Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:No možno kali, nie som biológ, ja len viem, že základné najjednoduchšie delenie zo základnej školy je biela, čierna, žltá a z tohto pohľadu sú biela.
A dufam ze ti to je jasne ake je toto delenie zjednodusene a zaroven nepresne, lebo je uplne jasne ze tych ras je ovela viac, kezde obaja tu mame problem so zaradenim arabou, indov a podobne, nehovriac o tom ze toto delenie vobec nepocita s cervenou rasou a to indianmi.

Arab nemoze byt biely lebo biely neni tak isto nemoze byt cierny lebo neni cierny. A vazne nevidim dovod preco by sme ho mali dat do bielej rasy, na zaklade coho by sme tak mali spravit? Odpoved je jednoducha, to delenie na tie tri rasy je hlupost.

Co sa tyka teraz toho prostredia aby sme si to uz konecne vyjasnili. Ja hovorim ze prostredie nema vplyv na geneticky zaklad tej danej rasy. Ten enviromentalny vyvoj o ktorom tu ty neustale kecas je vysledok dlhotrvajuceho evolucneho procesu, to znamena ze to prostredie malo vplyv na vznik nejakej rasy.

Ty ked teraz das cernochov do europy a budu sa navzajom mnozit medzi sebou tak ten cernoch aj za 500 aj za tisic rokov to bude stale cernoch s genetickym zakladom typickym pre tu rasu. On sa moze vyvijat nejakym smerom ale urcite sa z neho nestane beloch s bielym genmi a s rovnakym vyvojom.

Ty tu teraz tvrdis nieco take ze ked ciernych das do rovnakeho prostredia kde sa vyvijali biely, tak automaticky sa z neho stane rovnocenny clovek pre bieleho, ale to je hlupost lebo nato nema geneticku predispoziciu, jeho vyvoj bude nejaky, ale nebude rovny tomu bielemu. Ked cierny maju v priemere napr mensi ten mozgovy celny lalok, tak ho budu mat stale v priemere mensi nevnimajuc nato v akom prostredi budu zit.
Ale porozmýšľaj či by si bol ty iný ak by si sa narodil ako černoch do sveta bielych, vieš aké getá sú v Amerike, myslíš si že pre nich to je šťastie?
Nechapem tejto vete. Co tym chces povedat ze oni to nechu robit ale musia? To je uz uplna hovadina. Maju pozitivnu diskriminaciu je o nich postarane ale oni sa nechcu zmenit, nemaju ani najmensiu snahu rovnako ako ti cigani.
Pozri na našich cigánov. A zapni už konečne aj ľudskosť. Rozmýšľaj od kedy jestvuje nejaké sociálne zabezpečenie?
A povedzmi preco oni potrebuju to socialne zabezpecenie? Je to snad nasa vina ze oni sa nevedia prisposobit a zaradit sa do spolocnosti? Cela ta nenavist majority je len reakcia na nich a ich chovanie.

Povezdmi ci take socialne zbezpecenie potrebovali biely v krajinach kde boli mensinou? Hned ti mozem dat priklad Zimbabwe. Biely tu krajinu dotiahol medzi najvysplejsie v Afrike a potom tam pride volaky Mugabe ktory vyzabija vacsinu bielych farmarov a razom je Zimbabwe jednou z najzaostalejsich krajin sveta. Taky isty smer momentalne nabera aj JAR.
A ako by si inak opísal fakt, že napr. ty veríš tomu, že ovládajú celý svet? Hŕstka židov má takú kontrolu. Je to náhoda? Je to naozaj o názoroch na nich, vravíš to ako keby posledných 2000 rokov ich ľudia milovali, alebo čo. Ale je to práve naopak a vidíš, že nás to doviedlo práve tu kde sme.
Opisal by som to jednoducho, nasa benevolentnost voci nim, nase liberalne myslienky, nas sucit s kazdym zivim tvorom na tejto planete, ktory tiez my biely mame najviac rozvinuty, je nadherny ale zaroven aj nebezpecny.

