Mafia 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Takze, skusil som volnu jazdu, nuz dalej to zatial skusat nebudem, vid screeny...
-
Andr3w
Light Professional
akurat som to dohral, pocity take vseliake...hra je to graficky pekna, aj pribeh ci atmosfera ale proste to nie je ono...ked som hral Mafiu 1 tak som ten pribeh prezival ako keby som v tom svete bol:)
u Mafii 2 to bolo ine, proste tomu nieco chyba akurat si neviem vysvetlit ze co...je jasne ze tuto hru si pravdepodobne uz nezahram lebo ma k nej nic nelaka ale za to povodnu Mafiu som presiel myslim uz 7x a stale aj po tych rokoch ma to bavi hrat znovu a znovu.
zial ale asi ako skoro u vsetkych pokracovani nemozme cakat ze to bude lepsie nez povodny diel...
co ma ale u dvojky najviac sklamalo bola kratka hracia doba, zbieranie playboyov ci zatykacov nepocitam a hlavne dabing...sice to bolo hezky cesky ale znelo to ako keby to len citali z papiera ziadne emocie nic...
ak by som ja hru hodnotil tak asi 8/10
u Mafii 2 to bolo ine, proste tomu nieco chyba akurat si neviem vysvetlit ze co...je jasne ze tuto hru si pravdepodobne uz nezahram lebo ma k nej nic nelaka ale za to povodnu Mafiu som presiel myslim uz 7x a stale aj po tych rokoch ma to bavi hrat znovu a znovu.
zial ale asi ako skoro u vsetkych pokracovani nemozme cakat ze to bude lepsie nez povodny diel...
co ma ale u dvojky najviac sklamalo bola kratka hracia doba, zbieranie playboyov ci zatykacov nepocitam a hlavne dabing...sice to bolo hezky cesky ale znelo to ako keby to len citali z papiera ziadne emocie nic...
ak by som ja hru hodnotil tak asi 8/10
-
Rosssoneri
Medium Expert
Prosím pomôžete mi ? mám problém so zvukom zvuk mi ide v pohodke no vzápätí mi nejde a potom musím vypnúť a zapnúť mafiu aby mi zvuk šie...
neviete čo je s tým?
chalani poradte mi, stiahol som tie dlcs patche na nove auta,... ale stale mi v garazi ukazuje len jeden hotrod a tie dva vojenske jeepy. Skusal som uz 2 verzie. Netreba niekde nieco prepisat ?
EDIT : Takze docital som sa na forach ze DLC niesu kompatibilne s ceskou verziou hry, takze som zmenil jazyk naspet na eng. No ale teraz ked zapnem hru a dam si napr. freeride tak mi to padne do winu pri nacitani a nehodi to ziadny error nic, ale ked som odstranil dlc tak uz mi to islo zase normalne. stretol sa niekto s takym problemom ?
EDIT : Takze docital som sa na forach ze DLC niesu kompatibilne s ceskou verziou hry, takze som zmenil jazyk naspet na eng. No ale teraz ked zapnem hru a dam si napr. freeride tak mi to padne do winu pri nacitani a nehodi to ziadny error nic, ale ked som odstranil dlc tak uz mi to islo zase normalne. stretol sa niekto s takym problemom ?
Akoze volnu jazdu? Tam je volna jazda?Geogomeogo napísal:Takze, skusil som volnu jazdu, nuz dalej to zatial skusat nebudem, vid screeny...
Sapo strana 90 myslim to je alebo 91 listuj najdes
hh tak oni to este rok dopredu prezentuju na Gamescome, a potom to len tak vyskrtnu
[youtube]omY93dIH8pc[/youtube]
[youtube]KmKLCI9pY2w[/youtube]
hh az to je uplne luto ze to vynechali tak to vyzeralo dobre. A oni to zostrihali do jedneho videa pocas hry
[youtube]omY93dIH8pc[/youtube]
[youtube]KmKLCI9pY2w[/youtube]
hh az to je uplne luto ze to vynechali tak to vyzeralo dobre. A oni to zostrihali do jedneho videa pocas hry
-
Space5800
Medium Professional
Taktiež sa mi to stalo... a ešte je sranda keď po tebe idu policajti zastav tak aby sa nedalo vystupiť a oni ťa zauta nevyhodiaGeogomeogo napísal:Takze, skusil som volnu jazdu, nuz dalej to zatial skusat nebudem, vid screeny...
-
Andrew007
Guru wannabe
Chalani v tom videu ten tlstoch na konci a jeho partak mlatili toho typka tak ako DLC to dat nemozu kedze asi vsetci vedia co sa stalo s tym tlstochom, som nedockavy na prve info o ofic. DLC-ka. 
No nikto ani nečaká, že to, čo sa odohralo v tých videách hore, že sa objaví ako nejaké DLCčko do hry. To boli proste misie z hry, ktoré sa autori rozhodli z neznámych dôvodov nezaradiť do finálnej verzie hry, ktorá sa predávala. To je môj názor na to.Andrew007 napísal:Chalani v tom videu ten tlstoch na konci a jeho partak mlatili toho typka tak ako DLC to dat nemozu kedze asi vsetci vedia co sa stalo s tym tlstochom, som nedockavy na prve info o ofic. DLC-ka.
