Disk D a jeho pamäť
Disk D a jeho pamäť
Pred časom som mala preinštalovaný windows (vista home premium). Mám 2 pevné disky,pri inštalácii visty,sa mi vymazala pamäť len z disku C,na D-čku som mala poukladané foto,filmy a dokumenty-to mi ostalo. Po nainštalovaní mi z D-čka ide otvoriť a spustiť všetko,len foto nie. Ukáže mi,že tam tie fotky sú, zaberajú aj pamäť tak ako majú,len keď chcem otvoriť priečinok s foto-sekne mi celý notebook a pomôže mu už len reštart. Skúšala som si tie fotky presunúť do disku C,ale tiež sekne notebook. Mohlo sa pri inštalácii niečo stať? Dá sa s tým niečo ešte robiť? Mám 8 Gb fotiek,nerada by som ich stratila 
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Disk D a jeho pamäť
nieco podobne som minule riesil u znameho. Win (u neho vistavista) nevie spravit nahlad nejakeho suboru a preto pada.
pouzi napriklad total commander alebo jeho alternativu a mal by si sa bez problemov dostat do priecinka a otvorit aj fotky.
pripadne skus zmenit moznosti zobrazenia priacinka - aby nerobilo nahlady (u znameho do ale blbo a nahlady robilo v jednom priecinku stale)
pouzi napriklad total commander alebo jeho alternativu a mal by si sa bez problemov dostat do priecinka a otvorit aj fotky.
pripadne skus zmenit moznosti zobrazenia priacinka - aby nerobilo nahlady (u znameho do ale blbo a nahlady robilo v jednom priecinku stale)
idem vyskusat total comander. Mne nahlady pred instalaciou v tej zlozke robilo,ale po preinstalovani ich nerobi-normalne mi ukazuje prezdne zlte zlozky aj ked su plne-ale to len v tom priecinku kde mam foto,nikde inde to nerobi
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 14:12)
skusila som,akonahle som chcela cez Total Commander vytiahnut zlozku s foto-seklo notebook
(
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 14:12)
skusila som,akonahle som chcela cez Total Commander vytiahnut zlozku s foto-seklo notebook
-
caesar1987
Addict
hmm to je divne, nakolko TC nerobi ani nahlady a len nacita zoznam suborov. ked ti ide kopirovanie skus to skopirovat na kluc a skusit na inom pc.
ved prave-nejde ani kopirovanie,skusila som to prekopirovat aj do disku C a seklo notebook,,,a presne to iste spravilo ked som to skusila dat na usb kluc
-
caesar1987
Addict
vyzera to teda ze je poskodeny disk.
skus ho preskenovat cez tu windowsacku utilitu (check disk)
skus ho preskenovat cez tu windowsacku utilitu (check disk)
a vies co? IDE TO! cez total commander, 1 krat mi to seklo,ale teraz to ide-normalne som pretiahla celu zlozku a mam to
DAKUJEEEEEM...inac tu ulitu som uz tiez skusala a tiez to seklo ntotebook 
-
caesar1987
Addict
odporucal by som zalohovat z notebooku vsetko co potrebujes a zistit ze co je s nim.
ci je chyba na disku alebo niekde inde, lebo ak je tak sa to bude len zhorsovat.
ci je chyba na disku alebo niekde inde, lebo ak je tak sa to bude len zhorsovat.
nestrascaesar1987 napísal:odporucal by som zalohovat z notebooku vsetko co potrebujes a zistit ze co je s nim.
-
caesar1987
Addict
nestrasim, len pisem ze co by sa mohlo stat, aj ked dufam, ze nic take sa nestane.