Ono faktom je ze ak zacneme uvazovat rovnako agresivne ako napr ti sionisti, tak nemaju sancu, su bezmecony. Taketo agresivne uvazovanie mali nemci za Hitlera a vidis ako zidia dopadli.
Nestojí za zmienku? Ty fakt niekedy tak strašne táraš až je to smiešne ako budeš popierať zrejmé veci. Židovská kultúra je bohatá, o tom niet pochýb, darmo to budeš spochybňovať. Ja nie som nijaký židofil a je mi to úplne jedno či nejaká ich civilizácia bola alebo nie, ale toto sú naozaj nepopierateľné informácie. Tak schválne, či vydržíš bez dychu prečítať tých pár zmienok.. a pekne zaradom..
Ale to ze mali kulturu to neznamena ze aj vytvorili civilizaciu. Pozri oni boli bud pod vplyvom nejakeho vacsieho hegemona, egypt mezopotania, rim atd. A ked padol Rim tak len bludili vsade po svete.
Kali, všetko sa začína teoretizovaním a ty sa zahrávaš s nebezpečnými myšlienkami
S nebezpecnymi? Pre koho? Pre mna rozhodne nie. A to je najpodstatnejsie natom vsetkom. Myslis si ze su nebezpecne pre teba? Preco?

Naopak tvoje myslienky su zase nebezpecne pre mna.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hughito to ako mal byť protiargument?
To mala byť reakcia na to, že sa nepokakám z knihy nejakého Bakalářa, ktorý si vyberá len to, čo mu sedí do vopred stanového názoru. Nič v zlom, ale takýchto autorov nemusím a tú knihu by som nečítal, lebo dopredu viem, čo by som sa dozvedel.

Samozrejme, že si nemôžu byť černosi s nami rovní po tejto stránke, keď oni jednoducho robili to, čo im stačilo na tých púštiach. Podľa mňa sú tie prírodné podmienky a klíma (teda ten enviroment, čo spomína slay) úplne najdôležitejšie.

Ja mám väčšie IQ ako sused naproti a čo teraz ? Tuna fóre má zas niekto väčšie IQ ako ja ? To sa tu budeme takto deliť ? Navyše, IQ a jeho meranie, to je problém sám o sebe a je o tom celá veda, takže naozaj ma nezaujímajú nejaké pochybné výskumy pravicových autorov o rozdieloch v IQ.

Ja budem človeka vždy brať ako človeka, sme jeden rod, jedna rasa, nie ako čierneho a bieleho a vždy ho budem posudzovať jednotlivo.
Čierni nie sú rovnocenní s bielymi, to samozrejme neznamená, že im máme odobrať základné ľudské práva.
Heh, aspoň, že tak. U takého kaliho by som si týmto nebol vôbec istý.

______

Kali, tvoje sociálno-darwinisticko-eugenické myšlienky sú nebezpečné pre všetkých, aj pre bielych.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Hughito lenže ja som za dodržiavanie ich práv 1. Tam kde majú svoj domov - napr. Afrika, 2. Tam kde nerobia "bordel".
Nie som za žiadne mulitkulturálne spoločnosti ani nič podobné, každý nech je tam kde sa narodil. A ak aj náhodou by tu žil nejaký černoch mal by mať špeciálne povolenie (samozrejme aj Arab, Turek, Číňan) na pobyt a prácu. Žiadne masové nábory imigrantov...
hughito
Redeemer
Redeemer

To čo žiadaš je v dnešnom globálnom svete nemožné. Mne sa inak strašne páči, ako sa každému neľúbi, že sú tu černosi alebo Turci, ale to, že aj Slováci prúdili do Ameriky ako kobylky, to nikomu nevadí (a o takých Írov ani nehovorím).
KaptMichal
King
King

Ja som myslel, že si pochopil tú ideu ale zjavne nie. Keby si povedal európania do Ameriky, možno by som aj chápal na čo narážaš ale toto ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Aký je rozdiel medzi tým, či Európan migruje do Ameriky alebo Afričan do Európy ? Jáj, už viem, Afričan je černoch a tí sú predsa menej rovní ako my.
KaptMichal
King
King

Afričan je černoch
Áno, prečo si myslíš, že ľudia žijúci na úrovni praveku majú rovnaké inteligenčné, sociálne schopnosti?
hughito
Redeemer
Redeemer

No ja akosi neviem o tom, že by zrovna tí ľudia (domorodci), ktorí žijú na úrovni praveku mali záujem ísť do našej perfektnej a skvelej civilizácie. Ty sa z nás a našich úbohých hodnôt môžu akurát tak zasmiať. V podstate, ani by im nechápali.

