Mafia 2
-
AggreSSor777
Light Expert
Re: Mafia 2
No nakopiroval som to.Ale zmena v hre sa neprejavila 
ked mas cestinu nakopiruj to do sds_cz ked anglictinu sds_en
Zdroj: mafia.czech-games.net:
"Chybí vám v Mafii 2 mimo jiné také multiplayer? Žádný strach, fanoušci (nebo spíše hackeři
) si poradí se vším. Na neoficiálním multiplayeru do druhého dílu se totiž již pracuje a zdá se, že jde vše podle plánu a hráči si tak budou moci brzy zahrát proti svým přátelům. Dokonce se objevila první kraťoučká ukázka. No uvidíme, jak vše nakonec dopadne. Jen připomínáme, že v prvním díle také “mulťák” chyběl a dosud se ho nikomu nepodařilo vytvořit, ač se o to snažila spousta lidí."
"Chybí vám v Mafii 2 mimo jiné také multiplayer? Žádný strach, fanoušci (nebo spíše hackeři
-
Triplespace
Amateur
Kde najdem save hry? my documents/my games/Mafia II ani C:/Users/AppData/Local/2K Games/Mafia 2/Saves nemam taky priecinok.
Daj si odkryt skryte zlozky AppData ci ako to je
-
speq
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
inak prepacte chalani ale uz ma to stve tu citat ako mafia 1 bola lepsia a ze sklamani ste vsetci a ze nic moc ..
Treba si uvedomit jednu vec .. ked vysla jednotka vela z vas len doma tahala kacerov a bola to vobec daka vasa jedna z prvych hier co ste hrali tak jasne ze ste z toho boli vtedy paf aj 3 roky..
Ja si myslim ze 2K Games urobili dobru pracu , vidiet graficky aj engine je iny proste ten svet je dobre spraveny , pribeh fajn , dlhe jazdy autom ? ale ved v jednotke bolo to iste len my sme v takom stadiu ked tu mame ine hry akcneho charakteru alebo aj GTA kde sa vsetko deje rychlejsie .. cesky dabing ma nesklamal a som rad ze som tu hru presiel a vobec nic tu nelutujem a ziadne sklamanie sa nekonalo , ked sa podari dobry MP spravit tak nie je o com .. uz ste vsetci moj fajnovi a zvyknuti na kvalitne hry tak preto vam to pride ako klasika a nie ziadna bomba pretoze vypada to podobne ako GTA 4 tak to berete ako samozrejmost ale co viac ste chceli ? o co lepsie to malo byt ? treba brat do uvahy pre aky trh je hlavne tato hra robena a aky pokrok spravila , pozrite sa na ostatne hry , u mna osobne klobul dole chalanom z 2K pretoze odviedli dobru pracu , hned od zaciatku ma to dostalo ako ma JOE privital a viezol ma autom po zasnezenych cestach a bavila ma ta hra .. co mi mozno chybalo bolo nieco ako v Fallout , moznost rozhodovania sa napr ze by pribeh sa rozdeloval na 3 casti ale viem to by bol este pol rok dalsi kym by to zbuchali a uz by sa im to ani nechcelo , pre priklad .. Zabit xzyz alebo ho naopak varovat a pomoct utiect atd
ale inak aj tak velmi dobra hra 
Treba si uvedomit jednu vec .. ked vysla jednotka vela z vas len doma tahala kacerov a bola to vobec daka vasa jedna z prvych hier co ste hrali tak jasne ze ste z toho boli vtedy paf aj 3 roky..
