A dufam ze ti to je jasne ake je toto delenie zjednodusene a zaroven nepresne, lebo je uplne jasne ze tych ras je ovela viac, kezde obaja tu mame problem so zaradenim arabou, indov a podobne, nehovriac o tom ze toto delenie vobec nepocita s cervenou rasou a to indianmi.slay napísal:No možno kali, nie som biológ, ja len viem, že základné najjednoduchšie delenie zo základnej školy je biela, čierna, žltá a z tohto pohľadu sú biela.
Arab nemoze byt biely lebo biely neni tak isto nemoze byt cierny lebo neni cierny. A vazne nevidim dovod preco by sme ho mali dat do bielej rasy, na zaklade coho by sme tak mali spravit? Odpoved je jednoducha, to delenie na tie tri rasy je hlupost.
Co sa tyka teraz toho prostredia aby sme si to uz konecne vyjasnili. Ja hovorim ze prostredie nema vplyv na geneticky zaklad tej danej rasy. Ten enviromentalny vyvoj o ktorom tu ty neustale kecas je vysledok dlhotrvajuceho evolucneho procesu, to znamena ze to prostredie malo vplyv na vznik nejakej rasy.
Ty ked teraz das cernochov do europy a budu sa navzajom mnozit medzi sebou tak ten cernoch aj za 500 aj za tisic rokov to bude stale cernoch s genetickym zakladom typickym pre tu rasu. On sa moze vyvijat nejakym smerom ale urcite sa z neho nestane beloch s bielym genmi a s rovnakym vyvojom.
Ty tu teraz tvrdis nieco take ze ked ciernych das do rovnakeho prostredia kde sa vyvijali biely, tak automaticky sa z neho stane rovnocenny clovek pre bieleho, ale to je hlupost lebo nato nema geneticku predispoziciu, jeho vyvoj bude nejaky, ale nebude rovny tomu bielemu. Ked cierny maju v priemere napr mensi ten mozgovy celny lalok, tak ho budu mat stale v priemere mensi nevnimajuc nato v akom prostredi budu zit.
Nechapem tejto vete. Co tym chces povedat ze oni to nechu robit ale musia? To je uz uplna hovadina. Maju pozitivnu diskriminaciu je o nich postarane ale oni sa nechcu zmenit, nemaju ani najmensiu snahu rovnako ako ti cigani.Ale porozmýšľaj či by si bol ty iný ak by si sa narodil ako černoch do sveta bielych, vieš aké getá sú v Amerike, myslíš si že pre nich to je šťastie?
A povedzmi preco oni potrebuju to socialne zabezpecenie? Je to snad nasa vina ze oni sa nevedia prisposobit a zaradit sa do spolocnosti? Cela ta nenavist majority je len reakcia na nich a ich chovanie.Pozri na našich cigánov. A zapni už konečne aj ľudskosť. Rozmýšľaj od kedy jestvuje nejaké sociálne zabezpečenie?
Povezdmi ci take socialne zbezpecenie potrebovali biely v krajinach kde boli mensinou? Hned ti mozem dat priklad Zimbabwe. Biely tu krajinu dotiahol medzi najvysplejsie v Afrike a potom tam pride volaky Mugabe ktory vyzabija vacsinu bielych farmarov a razom je Zimbabwe jednou z najzaostalejsich krajin sveta. Taky isty smer momentalne nabera aj JAR.
Opisal by som to jednoducho, nasa benevolentnost voci nim, nase liberalne myslienky, nas sucit s kazdym zivim tvorom na tejto planete, ktory tiez my biely mame najviac rozvinuty, je nadherny ale zaroven aj nebezpecny.A ako by si inak opísal fakt, že napr. ty veríš tomu, že ovládajú celý svet? Hŕstka židov má takú kontrolu. Je to náhoda? Je to naozaj o názoroch na nich, vravíš to ako keby posledných 2000 rokov ich ľudia milovali, alebo čo. Ale je to práve naopak a vidíš, že nás to doviedlo práve tu kde sme.
Ono faktom je ze ak zacneme uvazovat rovnako agresivne ako napr ti sionisti, tak nemaju sancu, su bezmecony. Taketo agresivne uvazovanie mali nemci za Hitlera a vidis ako zidia dopadli.
Ale to ze mali kulturu to neznamena ze aj vytvorili civilizaciu. Pozri oni boli bud pod vplyvom nejakeho vacsieho hegemona, egypt mezopotania, rim atd. A ked padol Rim tak len bludili vsade po svete.Nestojí za zmienku? Ty fakt niekedy tak strašne táraš až je to smiešne ako budeš popierať zrejmé veci. Židovská kultúra je bohatá, o tom niet pochýb, darmo to budeš spochybňovať. Ja nie som nijaký židofil a je mi to úplne jedno či nejaká ich civilizácia bola alebo nie, ale toto sú naozaj nepopierateľné informácie. Tak schválne, či vydržíš bez dychu prečítať tých pár zmienok.. a pekne zaradom..
S nebezpecnymi? Pre koho? Pre mna rozhodne nie. A to je najpodstatnejsie natom vsetkom. Myslis si ze su nebezpecne pre teba? Preco?Kali, všetko sa začína teoretizovaním a ty sa zahrávaš s nebezpečnými myšlienkami
Naopak tvoje myslienky su zase nebezpecne pre mna.