Tí čo sem emigrujú, určite nie sú na žiadne pravekej úrovni.

Ja sa ťa pýtam, aký je rozdiel medzi tým, keď Európam migruje do Ameriky a medzi tým, keď Afričan migruje do Európy ?

Ak sem príde pre mňa za mňa aj ufón z Marsu a akceptuje naše právo či kultúru a nebude tu presadzovať niečo vlastné, nám cudzie (viď šária), nemám z tým problém.

Kontinenty ohraničené bariérami sú nezmyselné.
KaptMichal
King
King

Ak sem príde pre mňa za mňa aj ufón z Marsu a akceptuje naše právo či kultúru a nebude tu presadzovať niečo vlastné, nám cudzie (viď šária), nemám z tým problém.
Toto je utópia...
hughito
Redeemer
Redeemer

KaptMichal napísal:
Toto je utópia...
Na základe čoho si to usúdil ? V médiach sa vždy poukazuje len na to zlé, na tie negatívne javy, ktoré prirodzene tiež jestvujú- a hlavne, ak niekto čerpá informácie primárne z pravicových a nacionalistických zdrojov.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

A dufam ze ti to je jasne ake je toto delenie zjednodusene a zaroven nepresne, lebo je uplne jasne ze tych ras je ovela viac, kezde obaja tu mame problem so zaradenim arabou, indov a podobne, nehovriac o tom ze toto delenie vobec nepocita s cervenou rasou a to indianmi.

Je zjednodušené, lebo stojí úplne na vrchu. Ak si odmyslíš farbu cigána, araba etc. bude vyzerať približne ako my. Ak si odmyslíš farbu černocha alebo aziata, stále nebude ako my. Zhruba takto. Je jasné, že v konečnom dôsledku členenia na plemená bude róm inde ako my. Ale v najhrubšom delení patrí do našej línie. Španieli nie sú odlišný od nás Slovákov? Íri, Fíni ? Gréci? Všade sú rozdiely, ale v hrubom členení sú v našej línii.

Ja hovorim ze prostredie nema vplyv na geneticky zaklad tej danej rasy.

Má vplyv, ale ten sa prejaví až vo veľmi dlhodobom merítku (dostatočnom na evolučnú zmenu).

Ty tu teraz tvrdis nieco take ze ked ciernych das do rovnakeho prostredia kde sa vyvijali biely, tak automaticky sa z neho stane rovnocenny clovek pre bieleho, ale to je hlupost lebo nato nema geneticku predispoziciu, jeho vyvoj bude nejaky, ale nebude rovny tomu bielemu.

Oni sú rovnocenní každom prostredí, ale nie sú rovnakí ako my. To už pochop ty. A ja som nehovoril o vplyve enviromentu na genetiku, ale na IQ a osobnostný vývin jedinca. To už konečne tiež pochop.

Co tym chces povedat ze oni to nechu robit ale musia? To je uz uplna hovadina.

Nie, chcem tým povedať, že sa adaptovali na podmienky aké mali. Rovnako ako všetko na svete. Ty si však vieš vždy všetko vyložiť po svojom.

A povedzmi preco oni potrebuju to socialne zabezpecenie? Je to snad nasa vina ze oni sa nevedia prisposobit a zaradit sa do spolocnosti? Cela ta nenavist majority je len reakcia na nich a ich chovanie.