Ja si myslim ze 2K Games urobili dobru pracu , vidiet graficky aj engine je iny proste ten svet je dobre spraveny , pribeh fajn , dlhe jazdy autom ? ale ved v jednotke bolo to iste len my sme v takom stadiu ked tu mame ine hry akcneho charakteru alebo aj GTA kde sa vsetko deje rychlejsie .. cesky dabing ma nesklamal a som rad ze som tu hru presiel a vobec nic tu nelutujem a ziadne sklamanie sa nekonalo , ked sa podari dobry MP spravit tak nie je o com .. uz ste vsetci moj fajnovi a zvyknuti na kvalitne hry tak preto vam to pride ako klasika a nie ziadna bomba pretoze vypada to podobne ako GTA 4 tak to berete ako samozrejmost ale co viac ste chceli ? o co lepsie to malo byt ? treba brat do uvahy pre aky trh je hlavne tato hra robena a aky pokrok spravila , pozrite sa na ostatne hry , u mna osobne klobul dole chalanom z 2K pretoze odviedli dobru pracu , hned od zaciatku ma to dostalo ako ma JOE privital a viezol ma autom po zasnezenych cestach a bavila ma ta hra .. co mi mozno chybalo bolo nieco ako v Fallout , moznost rozhodovania sa napr ze by pribeh sa rozdeloval na 3 casti ale viem to by bol este pol rok dalsi kym by to zbuchali a uz by sa im to ani nechcelo , pre priklad .. Zabit xzyz alebo ho naopak varovat a pomoct utiect atd
Tak Tak moje slováspeq napísal:inak prepacte chalani ale uz ma to stve tu citat ako mafia 1 bola lepsia a ze sklamani ste vsetci a ze nic moc ..
Ja si myslim ze 2K Games urobili dobru pracu , vidiet graficky aj engine je iny proste ten svet je dobre spraveny , pribeh fajn , dlhe jazdy autom ? ale ved v jednotke bolo to iste len my sme v takom stadiu ked tu mame ine hry akcneho charakteru alebo aj GTA kde sa vsetko deje rychlejsie .. cesky dabing ma nesklamal a som rad ze som tu hru presiel a vobec nic tu nelutujem a ziadne sklamanie sa nekonalo , ked sa podari dobry MP spravit tak nie je o com .. uz ste vsetci moj fajnovi a zvyknuti na kvalitne hry tak preto vam to pride ako klasika a nie ziadna bomba pretoze vypada to podobne ako GTA 4 tak to berete ako samozrejmost ale co viac ste chceli ? o co lepsie to malo byt ? treba brat do uvahy pre aky trh je hlavne tato hra robena a aky pokrok spravila , pozrite sa na ostatne hry , u mna osobne klobul dole chalanom z 2K pretoze odviedli dobru pracu , hned od zaciatku ma to dostalo ako ma JOE privital a viezol ma autom po zasnezenych cestach a bavila ma ta hra .. co mi mozno chybalo bolo nieco ako v Fallout , moznost rozhodovania sa napr ze by pribeh sa rozdeloval na 3 casti ale viem to by bol este pol rok dalsi kym by to zbuchali a uz by sa im to ani nechcelo , pre priklad .. Zabit xzyz alebo ho naopak varovat a pomoct utiect atdale inak aj tak velmi dobra hra
Nieje aspon aj osobne som nechcel nic viacc vhre samotnej ale v pribehu, chcel som aspon to v traileroch, ale to cim nas krmili, tam bud nebolo, alebo to bol proste len ten zostrich, pocas dobreho obdobia Vita a joua
náhodou mne sa tá hra veľmi páčila...prešiel som to celé asi za 3 dni...po každé som pri tom presedel asi tak 3-4 hodiny denne...a to ma hry nebavia...len tak, ako ma stiahla do deja Mafia 1, tak ma stiahla do deja aj Mafia 2...pozeral som každú jednú animáciu...ani jednu som nevynechal...dej mal podľa mňa docela dosť zvratov, ktoré som nečakal...napríklad jeden z nich bol ten, kde číňania rozsekali Henryho v parku, lebo to bol informátor federálov či čo to bol zač...ešte jeden veľký zvrat bol na konci, keď Joua vzali niekam inam, a ten starý len povedal toľko, že Jou nebol v dohode...ako fakt hra sa mi veľmi páčila...jediné, čo môžem tej hre vyčítať je absencia voľnej jazdy a túlania sa po meste...ak to v 2K vydajú, bude to pecka...
