Disk D a jeho pamäť

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
adky
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Disk D a jeho pamäť

Príspevok od používateľa adky »

Pred časom som mala preinštalovaný windows (vista home premium). Mám 2 pevné disky,pri inštalácii visty,sa mi vymazala pamäť len z disku C,na D-čku som mala poukladané foto,filmy a dokumenty-to mi ostalo. Po nainštalovaní mi z D-čka ide otvoriť a spustiť všetko,len foto nie. Ukáže mi,že tam tie fotky sú, zaberajú aj pamäť tak ako majú,len keď chcem otvoriť priečinok s foto-sekne mi celý notebook a pomôže mu už len reštart. Skúšala som si tie fotky presunúť do disku C,ale tiež sekne notebook. Mohlo sa pri inštalácii niečo stať? Dá sa s tým niečo ešte robiť? Mám 8 Gb fotiek,nerada by som ich stratila :nono:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Disk D a jeho pamäť

Príspevok od používateľa caesar1987 »

nieco podobne som minule riesil u znameho. Win (u neho vistavista) nevie spravit nahlad nejakeho suboru a preto pada.

pouzi napriklad total commander alebo jeho alternativu a mal by si sa bez problemov dostat do priecinka a otvorit aj fotky.

pripadne skus zmenit moznosti zobrazenia priacinka - aby nerobilo nahlady (u znameho do ale blbo a nahlady robilo v jednom priecinku stale)
adky
Medium Expert
Medium Expert

idem vyskusat total comander. Mne nahlady pred instalaciou v tej zlozke robilo,ale po preinstalovani ich nerobi-normalne mi ukazuje prezdne zlte zlozky aj ked su plne-ale to len v tom priecinku kde mam foto,nikde inde to nerobi

//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 14:12)
skusila som,akonahle som chcela cez Total Commander vytiahnut zlozku s foto-seklo notebook :((
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm to je divne, nakolko TC nerobi ani nahlady a len nacita zoznam suborov. ked ti ide kopirovanie skus to skopirovat na kluc a skusit na inom pc.
adky
Medium Expert
Medium Expert

ved prave-nejde ani kopirovanie,skusila som to prekopirovat aj do disku C a seklo notebook,,,a presne to iste spravilo ked som to skusila dat na usb kluc
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vyzera to teda ze je poskodeny disk.
skus ho preskenovat cez tu windowsacku utilitu (check disk)
adky
Medium Expert
Medium Expert

a vies co? IDE TO! cez total commander, 1 krat mi to seklo,ale teraz to ide-normalne som pretiahla celu zlozku a mam to :D DAKUJEEEEEM...inac tu ulitu som uz tiez skusala a tiez to seklo ntotebook :D
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

odporucal by som zalohovat z notebooku vsetko co potrebujes a zistit ze co je s nim.

ci je chyba na disku alebo niekde inde, lebo ak je tak sa to bude len zhorsovat.
adky
Medium Expert
Medium Expert

caesar1987 napísal:odporucal by som zalohovat z notebooku vsetko co potrebujes a zistit ze co je s nim.

ci je chyba na disku alebo niekde inde, lebo ak je tak sa to bude len zhorsovat.
nestras :D
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nestrasim, len pisem ze co by sa mohlo stat, aj ked dufam, ze nic take sa nestane.
Napísať odpoveď