Je jedno na čo je reakciou nenávisť, podstatné je v čo vyúsťuje. Nič tu nieje ničia vina. Rómovia sú akí sú, je zjavné, že sami sa z toho nedostanú. Je zjavné ,že ak boli donútení vedeli sa o seba postarať. Je zjavné, že dnes nútení nie sú. Ja by som ich najradšej vysťahoval niekde do matere nech by si tam gazdovali vo vlastnom štáte. Podľa tvojich názorov súdiac tebe by sa páčila najskôr genocída alebo otrokárstvo. Ale ani môj ani tvoj názor nieje použiteľný. Niečo sa musí robiť, ale nikto nevie čo. Ja to neviem tiež. Ale viem, že hlúposti ako SP nám nepomôžu.

Opisal by som to jednoducho, nasa benevolentnost voci nim, nase liberalne myslienky, nas sucit s kazdym zivim tvorom na tejto planete, ktory tiez my biely mame najviac rozvinuty, je nadherny ale zaroven aj nebezpecny.

Prosím? Benevolentnosť? Liberálne myšlienky a súcit z každým živým tvorom, ktorý ma biela rasa najviac rozvinutý? Z ktorej galaxie si prišiel? 2000 rokov vyhrotenej nenávisti, pogromov, vraždenia, mučenia, zotročovania tak v muslimskom ako aj kresťanskom svete anakoniec ak hádzanie do vápna, plynu a hromadné jatky.. to je naozaj rozvinutý súcit ku každému živému tvoru. Biela rasa imperialisticky zotročila celý svet, od vyvražďovania, zotročovania a vykrádania afriky, cez vyhubenie južnej a severnej ameriky a tak dále. Vyhubili sme niekoľko živočíšnych druhov, zničili planétu do takého stavu, že do 50tich rokov tu budeme mať klimatickú krízu, zničíme ekosystémy po celom svete, vymrú ďalšie desiatky živočíchov, vylovili sme moria a zamorili ich odpadom, vyrúbali pralesy a zem zničili monokultúrami, chemikálie vo vode už nedovoľujú rybám sa ďalej rozmnožovať, kurence a prasatá chováme takým spôsobom, že ani peklo pod zemou by pre nich nebolo horšie, máme tisíce jadrových rakiet, nervových plynov a vírusov a ty tu budeš tak neuveriteľne drístať o superrozvinutom súcite bielej rasy ku každému živému tvoru? No neviem či niektorá rasa napáchala toľko zla ako biela, či ina rasa zahubila toľko životov, zničila tak zem alebo zotročila toľko ľudí.. ty si beznádejný prípad Kali, prisámbohu že hej.

Ale to ze mali kulturu to neznamena ze aj vytvorili civilizaciu.

Jasné, jasné.. len preto, že majú vlastný jazyk, vlastné písmo, vlastné náboženstvo z ktorého sa narodilo náboženstvo bielej rasy, snáď viac než tritisíc rokov zmapovanej kultúry, to všetko neznamená že vytvorili civilizáciu :lol: ty si taký smiešny kali, že ti to nie je trápne takto tárať. Šašo!
Su nebezpecnymi? Pre koho? Pre mna rozhodne nie.

Pre ľudskú spoločnosť. Ale máš pravdu, v súčasnosti nie sú snáď až také nebezpečné, len mimimum ľudí je takto postihnutých.
KaptMichal
King
King

V médiach sa vždy poukazuje len na to zlé, na tie negatívne javy

Presne naopak hughito, všade sa dočítaš, dopočuješ o tom, aké super je mať v krajine multi-kulti spoločnstvá... napr.
hughito
Redeemer
Redeemer

KaptMichal napísal:
Presne naopak hughito, všade sa dočítaš, dopočuješ o tom, aké super je mať v krajine multi-kulti spoločnstvá... napr.
Áno a kde sa dočítam o tom super-ultra-mega-total parádnom multi-kulti živote ? Ja skôr vidím to, že média chcú senzácie, zdôrazňovať negatívne aspekty spoločnosti, lebo tie sú viac žiadané ako nejaké krásne rozprávky.