Zdá sa mi to nejaké slabé oproti jednotke a na dnešnú dobu som čakal viac. Úplne primitívni policajti, blbé checkpointy, blbne mi dabing vo videách + keď buchnem do človeka čo niečo hovorí tak sa to zruší čo mi príde dosť hlúpe. Dosť blbý český dabing, taký stereotypný, doslova iba odhovorené. Uzavreté mesto tak isto ako aj v jednotke. Niektoré textúry boli otrasné (jedlo) a iné zas úžasné (mesto). Dosť dobré riadenie s autom a aj reálne nabúranie (síce niekedy aj dosť otravné pri misiách, keď pri silnejšom nabúraní treba ísť odznovu). Zbytočne dlhé jazdenie po meste. Síce ešte nie som na konci, tak uvidíme.
Takže som to dohral a napíšem pár subjektívnych pocitov.
Som sklamaný.
Hra má podľa mňa dosť závažných nedostatkov.
-veľké mesto ktoré vyzerá všade takmer rovnako. V jednotke som po skončené hry som poznal naspamäť každú uličku, tu by som poslepačky netrafil absolútne nikde
-nie príliš vydarený dabing ktorý je veľmi monotónny
-viac som jazdil ako strielal, a to doslovne
-veľmi veľké množstvo postáv = človek sa absolútne stratí v deji
-hlavná pointa veľmi podobná jednotke - mafianom nestačili peniaze, tak spravili bočný obchod ktorý sa nevydaril a priateľ zato zaplatil životom
-vadilo mi taktiež že pri pri vysokej rýchlosti pomne vyštartovali vždy len policajti idúci mojim smerom, ostatní ma "odignorovali". taktiež jazda na červenú
Ak to mám zhrnúť, keby to nebolo pokračovanie mojej obľúbenej hry a nebolo to v "rodnom" kazyku, tak tú hru po pol hodine hrania zmažem...
Moje hodnotenie 6.5 z 10
Som sklamaný.
Hra má podľa mňa dosť závažných nedostatkov.
-veľké mesto ktoré vyzerá všade takmer rovnako. V jednotke som po skončené hry som poznal naspamäť každú uličku, tu by som poslepačky netrafil absolútne nikde
-nie príliš vydarený dabing ktorý je veľmi monotónny
-viac som jazdil ako strielal, a to doslovne
-veľmi veľké množstvo postáv = človek sa absolútne stratí v deji
-hlavná pointa veľmi podobná jednotke - mafianom nestačili peniaze, tak spravili bočný obchod ktorý sa nevydaril a priateľ zato zaplatil životom
-vadilo mi taktiež že pri pri vysokej rýchlosti pomne vyštartovali vždy len policajti idúci mojim smerom, ostatní ma "odignorovali". taktiež jazda na červenú
Ak to mám zhrnúť, keby to nebolo pokračovanie mojej obľúbenej hry a nebolo to v "rodnom" kazyku, tak tú hru po pol hodine hrania zmažem...
Moje hodnotenie 6.5 z 10
-
Space5800
Medium Professional
Dunlop
1. Mesto by si sa naučil aj tu
len by trebalo pridať pár hodin gameplayu... 
3. Neviem čo sa všetci sťažujete na dlhé jazdenie... ja som si to nevšimol
veď tá mapa je menšia ako v jednotke (pokiaľ viem) a autá su rýchlejšie
4. So stratením v deji súhlasim...Mohli nejako odlišiť hlavné charaktery
A pri tvojej predposlednej vete som si to uvedomil aj ja, kebyže tu hru nepoznám mam ju len v ENG asi by ma dlho nebavila
1. Mesto by si sa naučil aj tu
3. Neviem čo sa všetci sťažujete na dlhé jazdenie... ja som si to nevšimol
4. So stratením v deji súhlasim...Mohli nejako odlišiť hlavné charaktery
A pri tvojej predposlednej vete som si to uvedomil aj ja, kebyže tu hru nepoznám mam ju len v ENG asi by ma dlho nebavila
Hmm, tak autori zrejme "vymazali" nejakú časť z príbehu resp. z toho pôvodného rozsiahlejšieho príbehu. Myslím si to na základe toho, že v tlačenej oficiálnej Mafia 2 mape, ktorá sa dodáva spolu s hrou je v území, kde sú černosi vyznačený safehouse (domov). No v mape, ktorá je v hre tento safehouse nie je a v samotnom deji tiež nie je nijako spomenutý resp. nie je využitý.
Mám pocit, že bude ešte veľmi zaujímavé sledovať s čím prídu 2K Games.
Mám pocit, že bude ešte veľmi zaujímavé sledovať s čím prídu 2K Games.
-
AggreSSor777
Light Expert
Kde nájdem ten súbor /pc/scs_en/gui/ (alebo /pc/scs_cz/gui/) na tú voľnú jazdu ?
Tam, kde si si nainštaloval hru.
do akej zlozky mam hodit tie dlcka??
-
AggreSSor777
Light Expert
no v tej zložke PC mám iba DLCS,sds,sds_de, Sds_en atď atď ale žiadnu zložku začínajúcu sa na scs_en/gui/ Tak ?
mafia2/pc/sds_cz/gui/gui-main.sds