

http://india.ine.sk/ganga-na-vycistenie-treba-miliardy/

Silne znečistených riek na svete sú desiatky a media o tom hovoria len zriedkavo, lebo sú financované zo zdrojou, ktoré sú prepojené na priemyselné podniky znečistujúce povodie riek. O Gange som v TV počul 2-krát aj to na STV-čke... Môžme len dúfam, že bude platiť staré/naivné porekadlo: "príroda si poradí sama"
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

haha11 napísal:"Posvätná indická rieka Ganga je silne znečistená. Na zlepšenie kvality jej vody treba jeden a pol miliardy dolárov."

http://india.ine.sk/ganga-na-vycistenie-treba-miliardy/

Silne znečistených riek na svete sú desiatky a media o tom hovoria len zriedkavo, lebo sú financované zo zdrojou, ktoré sú prepojené na priemyselné podniky znečistujúce povodie riek. O Gange som v TV počul 2-krát aj to na STV-čke... Môžme len dúfam, že bude platiť staré/naivné porekadlo: "príroda si poradí sama"
Príroda si poradí sama a je jej úplne jedno či tu budeme alebo nie. Samozrejme, že to bude trvať kur*a dlho.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

prosim vas tato tema povodne nebola vobec urcena na diskusiu o love velryb, len si proste ithory nasla svoju senzaciu tak sla sup sup zalozit rychlo temu kde ocakavala 40 stran pi*ov*** na to aki su ludia kruti... dievca mala by si sa nechat menej ovplyvnovat kadejakou stupidnou propagandou, a najdi si nejaky pekny konicek potom nebudes zakladat blbe temy :P btw otazka pre ludi, viete co maju spolocne Les, BABYshaq, qwerty a ithory? :D

/hughito to bolo viacmenej recnicka otazka...kazdy kto na toto forum chodi dlhsie a zazil tych uzivatelov si domysli...
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Pohřbívání prasat za živa http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8027 videli ste uz ten hnus?vraj sa to udialo v juznej korei
Napísať odpoveď