Určite niečo vydajú. Ale z toho, čo sa deje v posledných hodinách je zrejmé, že zadarmo to nebude. Ale to by skôr malo trápiť hráčov, ktorí si kúpili originálku. Tí, čo siahli po nelegálne verzii sa k tomu dostanú zadarmo, tak ako k hre. Uvidíme s čím príde 2K v ďalších dňoch.Noobsz DJ napísal:náhodou mne sa tá hra veľmi páčila...prešiel som to celé asi za 3 dni...po každé som pri tom presedel asi tak 3-4 hodiny denne...a to ma hry nebavia...len tak, ako ma stiahla do deja Mafia 1, tak ma stiahla do deja aj Mafia 2...pozeral som každú jednú animáciu...ani jednu som nevynechal...dej mal podľa mňa docela dosť zvratov, ktoré som nečakal...napríklad jeden z nich bol ten, kde číňania rozsekali Henryho v parku, lebo to bol informátor federálov či čo to bol zač...ešte jeden veľký zvrat bol na konci, keď Joua vzali niekam inam, a ten starý len povedal toľko, že Jou nebol v dohode...ako fakt hra sa mi veľmi páčila...jediné, čo môžem tej hre vyčítať je absencia voľnej jazdy a túlania sa po meste...ak to v 2K vydajú, bude to pecka...
Chalani na čo je dobrý ten update 1.01?
Aha nikto kukal vypis misi zo srpna, tj unas August ne?
A po 15tke ide epilog, tj doslov po par rokoch co sa deje s postavami, zeby to zamkli, a pytali peniaze
, ked isla free jazda molhlo by ist aj toto odomknut
* Epilog
High Time
October 18th, 1953
* Epilog
Friends for Life
July 22nd, 1955
* Epilog
A Family Business
January 18th, 1954
* The End
A po 15tke ide epilog, tj doslov po par rokoch co sa deje s postavami, zeby to zamkli, a pytali peniaze
* Epilog
High Time
October 18th, 1953
* Epilog
Friends for Life
July 22nd, 1955
* Epilog
A Family Business
January 18th, 1954
* The End
Neboj, ak je niečo v hre skryté, tak to niekto zverejní časom.Pascalwb napísal:Aha nikto kukal vypis misi zo srpna, tj unas August ne?
A po 15tke ide epilog, tj doslov po par rokoch co sa deje s postavami, zeby to zamkli, a pytali peniaze, ked isla free jazda molhlo by ist aj toto odomknut
* Epilog
High Time
October 18th, 1953
* Epilog
Friends for Life
July 22nd, 1955
* Epilog
A Family Business
January 18th, 1954
* The End
Inak som si myslel ze to bude trošku lepšie. V tejto hre sa človek zahrá minimum, všetko sa odohráva v animáciách a len málo vykonáva hráč samotný
však uvidíme, ako to bude...ale ako fakt...tá voľná jazda by potešila...viem, že niekde tu bolo spomínané, že nejako sa do hry dostať dá...ale radšej si počkám na update od 2K...niekde mimo fóra som sa dočítal aj to, že v tých neoficiálnych "updatoch" bývajú bugy...neviem, čo je na to pravdy...neskúšal som to...
A ani to netrvalo tak dlho:
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 17:31)
Vzbura vo väzení a nejaká misia. Po dokončení sa objavím niekde vonku a nedá sa pokračovať. Zatiaľ teda s bugom.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 17:31)
Vzbura vo väzení a nejaká misia. Po dokončení sa objavím niekde vonku a nedá sa pokračovať. Zatiaľ teda s bugom.
Lol to co je toto to kde si nasiel, vcera som videl screeny z free ride kde nejaky bug mal a isli misie, ze utec cielu, chyt ciel atd
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chysta sa aj mafia 2 multiplayer, news bude tu http://www.mafia2multiplayer.com/
NehovorNadeo napísal:Chysta sa aj mafia 2 multiplayer, news bude tu http://www.mafia2multiplayer.com/
http://www.hojko.com/post1481000.html#p1481000