Sleduj :arrow: http://lmgtfy.com/?q=multikulturalizmus kto má najviac toto slovíčko v "hube", aké spektrum.
SKIMAN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SKIMAN »

Pravda, skutočnosť, postupnosť. Slobodomurárstvo, ilumináti a Nový svetový poriadok sú od dávna započaté. NVO začal založením iluminátov, ktorý vypracovali body ako sa zmocniť sveta. Slobodomurári sú dávno, neboli to vždy tí zlí, ale boli to architekti, stavali chrámi a dávali do nich svoju pečať. Tajomstvo svojho úspechu tajili a remeslo predávali z generácie na generáciu. Ale potom k nim začali infiltrovať politici a rôzne iné živly a bolo to pretvorené. Jedinými ich nepriateľmi bol rád Jezuitov, to znamená, že Katolícka cirkev. Nikto iní na to neupozorňoval, ľudia sa nakoniec proti nim vzbúrili a panovníci ich vyhlásili za nepriateľov a teda museli prejsť do skrytosti. Ale teraz je všetko inak, je to naopak. Keby ľudia vedeli ako za čias Francúzskej revolúcie trápili veriaci ľud a ako mučili katolíkov. Bez dôvodu.
Veď nie nadarmo je ich nepriateľom Cirkev, ktorú chcú zničiť aj tým, že poštvú ľud proti nim, rôznymi škandálmi a zväčša klamstvami.
Stačí si pozrieť, kto vlastní Hollywood, 20th century fox, Warner Bross, Paramout studio, Dreamworks, Walt Disney studia... Je to smutné. Ani sa tým netaja, že nimi sú. Veď čoho by sa báli, keď sa ľudia zaujímajú len o seba. My im dávame priestor, v Mexiku tomu tak bolo doposiaľ, avšak sa proti nim ľud vzbúril a začali protesti. Je mi ľúto Mexika, celá vláda je zasiata slobodomurármi.
Je to via, ale to by som mohol písať do rána.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Je zjednodušené, lebo stojí úplne na vrchu. Ak si odmyslíš farbu cigána, araba etc. bude vyzerať približne ako my. Ak si odmyslíš farbu černocha alebo aziata, stále nebude ako my. Zhruba takto. Je jasné, že v konečnom dôsledku členenia na plemená bude róm inde ako my. Ale v najhrubšom delení patrí do našej línie. Španieli nie sú odlišný od nás Slovákov? Íri, Fíni ? Gréci? Všade sú rozdiely, ale v hrubom členení sú v našej línii.
A prave preto sa to vola europoidna rasa a biela rasa je jej podskupina. A tym mas aj odpoved na otazku ktorou si zacal tuto diskusiu: A kde máš cigánov, tí sú predsa tiež súčasť bielej rasy.

