Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak či tak si nezabudni vypnúť podporu PhysX (aj keď ATI karty to nepodporujú, ale hra si myslí, že áno), ináč Ti to bude riadne sekať.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No tak som to skusil ... pre istotu dal vsetky detajly na najnizsie PhysX vypnute a vsetko slape v pohodke menu noo a ked dam novu hru a prejde nacitavanie a zacne videjko taky pohlad na mesto z hora vtedy mi to sekne a koniec obraz zamrzne hudba ide niejak seknuto a pomaha len tvrdy reset :? :( .. moze to byt chyba cracku ? alebo to proste moj PC nerozbeha ? .. pre zopakovanie mam AMD 3000+ 1GB RAM a ATI HD 3650 512MB AGP ... takze minimalne poziadavky by som mal splnat ... mal niekto podobny problem neviete co s tym je ?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ja mam...

Kód: Vybrať všetko

AMD Athlon 3200+ 2,1ghz
2gb ram
Ati radeon x1650 256mb
... a ide mi to na low a nieco medium v pohode na cca 25-30 FPS, takze neviem.
Btw, skus to pachnut a potom cracknut. (crack nech je na danu verziu patchu)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Royalflush napísal:Ja mam...

Kód: Vybrať všetko

AMD Athlon 3200+ 2,1ghz
2gb ram
Ati radeon x1650 256mb
... a ide mi to na low a nieco medium v pohode na cca 25-30 FPS, takze neviem.
Btw, skus to pachnut a potom cracknut. (crack nech je na danu verziu patchu)
..mam cesku verziu aj patchnutu hru aj crack 1.01 ci ako .. takze myslim ze som vsetko spravil v pohodke ... hmm tak ja neviem tiez som myslel ze na minimalne by mi to malo slapat v pohodke noo dalej nez cez menu sa nedostanem po nacitani hry pocas uvodneho videjka to sekne aa koniec len tvrdy restart...asi to bude procesorom ktory je na hrane minima predsa len AMD Athlon 3000+ 1.81Ghz ale podla oficialnych poziadaviek by to malo slapat tak nechapem

//edit.............tak som to este raz z prce skusil dal dokonca uz aj rozlisenie 800x600 len na skusku ci to bude slapat ..aaa nic zasekne to vzdy v tom istom okamihu nech mam akekolvek nastavenia..prv ide videjko uplne v pohode a zrazu to sekne a koniec..teraz sa mi to aspon podarilo vypnut cez spravcu uloh aa pisalo mi vyuzitie procesora na 100% pri hre tak uz neviem ci mam niejaku blbu verziu stiahnutu alebo to ten procesor predsa len neutiahne ... len to potom nastve ked podla oficialnych poziadaviek by mi to na minime malo ist ... ta prvotna ukazka z pociatku aj ide tak nechapem co to tak sekne na tom istom mieste stale hmm :?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Mirrors Edge

Príspevok od používateľa easton »

cauko nestava sa vam ze v niektorej pasazi zasekne hra a nejde nezasekne pc ale len hra musim ju cez ctrl atl del vypnut??
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

používaj aj bodky a čiarky. dik

aká verzia hry? legalna? ak nie, tak aký release, možno iný crack treba
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Re:

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

slavo120 napísal:No tak som to skusil ... pre istotu dal vsetky detajly na najnizsie PhysX vypnute a vsetko slape v pohodke menu noo a ked dam novu hru a prejde nacitavanie a zacne videjko taky pohlad na mesto z hora vtedy mi to sekne a koniec obraz zamrzne hudba ide niejak seknuto a pomaha len tvrdy reset :? :( .. moze to byt chyba cracku ? alebo to proste moj PC nerozbeha ? .. pre zopakovanie mam AMD 3000+ 1GB RAM a ATI HD 3650 512MB AGP ... takze minimalne poziadavky by som mal splnat ... mal niekto podobny problem neviete co s tym je ?

