Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Janio »

Čo tak si zobrať príklad z francúzov ? :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

a kam ich chces poslat?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...do riti...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Janio napísal:Čo tak si zobrať príklad z francúzov ? :)
Z nich si priklad nemozeme zobrat, pretoze oni vyhostuju iba ciganov bez francuzskeho obcianstva a posielaju ich spat do domoviny - hlavne Rumunska, u nas maju takmer vsetci slovenske obcianstvo, takze legalne ich teraz nemozeme poslat nikam.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Nič im nedajme, možno samy odídu :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...čo im nedáme, to si ukradnú...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Gothar to si ma nepotešil :( zobral si mi nádej... :D ale ešte niečo ešte vymyslím...

Grim - :smt046 ...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

LuksKE napísal:už som mu to písal v karme ...budem trošku OT

svizer:
skupina A: možeš nosiť zbraň pri sebe kedykoľvek a môžeš ju vlastniť pre ochranu zrdavia, života a majetku
skupina B: nemôžeš nosiť zbraň pri sebe kedykoľvek (iba v pripade že ideš na strelnicu abo z nej + ešte nejaké prípady) ale môžeš ju vlastniť pre ochranu života, zdravia a majetku

tzn. ak mám zbroják B a ak cigan príde ku mne na pozemok a kradne, alebo ohrozuje môj život, život rodiny, ja ho môžem zastreliť/postreliť bez toho aby som porušil zákon o zbraniach a strelive (o iných zákonoch sa nebavím teraz) ...pochopil si? žiadne nelegálne držanie zbrane

-k téme: nemal by som problém vytiahnuť na cigána pištoľ ak by sa nachádzal na mojom pozemku nechcel by ho dobrovoľne po mojej výzve opustiť...ak by sa zľakol a zdrhol bol by pokoj, ak by sa nezľakol a ešte by bol agresívny tak "pif" do nohy
na základe jednej požiadavky trochu rozoberiem tento príspevok....

De iure sú si ZP sk. A a B rovnocenné, rozdiel je akurát v oprávnení nosiť so sebou nabitú zbraň.... Teda ZP sk.B je vydávaný tiež za účelom "ochrany života, zdravia a majetku", akurát je jeho držiteľ trošku viac obmedzený v možnosti nosiť zbraň, ale v prípade útoku v jeho obydlí/pozemku môže zbraň použiť. To isté aj povedzme poľovník či športový strelec... Paragrafy 24, 25 a 26 Tr. zákona (300/2005) to hovoria dosť jasne.... Jedna vec je povolenie nosiť či nenosiť zbraň, druhá vec je odvracanie útoku.... A táto druhá vec je podstatnejšia....

A ešte k swizerovi.... Pokiaľ je človek niekým napadnutý (už jedno akú útočník má farbu kože, náboženstvo či politické presvedčenie), tak považujem za úplne legitímne (ako zo zákonného, o tom rozhodne neskôr súd, tak aj z morálneho hľadiska, to už je vec každého osobná, ako to prijme) eliminovať útočníka.... A ak ten pri tom náhodou zomrie, tak je to čiste jeho vina a zodpovednosť.... Pretože svoju životnú cestu si vybral sám a pokiaľ je niekto kriminálnik, tak musí rátať s tým, že každé povolanie má svoje riziko.... Niet čo dodať....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Odporúčam si pozrieť túto diskusiu o cigánskom probléme. Takto si predstavujem diskusiu o tomto probléme, žiadne krčmové rasistické kecy a primitívne riešenia.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak a máme to tu: http://korzar.sme.sk/c/5523937/protest- ... enazi.html Presne na toto som čakal. Ihneď som tam napísal aj príspevok, hoci si myslím, že diskusia bude čoskoro na našom slávnom SME zakázaná:
"čo chcú, alebo nechcú, nie je ich vec. Je to všetko tak či tak platené z našich peňazí, z našich daní, z našej lopoty a keďže sa búria tí, ktorí majú dostať karty, znamená to, že ani jeden z nich nepracuje. Takže pokiaľ majú s tým problém, nech si zbalia svojich sedem slivák a nech tiahnu tam, kde na nich budú iní pracovať, ako v tomto štáte. Toto je fakt na smiech - všetko dostávajú za nič a ešte si to chce vyberať... "
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

seth: plne s tebou súhlasím. Páči sa mi myšlienka tých kariet. Som zvedavý, či ju naši politici presadia a či budú mať gule to aj naďalej presadzovať, keď im cigáni začnú na oči vyhadzovať heslá ako "diskriminácia," "biele svine" a "my chceme robiť..."
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

MUSIA! To už je*ať taký štát, keď sa im ani toto nepodarí presadiť... Absolútne by ma nezaujímali ich protesty... Karty dostanu... Keď budú "štrajkovať" a nepoužívať ich, nech si žijú z čoho chcú... Banda lenivá...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Skvelý nápad tieto karty, kto bude chcieť sa prispôsobí a kto sa neprispôsobí skončí na úplnom okraji spoločnosti :).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No ja by som sa o tomto chcel dozvedieť viac.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

V súvislosti so včerajšou streľbou v BA je zaujímavé to, že obete (mimo ženy na balkóne a strelca) boli členovia jednej cigánskej rodiny.... Hneď po streľbe sa vynorili dohady a hypotézy.... Na strane jednej sa hovorilo o nejakovom rasovom motíve vraždy, ale na strane druhej sa hovorilo aj o tom, že zastrelení boli známi asociáli a kriminálnici a de facto dohnali chlapíka do takej zúfalosti, že zobral 58-čku a išiel teda s nimi urobiť poriadky....
V každom prípade aspoň ja vravím, že bez vetra sa ani lístok nepohne....
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Pinhead napísal:V súvislosti so včerajšou streľbou v BA je zaujímavé to, že obete (mimo ženy na balkóne a strelca) boli členovia jednej cigánskej rodiny.... Hneď po streľbe sa vynorili dohady a hypotézy.... Na strane jednej sa hovorilo o nejakovom rasovom motíve vraždy, ale na strane druhej sa hovorilo aj o tom, že zastrelení boli známi asociáli a kriminálnici a de facto dohnali chlapíka do takej zúfalosti, že zobral 58-čku a išiel teda s nimi urobiť poriadky....
V každom prípade aspoň ja vravím, že bez vetra sa ani lístok nepohne....
Zdravo rozmýšľajúci človek toľko ľudí nezavraždí, podľa mňa bol posadnutý ale riadne :?.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

alebo uz zufaly ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

haha11 napísal:
Zdravo rozmýšľajúci človek toľko ľudí nezavraždí, podľa mňa bol posadnutý ale riadne :?.
Neviem ci by si takto uvazoval keby si mal takych susedov. Dohady o tom, ze mali nieco s drogami sa nepotvrdili, ale faktom je, ze boli casto hlucni a ani policia s tym nevedela nic urobit, cize pan uz zrejme dostal nervy a urobil priatelsku sluzbu ostatnym ludom byvajucim v danom panelaku.
A zas len cigani vytiahli to, ze bol vraj rasista a nepriznali, ze obyvatelia daneho bytu ostatnym zneprijemnovali zivot.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Francuzi ich maju kam odviezt... ved aj "maliar izieb" chcel po porazke Francuzska vyviez vsetky "ludi druhej kategorie" z Reichu na Madagaskar...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Gothar: Čiže chceš mi naznačiť, že ty by si na jeho mieste konal rovnako a urobil by si službu svojim susedom? Vyzabíjal by si celú rodinu a ešte zopár okolo idúcich ľudí?
Napísať odpoveď