Ano ja hovorom o tej bielej rase do ktorej tito cigani nepatria, mozes si to nazvat povodny europania alebo arijci.
Má vplyv, ale ten sa prejaví až vo veľmi dlhodobom merítku (dostatočnom na evolučnú zmenu).
Presne v dlhodobom a to je evolucia. Lenze ten cernoch sa moze vyvinut aj na dvojhlaveho ale belochom sa uz nestane.
Nie, chcem tým povedať, že sa adaptovali na podmienky aké mali. Rovnako ako všetko na svete. Ty si však vieš vždy všetko vyložiť po svojom.
Aha, vsak maju rovnake podmienky ako my. Zvlastne ze my sa k takymto cinom neuchylujeme, aj ked sme v mensine v ich vybudovanom prostredi.
Je jedno na čo je reakciou nenávisť, podstatné je v čo vyúsťuje. Nič tu nieje ničia vina. Rómovia sú akí sú, je zjavné, že sami sa z toho nedostanú. Je zjavné ,že ak boli donútení vedeli sa o seba postarať. Je zjavné, že dnes nútení nie sú. Ja by som ich najradšej vysťahoval niekde do matere nech by si tam gazdovali vo vlastnom štáte. Podľa tvojich názorov súdiac tebe by sa páčila najskôr genocída alebo otrokárstvo. Ale ani môj ani tvoj názor nieje použiteľný. Niečo sa musí robiť, ale nikto nevie čo. Ja to neviem tiež. Ale viem, že hlúposti ako SP nám nepomôžu.
Pisal som to uz v prislusnej teme. Ak chces efektivne vyriesti cigansky problem humanne riesenie nemas, bodka. Vsetky ostatne riesenie su len kratkodobe alebo ta dostanu mozno este do vacsich problemov.
Prosím? Benevolentnosť? Liberálne myšlienky a súcit z každým živým tvorom, ktorý ma biela rasa najviac rozvinutý? Z ktorej galaxie si prišiel? 2000 rokov vyhrotenej nenávisti, pogromov, vraždenia, mučenia, zotročovania tak v muslimskom ako aj kresťanskom svete anakoniec ak hádzanie do vápna, plynu a hromadné jatky.. to je naozaj rozvinutý súcit ku každému živému tvoru. Biela rasa imperialisticky zotročila celý svet, od vyvražďovania, zotročovania a vykrádania afriky, cez vyhubenie južnej a severnej ameriky a tak dále. Vyhubili sme niekoľko živočíšnych druhov, zničili planétu do takého stavu, že do 50tich rokov tu budeme mať klimatickú krízu, zničíme ekosystémy po celom svete, vymrú ďalšie desiatky živočíchov, vylovili sme moria a zamorili ich odpadom, vyrúbali pralesy a zem zničili monokultúrami, chemikálie vo vode už nedovoľujú rybám sa ďalej rozmnožovať, kurence a prasatá chováme takým spôsobom, že ani peklo pod zemou by pre nich nebolo horšie, máme tisíce jadrových rakiet, nervových plynov a vírusov a ty tu budeš tak neuveriteľne drístať o superrozvinutom súcite bielej rasy ku každému živému tvoru? No neviem či niektorá rasa napáchala toľko zla ako biela, či ina rasa zahubila toľko životov, zničila tak zem alebo zotročila toľko ľudí.. ty si beznádejný prípad Kali, prisámbohu že hej.
Ach tak. Ono take ukrutnosti ake sa este dnes deju v afrike napr kanibalizmus u nas nebolo ani v tych najtemnejsich dobach.

Pride potopa napr v cechach a na slovnesku bieli si navzajom pomahaju. Pride hurikan do New Orleans a cierni rabuju

Brutalita azijcov voci zvieratam tiez nema hranic. Velryby, delfiny su ohrozenym druhom oni to tam bezne zeru. Tu na fore mas temu cinska kozusinova farma kde psov tahaju za ziva z koze atd atd...

Co sa tyka toho otroctva, za jendo bol to zidovsky obchod http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _2300.html a za druhe
Pre ľudskú spoločnosť. Ale máš pravdu, v súčasnosti nie sú snáď až také nebezpečné, len mimimum ľudí je takto postihnutých.
No mohol si sa trochu viac rozpisat ze ako a preco, na toto sa fakt dost tazko reaguje.
hughito napísal:Ak sem príde pre mňa za mňa aj ufón z Marsu a akceptuje naše právo či kultúru a nebude tu presadzovať niečo vlastné, nám cudzie (viď šária), nemám z tým problém.
Ty to ale nechapes ze oni sa tu nevedia prisposobit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Takmer všetky tvoje informácie, štatistiky a údaje pochádzajú z white-media. Už len názov tých videí hovorí za všetko, je to neobjektívny, účelový zdroj kde sa dopredu vie, ako sa budú získané informácie spracovávať a triediť, aby sa zaručilo očakávaného výsledku.
Raz som pozeral akési video, ako Mandela spieval pesničku, že zabijeme bielych, či niečo v tom zmysle. :roll: Samozrejme som sa následne dozvedel, že to celé bolo úplne inak a aj ten kontext toho textu bol úplne iný. Na white-media to spravili tak, že Mandela si chodí po Južnej Afrike a podporuje vrahov, ktorí páchajú genocídu na bielych ľuďoch.

Navyše, všetko sú len účelovo a na city hrajúce videá na youtube, kde sa stále hádžu akési štatistiky bez zdroja, či zo zdrojov od autorov od vlastného hnutia, je to absolútne nekonfrontované s nejakým iným názorom.