Jednoznačne v procesory...ja som mal Amd Sempron 1.80 ghz a tam to robilo...a ked mam teraz nový tak nerobí
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

od septembra 2009 uplynulo tolko casu, ze to ma zrejme prejdene aj 3x :)

vsak si pozerajte si tie datumy prispevkov na ktore reagujete, zas tolko casu to nezaberie ;)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:používaj aj bodky a čiarky. dik

aká verzia hry? legalna? ak nie, tak aký release, možno iný crack treba
Prepač, ze nepouzivam ciarky a body. A ano je to release, ale uz si nepamatam, ktora to je pretoze som to stahoval uz skor a zlozku tak pomenovanu nemam. Ano rozmyslal som, ze to moze byt crackom, ak by si bol tak dobry a informoval ma cez "ss" aky crack mas ty.
Dakujem
Curuj
Addict
Addict

bohužiaľ ťa sklamem, mám originálku :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:bohužiaľ ťa sklamem, mám originálku :)
ok mozno sa niekto najde, kto pomoze :-)
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

zdravim mam problem s jednou misiou.... bohuzial nejde mi to zoscreenovať (? v skicari mi vlozi len cierne okno) tak skusim opisat.... misia ked sme niekde v metre a predomnou sa objavi runner...mam ho sledovat za mnou sa zavru dvere zrazu sa tam zjavia 4fizly ona stihne prebehnut... akonahle sa knim priblizim = mrtvy... na strope ziadny otvor ziadne cesta.... nwm

//////odfotene :D

//obrázky vkladaj do prílohy
Curuj
Addict
Addict

nájdi si k tomu video na youtube, určite to tam bude. lepšie pochodíš ;)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

skus dat fotku ako prilohu a vyfot to z viacerych uhlov :)
miky11222
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miky11222 »

Ahojte...Potrebujem radu...kúpil som si ORIGINALKU hru a seká mi to nenormalne no nenormalne dokedy pohnem z miškou páne bože...neda sa to poriadne hrať mal som to na minimum grafiku aj detaili aj na strednom aj všetko už...skúšal som Game Booster skúšal som zvečiť virtualnu ramku zapínal a vipínal physicX a blbosťi..skúšal som patch...stále seka ako hovado:( Mám AMD Athlon 64 X2 Dual,Core processor 4000+,2.17 GHz 1,75 GB pameťe RAM a graficka karta Nvidia GeForce 6150SE 512mb
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Na tej grafickej karte ti UE3 bude sekat tak ci tak. Musis si kupit nieco lepsie na hranie. Zvysok zostavy je fajn.
miky11222
Novice
Novice

pockam ešte na nejaké rady a ked tak ta začnem šetrit na graficku kartu :P :D
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ziadne ine rady ti nepomozu, ta GPU ma 64-bit a ta pamat ju nezachrani. Skus nasporit na HD4670, tie idu aj pod rukou lacno, pripadne na nejaku starsiu 8800GT.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Presne, práve som si pozrel video na Youtube, chalan to tam hral s tou grafikou a na to sa cez video nedalo pozerať, nie ešte aby mi to hentak bežalo na PC.
miky11222
Novice
Novice

tak jo :) :D díki :) asi si kúpim dajaku taku najlacnejšiu ale aby mi išli dajaké tie hry:)
teraz inštalujem do kompu roddičov :D máju tam lepšiu zostavu až na graficku tu nevim zistit.. Vista je :censored:...skušal som aj na bratovom tuž jemu nejdu čítať disky :D uvidíme či pojde
////teda notebooku :D (to sa bude hrať :/ :D )
////neuspešne miesto budov a tých veci vidim iba modré proste iba modro bielu obrazovku a ruky su čierne:( tak sa to neda hrat:)

//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 20:26)
wwow mám novu grafiku 1gb geforce 210 aj mafia 2 mi išla no a jak ma nahanaju bachari v tej budove zelenéj tak mi to začne stáášne lagovať... :? mám nainstalovany ŽEVRAJ aj patch...tak neeviem :( konečne nová grafika a :(((
///Edit tak vypol som psichX a prešiel som tu časť ale vtedy tom hral z psichX vsecko normal iba tam....no nevadi potom si ho zapnem zas hlavne ze mi ide :P :?
Napísať odpoveď