Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa lekoklatik »

O žiadnych plánoch som nevedel, neviem a sú mi ukradnuté. Hra je konečne tu. čítal som chválu, čítal som nadávky. Nezájem.
Hra má 10 hodín herného času, má peknú grafiku, úžasný hudobný doprovod, dostačujúce mesto, českú lokalizáciu.
Nepotrebujem 4ry príbehy, ani 120 hodín herného času. Potrebujem aby tá hra bola tu a teraz. A hotovo. Žiadne iné blbosti ako že môžem hrať príbeh za niekoho iného, alebo voľnú jazdu. Už som z toho vyrástol. Chcem si zahrať, vžiť sa do pekného príbehu a koniec. Vôbec nepotrebujem nad tou hrou stráviť rok nejakými doplnkami.
Keď neprežijú z predávania úplne normálnej hry, ani sa im nečudujem že sa rozhodli pristúpiť k takémuto kroku.
A ten pan Vávra by si mal vyklepať tie hovná z hlavy, ak mu nie je jasné že dnes sa žije z peňazí, nie z dobrých príbehov.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

lekoklatik napísal:O žiadnych plánoch som nevedel, neviem a sú mi ukradnuté. Hra je konečne tu. čítal som chválu, čítal som nadávky. Nezájem.
Hra má 10 hodín herného času, má peknú grafiku, úžasný hudobný doprovod, dostačujúce mesto, českú lokalizáciu.
Nepotrebujem 4ry príbehy, ani 120 hodín herného času. Potrebujem aby tá hra bola tu a teraz. A hotovo. Žiadne iné blbosti ako že môžem hrať príbeh za niekoho iného, alebo voľnú jazdu. Už som z toho vyrástol. Chcem si zahrať, vžiť sa do pekného príbehu a koniec. Vôbec nepotrebujem nad tou hrou stráviť rok nejakými doplnkami.
Keď neprežijú z predávania úplne normálnej hry, ani sa im nečudujem že sa rozhodli pristúpiť k takémuto kroku.
A ten pan Vávra by si mal vyklepať tie hovná z hlavy, ak mu nie je jasné že dnes sa žije z peňazí, nie z dobrých príbehov.
Okey, keď ti Mafia 2 stačí taká, ako je, tvoja vec.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

4 konce ani ziadne ine vychytavky tam nie je treba. stacilo by ak by tam dali jeden normalny pribeh. ale ani toho sme sa nedockali. je to osekane na uplnu kostru a pribeh kvoli tomu utrpel najviac
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

Zdravim, dá sa na mafii 2 jazdin na taxiku a zarabat jak to bolo v 1?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

mihalswk: Nie

Ono mali nehat tie 4 konce, ten scenar bola napisany tak. potom sa rozhodli ze 4 konce nebudu. Dali z kazdej rodiny nieco. Potom hrac ani nespozna charaktery tych postav. Ja uz ani nwm ako sa volali. Vito beha z jednej strany na druhu, cele to nedava zmysel, ale hlavne aby to bolo. + Ten koniec, ktory nam ani nedali, a myslim, ze to tak je, lebo po akoze konci nenasledoval napis KONEC.

BTw my sme zacali hrat asi od misie poprava .... Ako tam isli zabyt tych ludi na sicilii, cize nejakych 6 misii navyse. A ked v kazdej kapitole chybalo 5/6 misii no pekne
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mam prejdene 70% hry a uz je konec.,,.moze to byt?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nie ze moze to byt,je to tak ,ja som mal 71% a bol koniec
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a dalej mam co robit?? neda sa len tak po meste chodit ? a nieco tam robit??
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ak zapnes nejaku misiu a mas sa niekam presunut autom tak tam skratka nechod a mozes sa vozit po meste ,klasicky to hra neponuka ako free ride ,samozrejme to v hre zakomponovane je ,kedze warez patch to zpristupnuje aj neoficialne ,kde pri oficial hre to bude ponuknute ako plateny dlc pack
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

mihalswk po meste sa dá len tak chodiť...lenže ťa bude obťažovať to, že to nebudeš mať ako voľnú jazdu, ale budeš priamo v príbehu...nie je to tak boh vie čo...ale ja som to tak chvíľu hral...ako je fakt škoda, že to takto posrali...ale nevadí...ja si počkám na tie datadisky, alebo čo to nakoniec vyjde...hru mám prejdenú...a neverím tomu, že by to mal byť úplný koniec...myslím si, že dej bude ešte pokračovať, nakoľko Vito bude chcieť zabiť toho lichvára Bruna za to, akú pôžičku dal jeho otcovi...ale tak nechám sa prekvapiť...a počkám si aj na to, či sa 2K rozhodne tak, že hra bude nakoniec kompletná po všetkých, alebo len po jednom datadisku...áno priznám sa, mám warez verziu...takže ma to tak moc neserie, že hra nie je kompletná tak, ako to z 2K sľubovali...
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nickolo »

ked spustim mafiu 2 tak po cca 5-10 minutach hrania mi hra spadne. neviete preco? ked hram tak hra mi na 20 sekund sekne a potom ma hodi do windowsu
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nickolo napísal:ked spustim mafiu 2 tak po cca 5-10 minutach hrania mi hra spadne. neviete preco? ked hram tak hra mi na 20 sekund sekne a potom ma hodi do windowsu
mas takyto problem aj s inymi hrami? Ak ano, mal som rovnaky problem.

//ok tak nic. k tomu ďalšiemu sa vyjadrovať nebudem. Povedal som si svoje, ďakujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

predpokladam ze mas warez verziu vsak ? ak hej obrat sa na warez forum ....
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nickolo »

s ostatnymi hrami problem nemam. napr. GTA 4 mi ide v pohode. aj fifa 10,aj sniper ghost warrior. iba mafia 2 mi pada. a nema warez verziu ale skidrow. kazdu hru co mam skidrow verziu mi frci v pohode.
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

north: Na G2PLAY.net nájdeš :P
nickolo:skidrow verzia je tiež warez verzia
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

chcem sa spytat, ze misie, pri ktorych nahanam niekoho na aute, maju 2 konce ? teda zatial som na take misie narazil 2x a ani raz som typka nechytil a pribeh normalne pokracoval. nejak sa mi to nechcelo ist odznova a skusat, ci sa chytit da, ale da sa ?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

north napísal:Space5800: a nejaký free cd-key?:)
Co takto pozriet fora a navody?? Alebo si hru kupit?
north
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa north »

prepac ale prejst 97 stran sa mi nechce ked viem ze niekto mi moze poradit hned takto.. a hru chcem najskor vyskusat skor ako si ju kupim..
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Jejda nechapes, ze tu ti nikto neporadi, ked si neschopny si cracknut hru tak mas smolu. toto neni warez forum
K teme. Stym nahananim nwm ked som raz nechytil dalo mi ze mision failed.

Ale napriklad.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Ked mas zachranit Lea tak ked som hral som sa neschoval a normalne to islo., teraz som si nacital znova a vzdy sa skoval inde, stale to skoncilo tak isto, dokonca, aj ked sa vysplhal cez balkon a henrry vas ani len nevidel a nechytil, aj vtedy to pokracovalo normalne :-D. Co je dost nezmysel. kedze Lea nezabil a zobrali ho do rodiny :-D

KONEC

//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 13:33)
Je
north
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa north »

som schopny si hru cracknut JEJDA ale ked mi na zaciatku instalacia vyhodi okno product activation kde mam dat product code ktorý neviem nikde najst...
Napísať odpoveď