Jedným slovom propaganda, čo viac k tomu dodať. Goebbels by sa potešil.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

SKIMAN napísal:Keby ľudia vedeli ako za čias Francúzskej revolúcie trápili veriaci ľud a ako mučili katolíkov. Bez dôvodu.
Smrť kresťanov je pre sučastne hlavnoprúdové média v podstate nezaujimava (či už obete boľševizmu, alebo rôznych revolúcií, či sučastneho prenasledovania a zabijania v niektorych africkych či moslimskych krajinach).
SKIMAN napísal:Je mi ľúto Mexika, celá vláda je zasiata slobodomurármi.
Keby len Mexiko, stači sa pozrieť napr. na susedne Čechy, ale aj ostatne krajiny, najmä USA
SKIMAN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SKIMAN »

Všetci vieme komu patria média. O obetiach boľševizmu sa toho moc nehovorí, ale o holokauste a smrti "6 miliónov" Židov už hej. A o zabíjaní katolíkov v Ázii to vôbec nie.
A bude ešte horšie a príde to aj na Európu.

Je celkom paradoxné, že Mexiko je najviac katolícka krajina na svete a je tam najviac slobodomurárstva. Tam ani kňaz nemôže ísť na verejnosť v kňazskom oblečení, za to mu hrozí pokuta.
USA to je základna slobodomurárstva. Ale aj Čechy sú nimi zasiaté, hlavne pán Havel, bol slobodomurár najvyššieho stupňa.

Istý svätý kňaz menom Maximilián Kolbe povedal, že hlavou slobodomurárstva sú Židia. A nemal pravdu?

Pápež Lev XIII vydal encykliku (najlepšiu, čo sa týka slobodomurárstva) menom Humanum genus http://diesirae.ic.cz/01humanumgenus.html každý by si mal prečítať.

Každému odporúčam túto stránku http://diesirae.ic.cz/00DIES%20IRAE%20kapitola44.html je to úžasne spracované dielo od neznámeho autora a neobsahuje nič proticirkevné.
KaptMichal
King
King

Hughito moja mama by ti vedela ako učiteľka rozprávať ako sa im snažili vtĺkať prostredníctvom rôznych školení a prác výhody multikulturalizmu za podpory médií, pokiaľ viem, nikde sa nedozvieš, že čierny gang znásilnil nejaké ženy a pod. maximálne to bude gang, nech boh chráň aby sa poukazovalo aj na rasu, veď všetci sme si rovní... fuj.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

A prave preto sa to vola europoidna rasa a biela rasa je jej podskupina.
Je to presne naopak.
Presne v dlhodobom a to je evolucia. Lenze ten cernoch sa moze vyvinut aj na dvojhlaveho ale belochom sa uz nestane.
Veď to ani nikto nechce, a ani to nikto netvrdil.
Aha, vsak maju rovnake podmienky ako my.
Nemajú.
Ak chces efektivne vyriesti cigansky problem humanne riesenie nemas, bodka.
Rýchle, úplne, všetko-riešiace, bezbolestné a humánne riešenie Ja nemám. Ale to neznamená, že jestvujú len nehumánne riešenia ako zotročenie alebo genocída. Ja sa touto problematikou predsa nezaoberám, takže čakať že ti tu predložím program humánnej prevýchovy neprispôsobivých menšín je trošku idiotizmus a hlavne neuveriteľný alibizmus.
Ty to ale nechapes ze oni sa tu nevedia prisposobit.
Chápem, preto ich treba donútiť podmienkami.

A tou sériou videí si mi chcel čo dokázať, že aj čierni a aziati páchajú zlo? Veď ja netvrdím, že nie. Tak to sa teraz budeme precikávať? O to tu predsa neišlo, ty si povedal že biela rasa to sú anielici s najviac rozvinutým citom ku každému živému tvoru, a neviem aké bludy.. ja som ti dokázal, že to tak nie je. A ty ako odpoveď ma ideš prešťať nejakými nechutnými videjkami z Afriky.. Veď to nemá logiku.
Napísať odpoveď